İçişleri büro personeli alımı 2018
-
@rintintin net 2786 liraymis tam maas
-
Arkadaslar brut 2400 yaziyo nasil net 2789 oluyor.O maasi alan arkadaslari alirken de 2400 mu yazmislar anlayamadim
-
@halil3 Daha önceki alımda da net 2000 gibi bir ücret yazıyordu ama ele geçen yine daha fazla olmuştu. Detayları şu an hatırlayamadım.
-
@halil3 ek odemelerle birlikte net 2786 eminim arkadaslar hangi illeri kac puanla yazacaksiniz onu soyleyin bos tartsma yapmayalim
-
Ben 79 la urfa yazarm büyük ihtimal
-
puanlar kaç bandında olur?
-
İstanbul kaçla kapatır acaba..?
Ayrıca istanbul derken bütün ilçelere düşme durumu var di mi..?
-
@figo102009 istanbul size gelir hocam
-
@calii, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
@figo102009 istanbul size gelir hocam
Gelir mi ki cidden?
Ayrıca işkur mu nüfus mu desek hangisi..?
Nüfusta cumartesi günleri de çalışılıyor mu?
-
@figo102009 nufusta iskurda istanbulda yogundur ozellikle nufus cok yogundur. Beklentinize bagli ben bisey diyemem bu konuda
-
79la gelme ihtimali var mı ya
-
@ltfye, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
79la gelme ihtimali var mı ya
Şehir durumuna göre var bence hocam.
-
Afyon onlisans var mi?
-
Ya arkadaş bu başvuru işlemlerinde ne kadar belge istiyorlar öyle.Bide bunları valilige götüreceğiz.
-
B kadro gerçekten 2016 yılına damga vurdu. Tam konu kapandı derken bir sürü ilan aynı anda geldi, gelmeye de devam ediyor. Bence 2018 KPSSP3 puanı şu ilanlardan sonra daha fazla değer kazandı. GK-GY ciddiye alınması gerekiyor dostlar!
-
@antimülakat hocam seçim etkiledi baya, eğer erken seçime gidilmeseydi bu ilanların çoğu 2018 p3 le gelecekti. 2016ye girenler şanslı, benim gibi girmeyenler de uzaktan baktılar. aynı hız umarım 2018p3 le devam eder.
-
-
Ya şimdi baktım da bi sürü belge istiyolar altı üstü bi büro yani bu ne bide fotoğraf CD si fln bisy diyo nedir o anlamadm
-
arkadaşlar ilanın 70 in altında kapatma ihtimali var mıdır lisans için ? Burada da gümrükteki gibi olur mu ?
-
70 puanın şansı var mi