ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@torpil-siz Khk çok sınırlı geldi bana. 71 kanunda değişiklik yapılmış sadece. Niye böyle acaba ?
-
@isildur aynen hocam, diğer khk lara bakalim artik
-
En geç 9 temmuzda khk geliyo heralde arkadaşlar. Trt haberde izledim az önce.
-
@serhats bizlerle ilgili bisey soylendi mi üstad ne dendi?
-
@stat91 şuanda bişey denmedi hocam. Cumhurbaşkanı pazartesi yemin edecek sonraki ilk konu da bakanlıkların işleyişi ile ilgili ck yada khk olacakmış.
-
9 temmuz pazartesi aksam ilk cb kararnamesi yayinlanacakmis. Denetmenlere hic bir hak verilemeyecek. tamamen tahmindir.
-
Arkadaslar yarin son khk yayinlanacakmis bizimle alakalo bir duzunlleme olurmu acaba
-
Hocam sanmıyorum. Khk nın yalnızca uyum yasaları çerçevesinde olacagını düşünüyorum. Esas yönetim sistemi CB kararnameleri ile belli olacak..
-
@safitürk69 hocam peki bizimle alakali bi duzenleme olurmu sizce
-
@rybczynski112 Hocam Denetimde Tek çatı ve CBnımızın ifade ettiği ünvanları azaltıyoruz cümlesi çok önemli. Seçim öncesi duydugum denetmenlere farklı ünvan veya birleşme verileceğiydi. Şuan ise kapalı kutu ne oluyor bitiyor kolay kolay kimse bilemez. Tahminim kararnameler yayınlamaya başlayınca kafamızda birşeyler oluşacak. Süreç içerisinde de denetmenlerle ilgili maddeler bekliyorum. Ancak bunun ilk kararname de olması zor gibi.
-
Üstadlar kimseye negatiflik yansitmak istemiyorum ama çok mu uçtuk kac haftadir :(ekonomi ortada khk lar ise uyuma yonelik cikiyor suan duzenlemelerde daha onemli seyler var bizleri dusuneceklerini sanmiyorum belki sonraki yeni 657 ye ithafen 6 ay icinde olabilir ...
-
khk yı inceleyen oldumu hocam varmi bizlik birsey ben goremedim ama
-
@rybczynski112 yok hocam pzt cikti cikti cikmadi finito
-
Arkadaşlar yapmayın 100lerce kanun değişmesi gerekirken khk da birleşme beklemek :)) Sabırlı olun biraz
-
@safitürk69 merak ediyorum hocam gercekten bekliyo musunuz bunu? Inanciniz var mi yani buna?
-
@stat91 Ne yalan söyleyeyim ben denetmenler hakkında olumlu şeyler bekliyorum. Olmazsa da yola devam
-
@safitürk69 bizler de istiyoruz hocam ama yine hüsran olacak galiba..basta hepimizi cok inandirdilar ama sonrasinin olmayisi tuhaf geliyo bana,dernegin de ustlerin de kulagima calinmamasi ki bu davulla zurnayla verilecek bi haber diger maddelerin icine bunu yedirirler mi bilmiyorum
-
@stat91 pzt cikacak khk daki maddeleri kastediyorum
-
@stat91 hocam KHK devri kapandı. Pazartesi CB Kararnamesi çıkacak.
-
@meçhulasker tabi o zamana kadar yeni KHK çıkmazsa.