Guy Eskişehir
-
Dayanamadım bende açtım bir başlık buyurun
-
Hiç mi talibi yok Eskişehirin
-
Eskisehir vergi dairesi baskanliginda staj yapmistim,eskisehir yazacak arkadaslara basarilar
-
Olma mı, benım gibi ankaralılar göz kırpıyor esese
-
Ankaradan korkanlar Eskişehir ve Konyaya yönelecek 78 ve alti cesaretlenebilir diyorum
-
@olursaolur Valla hiç belli olmaz 2.antalya vakası da yaşanabilir 82 ile kapatmıştı sanırım 2 sene önce bütün iller düşük kapatırken
-
@valentinus hayirlisi bakalim herkes het yerden korkuyor herkes suriyeyi yazacak sanirim:)
-
@iktisatcikiz fark etmemiştim kusura bakmayın , eskişehir hepimiz için hayırlı olsun .)
-
Gönlümden eskişehir geçiyor ama düşündürüyor istanbulu yazıp geçim diyorum sayılar çok saçma ya 20-30 il hep 20 kişi ://
-
Anlaşılan Eskişehir yazanlar sessiz ve derinden takipte siteyi. Beklenenden az ilgi gösterilmesi kimseyi yanıltmamalı diye düşünüyorum!
-
@antimülakat sinsilik diyebilir miyiz onların bu yapmış olduklarına? .)
-
@furkanbey yok ya endişe diyelim, kadro yok doğru düzgün.
-
Bu kadar sessiz olması şaşırtsada Eskişehir'i tercih yaptık hayırlısı olsun
-
@myboss kaç puanla yazdınız hocam
-
Bu yil gercekten Eskişehir Konya Kayseri Maraş hic adları bile anilmadi bu illerin
-
@ertuğrulbey hocam tercihleri etkilememek adına söylememek daha iyi olur
-
Eskisehir tam ortada Ankara Ve İstanbulda oturup yazacak olanlar var mı?Üniversite için uygun ancak iş hayatı nasıl olur?
-
Arkadaslar ben de eskişehir ankara arasında gidip geldim. Çünkü eskişehir de okudum Ankara da memleketim ama en sonunda Ankaraya basvurumu yaptım. Ankaraya basvurmamdaki en büyük neden gecen yıl ankarayı istediğim halde gelmez diye istanbulu yazmam ve mülakatından elenmemdi. Keske dedim o zaman ankarayı yazsaydım da onun mülakatından elenseydim en azından bu kadar üzülmezdim. O nedenle içinizden gecen yeri yazın ki sonra olmadıgında da en azından istediğim yeri yazmıştım dersiniz. Gecen yıldan beri bekliyorum acıkcası sınav acılsa da hiçbir ile bakmadan dogrudan ankarayı yazayım diye. Tabi bu iller arasında eskişehiri ben de beklemiyordum ondan biraz tereddüt yasadım ama sonunda yine Ankaraya karar verdim.
-
@merve06 Puanınız nedir
-
@hickskaldor hocam il secimini etkilememek adına söylemesem daha iyi olur. Gecen yıl kendimden biliyorum özellikle ilk defa sınava girecek arkadaslar burdaki söylemlerden çok çabuk etki altına girebilir 1 kişi bile puan söylese hemen o il için bunu genele yayabilirler. Bu durum yanlış sonuçlara götürebilir.