TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1783968
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      fetih Son düzenleyen:

Bu maddeye göre herhangi bir bolum mezunu kaymakam olabilecek bu son ilana göre de içişleri bakanlığı yetkisini kullanıp sınavı yapmayabilir sonucu da çıkarabiliriz veya ilan değiştirilerek en az 5 yıl kamu da çalışmış olmak eklenebilir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • A
        Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Cumhurbaşkanlığı teşkilatı hakkında CB kararnamesi no :1

539 MADDE 🙂
        http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180710.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180710.htm

2 ve 3 no'lu kararnameler de yer alıyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          hakim89 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu 5 yıl şartı aday memurluk hariç demiyor sanırım aday memurlukla 5yil olabilir değil mi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            fetih @hakim89 Son düzenleyen:

@hakim89 ya da kaymakamlığa mulki amirlik disindan atanacaklar için aranan şartlar da olabilir sonuçta il idare kanununda kaymakamlığa mulki amirler dışında kimse vekalet edemiyor

• Y
              yeysaü Son düzenleyen:

Bu 5 yıl maddesinin açığa kavuşturulması gerekiyor. Ben de maddeden kaymakam atanabilmek için bu şartın olduğu sonucunu çıkardım ama hayırlısı

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • O
                okan26 @yeysaü Son düzenleyen:

@yeysaü, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Bu 5 yıl maddesinin açığa kavuşturulması gerekiyor. Ben de maddeden kaymakam atanabilmek için bu şartın olduğu sonucunu çıkardım ama hayırlısı bende de öyle bi yargı oluştu

• P
                  politics06 Son düzenleyen:

@paretowilffredo hocam sizin düşünceniz nedir ?

• P
                    politics06 Son düzenleyen:

Düzeltme @paretowilfredo

• OFLU61
                      OFLU61 Son düzenleyen:

aday memurluk veya baska bir şekilde farketmeksizin toplamda kamu sektörünün tozunu 5 yıl yutmadan bir ilçeye kaymakam olarak atanamayacağız diye anladım
                      ama bu seferde aday memurluk süresinin uzaması gibi bir durum ortaya cıkabilir mi ?

• K
                        kombassankoma Son düzenleyen:

kaymakamlık için 5 yıl diyor fakat adaylık için böyle bir durum yok, bence adaylık süreci 5 yıl olabilir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • T
                          tiebout 2018 kpss Son düzenleyen:

İlk CBK'lar ile benim gibi yeni mezunların kaymakamlık hayalleri başka bahara kaldı.

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 1)

Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 2)

Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usûllerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 3)

• C
                            circassian Son düzenleyen:

Arkadaşlar staj süresi uzamış olabilir mi? Bir umut😔

• K
                              kombassankoma @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma çünkü vergi müfettişleri ve iş müfettişleri de 5 yılda atanacak. o yüzden adaylık sürecinin 5 yıl olduğunu düşünüyorum.

• F
                                FC Real GDP @böğürtlen Son düzenleyen:

@böğürtlen hocam 12-13 saat değil 13-15 saat 🙂

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

• safiTÜRK69
                                  safiTÜRK69 Son düzenleyen:

Benim anladığım da 5 yıl memur olarak çalışmış olanlardan Cumhurbaşkanı kendi atayacak.

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

OFLU61 safiTÜRK69 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • OFLU61
                                    OFLU61 @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safitürk69 peki bu kaymakamlık sınavı ne olacak ?

O safiTÜRK69 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • A
                                      ayran Son düzenleyen:

Ben sadece vali yardımcıları ve Kaymakamlar için 5 yıl şartı olduğunu düşünüyorum. Çünkü mülki idare amirliği sınıfında kaymakam ayrı kaymakam adayı ayrı yer alıyor. Eğer öyle bir durum olsa idi kaymakam adayı diye belirtirdi diye düşünüyorum. Ancak eskisi gibi bir kaymakam adayının 2 yıl 3 yıl içinde asaleten ataması yapılmak yerine 5 yıl boyunca sürekli bir eğitime tabi de tutabilirler. İnşallah durum düşündügüm gibidir.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • safiTÜRK69
                                        safiTÜRK69 @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safitürk69 Düzeltme yapıyorum. 1. sayılı cetvel CB kararıyla, 2. sayılı cetvel CB onayıyla atanır diyor. Yani direk atama yapmıycak. 5 yıl staj süresi olabilir..

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

• O
                                          okan26 @OFLU61 Son düzenleyen:

@oflu61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@safitürk69 peki bu kaymakamlık sınavı ne olacak ?

belki 5 yıl memur olarak çalışmış ve sınava başvurmuş olması demektir

• A
                                            ayran @ayran Son düzenleyen:

@ayran, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Ben sadece vali yardımcıları ve Kaymakamlar için 5 yıl şartı olduğunu düşünüyorum. Çünkü mülki idare amirliği sınıfında kaymakam ayrı kaymakam adayı ayrı yer alıyor. Eğer öyle bir durum olsa idi kaymakam adayı diye belirtirdi diye düşünüyorum. Ancak eskisi gibi bir kaymakam adayının 2 yıl 3 yıl içinde asaleten ataması yapılmak yerine 5 yıl boyunca sürekli bir eğitime tabi de tutabilirler. İnşallah durum düşündügüm gibidir.

Biz kazanıp başlasak bile kaymakam adayı sıfatı ile görev alacağız. Kaymakam değil. O yüzden sanki bizi teğet geçecek gibi. Umarım... 😞

• 1
                                            • 2
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 21 / 504
                                            • İlk ileti