Shady1 ‘e Tebrik !
-
@shady1 asıl sen ne güzel insansın ki bu kadar sevenin var sayın başdenetçim
-
@shady1 stajyeri de var başında ya
-
sizi halkbank yorumlarınızdan tanıyorum.
demekki Rabbim bir kapıyı kapatınca daha da güzel kapılar açıyormuş, aynı sevinci bize de nasip etsin.
tebrik ederim, başarılar -
@shady1 Aminnnn..
-
@issiz-0, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
sizi halkbank yorumlarınızdan tanıyorum.
demekki Rabbim bir kapıyı kapatınca daha da güzel kapılar açıyormuş, aynı sevinci bize de nasip etsin.
tebrik ederim, başarılarHalkbank üzmüştü ama iyi ki olmamis. Hakkimizda neler yazili , neler kısmet bilmiyoruz. Allah her seyi düşünüyor, hocam zamani gelince de nasip ediyor. Bazilarimizin sinavi cok zor oluyo. Allah yardimciniz olsun insallah.
-
A aaa daha nelerkutlamalar bitti mi ya yetiştim neyse ki çoook tebrikler çoook başarılar ;)))
-
@poisson, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
A aaa daha nelerkutlamalar bitti mi ya yetiştim neyse ki çoook tebrikler çoook başarılar ;)))
Yine beceremedim etiketi @Shady1 oldu bu sefer ;)) tekrar tebrikler o zaman
-
@Shady1 tebrikler hayırlı uğurlu olsun hocam :)
-
Shady hayırlı olsun; Teiaş'ın mülakatına katıldın mı kardeşim aynı gündü sanırım? @Shady1
-
Tebrik ederim hocam. Artık bundan sonra stressiz güzel günler görürsün inşallah
-
Kutlamalar sabaha kadar devam ediyo teşekkür ederimm
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 tebrikler hayırlı uğurlu olsun hocam :)
Reyiz teşekkür ederim
-
@dellafeu, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Shady hayırlı olsun; Teiaş'ın mülakatına katıldın mı kardeşim aynı gündü sanırım? @Shady1
Katilmadim . Teşekkür ederim
-
Ne güzel herkes kutluyor, ben de kutlayayım. Hayırlısı olsun. Tebrik ederim. Çok kaliteli bir kurum. Umarım bizlere de yapabileceğimiz meslekler nasip olur bir gün.
-
@shady1 ahahahha e hakkıdır ünvan çok yakışmış 3gün 3 gecesi kafadan var️
-
@falanfilan, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Ne güzel herkes kutluyor, ben de kutlayayım. Hayırlısı olsun. Tebrik ederim. Çok kaliteli bir kurum. Umarım bizlere de yapabileceğimiz meslekler nasip olur bir gün.
Allah razi olsun sizlere de en kisa zamanda olsun insallah dostum
-
@shady1 ahahahha e hakkıdır ünvan çok yakışmış 3gün 3 gecesi kafadan var️
Bir sgk denetmeni degil teşekkürlerr
-
@kilici, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Tebrik ederim hocam. Artık bundan sonra stressiz güzel günler görürsün inşallah
Eyvallah. Sen de insallah hocam
-
Forumda gördüğüm en eğlenceli başlıklardan biri olmuş, kayıtsız kalamadim. Neticede sevinçler paylastikca çoğalır. Belki de bulasicidir.
Tebrik ederim kardeşim! Her emek bir gun karsiligini bulacaktır inşallah. -
@ricardo34, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Forumda gördüğüm en eğlenceli başlıklardan biri olmuş, kayıtsız kalamadim. Neticede sevinçler paylastikca çoğalır. Belki de bulasicidir.
Tebrik ederim kardeşim! Her emek bir gun karsiligini bulacaktır inşallah.Ne güzel söyledin dostum teşekkür ederim.
Neşemiz, onu paylaşan dostlarla anlam kazandi