Shady1 ‘e Tebrik !
- 

@genclerbirlikli Instagram'a mı atacaz  
- 

@genclerbirlikli, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik ! @paretowilfredo @Shady1 hangi tren doğu ekspresi mi  Böyle oyunlara girme kaçişin yok  
- 

@paretowilfredo kabini süsleyip hem de  
- 

@shady1 Ne bileyim @Antimülakat ile bi an Gazi damarımız kabardı herhalde :)) 
- 

@genclerbirlikli Çok ponçiğiz  
- 

@paretowilfredo Allah etmesin  
- 

Ooo kimse gün belirlemiyo  
- 

@shady1 Pazar günü sınav sonrası, 29 Temmuz 2018 ? 
- 

@antimülakat ayin kaci hocam bana uyar kpss de konya da olurum 
- 

29 u size de uygun mu @paretowilfredo @genclerbirlikli    
- 

@shady1 telefonlaşırız numarayı özelden atarsın, biz zaten kardeşimle bir araya geleceğiz. Lütfen ty ve ty de olanlar hakkında konuşmayalım! 
- 

@shady1 Ben zaten @Antimülakat kardeşim ile olcam dostum siz ayarlayın kendinizi  
- 

@paretowilfredo 
 https://www.youtube.com/watch?v=RxtCEfMjEwg afiyet olsun hepinize :)) afiyet olsun hepinize :))
- 

@antimülakat, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik ! @shady1 telefonlaşırız numarayı özelden atarsın, biz zaten kardeşimle bir araya geleceğiz. Lütfen ty ve ty de olanlar hakkında konuşmayalım! Ustat şu gencin kulagini çek bak yoksa kacacak  
- 

@otuzyılsavaşı Ne yalan söyleyeyim fırın kebebına dair yüksek kolestrolü anlatan bir video bekliyordum cancağzım :)) 
- 

@otuzyılsavaşı atla gel  
- 

@paretowilfredo 
  bunu ben de pek beklemiyordum kendimden :)) bunu ben de pek beklemiyordum kendimden :))
- 

@otuzyılsavaşı Yaşlanma belirtileri bunlar dostum bak  Ayrıca seni de bekleriz dostum. @genclerbirlikli 'yi de al gelin beraber trenle Ayrıca seni de bekleriz dostum. @genclerbirlikli 'yi de al gelin beraber trenle 
- 

@shady1 
 puslu havada gelirim :))
- 

@paretowilfredo 
  sorun değil dostum sorun değil dostum Coenzyme Q-10 kullanırız :)) Coenzyme Q-10 kullanırız :))
 eyvallah dostum,en yakın zamanda