Guy Adana..
-
Evet arkadaşlar bende bir başlık açayım dedim. Guy adana hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir önceki alımda 73 ile kapatan adana acaba bursanin akibetini yaşar mı?
-
Sanmam adana diyeni görmedim daha
-
@bitkin süpriz şehir.. tehlike arz ediyor
-
Ben %99 adana yazacam gibi duruyor,adana geçen alimda ilana cikmamasi biraz tirstirmiyorda degil
-
@asdfghjkl puan??
-
@bahar27 insanların etkilenmemesi için başvuru bitene kadar söylememek daha mantikli geliyor.
-
Adana baslıgı acmıstım haftalardır ileti gelmedi.. beni korkutuyor bu sessizlik
-
@denetmeniniz vaz mı gecsek yazmaktan valla bende korkmadım değil. 80 üstü kaparsa yandım. Risk alıyorum şuan.!
-
Zorlamayin da basligi, milletin aklina dusmesin
-
Cok mantıklı bence fazla yazmayalım
-
Muhabbeti az dönen illerden, Adana yazanlar facete mıdır acep bilemedim?
-
Başvurumu yaptım.şimdide bici yemeye gidiyorum
-
Ben yapamiyorum sayfaya giremiyorumm
-
Adana çok sessiz şaşırtacak gibi
-
Guy ne zaman acklanck biliyor musunuz ?
-
@denetmeniniz 10 gün kala belli olur hocam
-
Anladm hocam. Hayırlısı olsun hakkımızda.. Guy icin extradan bir yayın kullaniyor musunuz? Ben sırf konu tekrarı yapıyorum vmy icin.. bu calsma guy icin de yeterli olur mu ?
-
@denetmeniniz vmy yi alan guyu rahat alır o bilgiyle hocam..ben yine de guy un son 5 6 yıl sorulan sorularini bi cozun derim faydasi olacaktır eminim su saatten sonra konu yerine alan denemesi çözülebilir mantikli olan boyle yaklasmak artik
-
@olursaolur hocam zaten konu calismasinin sonuna geldim.. soru cozumunu vmy sinavini atlattiktan sonra yapicam insallah.
-
73.8 ile kapattı hayırlı ugurlu olsun insallah kazanırız.. https://chat.whatsapp.com/3DjGM30qwIA7lDgQiAYQsk grup kurdum beklerim