TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İdari Yargı Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2018 idari yargı
    375
    4077
    991132
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      ecem @FC Real GDP Son düzenleyen:

@fc-real-gdp kaymakamlık sınavı içinde bir sürü bölüm saymışlar şimdi gördüm mühendis psikolog sosyolog bile var o yüzden hakimlik içinde bir düzenleme yapılmaz zaten iyice emin oldum. Mevlana gibi ne olursan ol gel diyorlar 😏
      yeterki 4 yıllık olsun diyorlar

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • 0
        0000000 Son düzenleyen: aliveli

https ://www.monopokitabevi.com/kitap/monopol-hakimlik-medeni-hukuk-ders-notlari-ve-sorulari/

Arkadaşlar kitap nasıldır,Zapatadan daha mı iyidir yahut daha mı kötüdür?Okuyanlar yorumlarını yaparsa sevinirim.

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • 0
          0000000 Son düzenleyen: aliveli

http ://www.hukuk market.com/kitap/149385/medeni-hukuk.html

Ya da bu kitap..Themis yayınları Medeni Hukuk olarak bunu kullanıyor.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mulkihakim @0000000 Son düzenleyen:

@0000000 themis dershanede, medeni usul olarak Mehmet Kodakoğlunun medeni usul kitabını kullanıyor. Bence güzel bir kitap onuda tercih edebilirsin.

0 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • 0
              0000000 @mulkihakim Son düzenleyen:

@mulkihakim Bahsettiğim kitap Medeni Hukuk hocam,Medeni Usul Hukuku değil.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • kendinehakime
                kendinehakime @0000000 Son düzenleyen: aliveli

@0000000, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

Arkadaşlar kitap nasıldır,Zapatadan daha mı iyidir yahut daha mı kötüdür?Okuyanlar yorumlarını yaparsa sevinirim.

ben ılk kez monopolun cezasını calıstım.Ve gercekten iyiydi gereksız ve bosyere tekrarlanan uzatılan cumleler yoktu .kısa kesılıp cok ozette degıldı begendım.Elımde zapata var ve medenı ıcın hep zapata kullanırım ama bukez monopolun medenısını deneyecegım kesınlıkle..

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

0 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • kendinehakime
                  kendinehakime Son düzenleyen:

4 nolu cbk ıle kaymakamlık ıcın iibf dısında sosyalojı,psıkokojı,tarih ve gibi bölümler eklenmiş .Bana göre hakimlik için de böyle bir düzenleme olacak ve iibf dısında tarih ,sosyoloji gibi bölümlere yüksek lisans şartıyla sınav hakkı verılecek..Umarım böyle olur ve sınav hakkımız elimizden alınmaz.

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • 0
                    0000000 @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Medeni için ben de Zapata kullandım;fakat yanlış bilgiler vardı.Hem eski basım hem de yanlış bilgiler yüzünden tekrar okumakta tereddüt ediyorum.

kendinehakime A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • kendinehakime
                      kendinehakime @0000000 Son düzenleyen:

@kendinehakime Medeni için ben de Zapata kullandım;fakat yanlış bilgiler vardı.Hem eski basım hem de yanlış bilgiler yüzünden tekrar okumakta tereddüt ediyorum.

Ben de kitapta çelişkiler görüyordum ama düzeltip geçiyordum.Monopolü tavsiye eden çok özellıkle kazananlardan.Bu yıl Medeni için monopolü alacagım.Ceza geneli gayet iyiydi.Sonrasında bol çözümlü soruyla zaten tekrar edecegız konuları.

0 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • 0
                        0000000 @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Ben de ya monopol ya da Themis'in Medeni Hukuku kitabını alacam.İnşAllah yeterli olur.

• A
                          Aslan Reyiz @0000000 Son düzenleyen:

Mehmet remzi kullanabilirsiniz.

0 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • 0
                            0000000 @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz Ben konuyu ayrıntılı bir şekilde ve somutlaştırarak anlatan kitapları seviyorum.Mehmet Remzi bu şekilde mi acaba?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              Aslan Reyiz @0000000 Son düzenleyen:

@aslan-reyiz Ben konuyu ayrıntılı bir şekilde ve somutlaştırarak anlatan kitapları seviyorum.Mehmet Remzi bu şekilde mi acaba?

Ayrıntılı ama daha akademik .

• 0
                                0000000 Son düzenleyen:

Eksik bilgi olmasın da akademik olması sorun değil,teşekkür ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • K
                                  kiziroğluhey @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo
                                  Değerli hocam saygılar
                                  Sınavın ekimde olacağına dair bilginizde bir değişiklik oldu mu bu karmaşa içerisinde malum sizin değerli bilgilerinize kurumuş toprağın suya hasret olduğunu gibi hasretiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • E
                                    ecem Son düzenleyen:

Mülakat sonuçları da açıklanmış bir sonraki sınavda kazanma sevincisini yaşarız hep birlikte inşallah 🙏🏻 Sınavda açıklandığına göre yeni sınavın çalışmaları hazırlıkları başlasın ve ilan etsinler. Bu belirsizlikte çalışamayan bir ben miyim?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • kendinehakime
                                      kendinehakime Son düzenleyen:

Mülakat acıklanmıs ,sıra bizim ilana gelsin artık.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • B
                                        bcbc3434 @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime şu ilan da bi türlü gelemedi valla

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • kendinehakime
                                          kendinehakime @bcbc3434 Son düzenleyen:

@bcbc3434, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

@kendinehakime şu ilan da bi türlü gelemedi valla

bıraz baktım da sağa sola herkes kaybetmıs,kım kazanmıs kı bu mulakatı 🙂

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • 1
                                            1umut @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime benim bi yakinim da kaybetti:( cok uzuldum. Iyi bi univ mezunuydu, puani cok iyiydi. Cok da basarili bir kizdi ama elemisler. Umudum kirildi mulakat isinden dolayi ama ne yapalim:(

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 101
                                            • 102
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 103 / 204
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti