KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
-
@figo102009
Güvenlik soruşturması için evrak vermiş olabilir mi ? -
@rlg, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009
Güvenlik soruşturması için evrak vermiş olabilir mi ?Bilmiyorum ki işte bilmediğimden soruyorum.
-
@figo102009 güvenlik soruşturması için evrak istiyorlar eger önceden soruşturma yapılmadıysa. Olumluysa istedikleri evraklar var ise onların teslimi esnasında başlama yazısıni yazacaklar çünkü sözleşmeyi imzalatirlar.
-
Mulakattan once diploma fotokopisi, basvuru formu vb gibi bi kac evrak verdik hocam mulakattlar devam ederken GS yi yaptilar. Kazandiktan sonra da mal bildirim formu ve etik sozlesme falan istediler. Ise baslama sozlesmesini imzalamadim henuz onu is basi yapacagimiz sehirdeki goc idaresinde imzalayacakmisiz.
Goc idaresinin proseduru biraz farkli oldu. Kazanan kazanmayan herkesin Gs si yapildi. -
@yusufum, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
Mulakattan once diploma fotokopisi, basvuru formu vb gibi bi kac evrak verdik hocam mulakattlar devam ederken GS yi yaptilar. Kazandiktan sonra da mal bildirim formu ve etik sozlesme falan istediler. Ise baslama sozlesmesini imzalamadim henuz onu is basi yapacagimiz sehirdeki goc idaresinde imzalayacakmisiz.
Goc idaresinin proseduru biraz farkli oldu. Kazanan kazanmayan herkesin Gs si yapildi.O zaman görünen o ki bu durumun bir standardizasyonu yok...
Sizin o vakit sözleşme imzalanma anına kadar inisiyatif hakkınızın olduğunu söyleyebiliriz.
-
@figo102009
Aynen. -
@rlg hocam peki bu karayollari tercih kilavuzunda belirttigi illerin merkezine mi alacak yoksa merkeze bagli subelerine mi? Pazartesi gunu kurumu arayip soracam ama simdi cok merak ettim bi bilginiz var mi bu konuda?
-
@yusufum, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@rlg hocam peki bu karayollari tercih kilavuzunda belirttigi illerin merkezine mi alacak yoksa merkeze bagli subelerine mi? Pazartesi gunu kurumu arayip soracam ama simdi cok merak ettim bi bilginiz var mi bu konuda?
İllerin merkezine zannetmiyorum hocam. Çünkü "taşra" yazıyor il tercihlerinde...
Maaş noktasında göç ile aynı olursunuz hocam. Yani 3 bin civarı. Sizin istediğiniz yer göç de varsa karayollarında kira vs tutup maaş 2500 e düşer. Gene iyi düşünüp ona göre bi değerlendirme yapın hocam..
-
@figo102009 hocam eger il merkezlerine almiyosa kesinlikle basvurmam. Kucuk cocugum var ilcelerde cogunlukla kres olmuyo o yuzden il merkezlerini istiyorum. Bu konuyu netlestirmeden basvuru yapmam. Ama il merkezine aliyorsa tek il tercih etmeyi dusunuyorum. Karayollarinin lojmanlari, sosyal tesisleri ve ikramiyesi bana goz kirpip duruyo hocam yaa...:))
-
@figo102009 hocam siz katiplikten istifa etmistiniz demi?
-
Nitelik kodlarinda iibf 'nin başvurabileceği yerlere ek olarak bilgisayar sertifikası almış olmak yazıyor.(6binli kod) Bu durum için uni de gördüğümüz bilgisayar dersi nedeniyle transkript yeterli diyen de var ben de ayrı bir sertifika alımı mi kastı kurumun, anlayamadım. Bilen açıklayabilir mı
-
@mk5561, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
Nitelik kodlarinda iibf 'nin başvurabileceği yerlere ek olarak bilgisayar sertifikası almış olmak yazıyor.(6binli kod) Bu durum için uni de gördüğümüz bilgisayar dersi nedeniyle transkript yeterli diyen de var ben de ayrı bir sertifika alımı mi kastı kurumun, anlayamadım. Bilen açıklayabilir mı
Bilgisayar sertifikası da kursa saati var belli bir saat. Univde bilgisayar dersi gormussunuzdur muhakkak o ders saatini karsiliyorsa üniv öğrenci işlerine gidip durumu izah edin size belge verir.nereyi kazandığınız oraya götürüp verebilirsiniz kabulü olacaktır. Tabi su saatten sonra MEB onaylı sertifikayi nerden bulacaksınız tek yapabileceğiniz söylediğim şey bir şey kaybetmezsiniz.Hatta bunu kazandığınız ille de gorusebilirsiniz.
-
79 la başvursam mi bilmiyorum ama tükendim valla
-
@ltfye, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
79 la başvursam mi bilmiyorum ama tükendim valla
İçişlerine basvurun
-
@rlg urfaya başvurdum ona
-
@mk5561 merkezi atamada geçerli durum bu tür alımlarda da geçerli. Üniversitede aldığınız Bilgisayar, Enformatik gibi dersler her yerde geçerli ekstra bir belgeye gerek yok. Ayrıca sizden isteneceğini de düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba bu alımda ben 4099 bilgi ve belge yönetimi mezunu olan bölüme başvuru yaptım. Halkla ilişkiler ve tanıtım mezunu olupta başvuru yapanlar varsa puanlarını yazabilirler mi ?
-
Arkadaşlar 15 TL yi internetten odeyemiyor muyuz
-
Tercihler bitti hocam. Nereleri yazdınız puanınız nedir vede bölüm.
-
@ars bende hit mezunuyum sizin puanınız kaç acaba