TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

www.tercihiniyap.net Hakkında

DİĞER
    tercihiniyap adminler paretowilfredo agor ve phoenix a.veli ve a.mül
    28
    101
    13584
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat @Agor Son düzenleyen: Antimülakat

@agor bir ülke düşünelim ki, her şey liyakat üzerine kurulsun! Şöyle bir sorunla karşılaşmaz mıyız? Liyakate sahip olanın liyakatini, belirlemekle görevli olanların liyakatini kim belirleyecek?

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • Agor
        Agor @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat tanrı var mıdır? dünyayı kim yarattı? evrim gerçek mi 😄

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

Antimülakat otuzyılsavaşı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • Antimülakat
          Antimülakat @Agor Son düzenleyen:

@agor duymamış olayım, Tanrı falan o.o.o. En son okuduğun kutsal kitapları bir kenara bırak. Yüce Yaratan, birdir ve 99 ilahi sıfatıyla Allah'tan başka ilah yoktur.

Agor otuzyılsavaşı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • Agor

@antimülakat hocam genel başkanlık son mesajdan sonra sizindir, yolunuz açık olsun 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • onuktekin
              onuktekin @Agor Son düzenleyen:

@agor Gönderi düzenlemeyi kim geri getirirse oyum onundur.

Fortis fortuna adiuvat

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • Agor
                Agor @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin gönderi düzenlemeyi geri getirdiğimiz anda olacaklar adlı yazı dizisinden bir alıntı yapmak gerekirse; hocam bir anda örneğin kaymakamlık sınav başlığında anlamsız iletiler dizisi ile karşılaşabilirsiniz, ben memur olmayı düşünen insanlar olarak tüm iletileri kaldırma isteğini doğru bulmasam da kendince haklı buluyorum fakat durum tam olarak bu. Bu bir de iyi niyetlisi, kelime anlamının tam karşılığı olarak manyağın biri çıkıyor ben ne de olsa kazandım bundan sonra kimse faydalanmasın diye iletilerini silebiliyor. Çok isteriz bu özelliği veya eksi puan vermeyi ama forumdaki herkesin yeterli olgunluğa sahip olduğundan emin olmadan çok zor hocam.

kilici onuktekin Antimülakat P 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • kilici
                  kilici Yasaklı @Agor Son düzenleyen:

@agor Hocam teknik olarak mümkün mü bilmiyorum ama iletiyi yazdıktan sonra 1 saat düzenleme hakkı getirilse mesela çok güzel olur.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • Agor
                    Agor @kilici Son düzenleyen:

@kilici 1 saat yarım saat gibi bir ayarlama yapılabilir mi bir bakmak lazım, mümkünse sanırım en güzel çözümlerden biri bu olacaktır. Bu arada böyle karşılıklı bu konuları konuşunca; hocam aklınıza geldikçe bu başlıklara sorunları ve kendinizce çözümleri yazın deneyelim. Bunları yazarken de özellikle yöneticilerden birilerini etiketlerseniz mutlaka dönüş olacaktır. Teşekkürler öneri için 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                    • otuzyılsavaşı
                      otuzyılsavaşı @Agor Son düzenleyen:

@agor
                      "...Avusturalya’da yaşayan Aborijinler’de halen arkaik Homo sapiens türlerine ait diş yapıları gözlenmektedir! Bu da evrimin halen gözlenebilir kanıtları olduğunu göstermektedir!.." :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • onuktekin
                        onuktekin @Agor Son düzenleyen:

@agor Forumda üyelere kıdem uygulaması getirilirse bu sorun çözülür aslında.Düzenleme en çok imla için lazım oluyor.
                        Silenleri hiç anlamıyorum.Burada anonim yazıyoruz sonuçta.
                        1 saatlik düzenleme getirilir hocam o sorun olmaz.Yeni kayıt olanlara da günlük ileti sınırı getirilsin.Örneğin 5 gün boyunca günlük 5 iletiden fazla yazamasın.

Fortis fortuna adiuvat

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • otuzyılsavaşı
                          otuzyılsavaşı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat
                          inşallah :)) tövbe tövbe :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • onuktekin
                            onuktekin @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin, içinde söyledi: www.tercihiniyap.net Hakkında

@agor Forumda üyelere kıdem uygulaması getirilirse bu sorun çözülür aslında.Düzenleme en çok imla için lazım oluyor.
                            Silenleri hiç anlamıyorum.Burada anonim yazıyoruz sonuçta.
                            1 saatlik düzenleme getirilir hocam o sorun olmaz.Yeni kayıt olanlara da günlük ileti sınırı getirilsin.Örneğin 5 gün boyunca günlük 5 iletiden fazla yazamasın.

Kıdem arttıkça bazı işlemler yapılabilir hale gelebilir.
                            Günlük ileti düzenleme sınırı getirilebilir kıdeme göre ya da herkes için.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • Antimülakat

@agor tercihiniyap'taki 4 senelik kıdem tazminatımı verin her şeyden vazgeçeyim. 4 aylık net ücret üzerinden değil, brüt üzerinden alırım. Kıdem tazminatı hakkımız, yedirmeyiz alırız!

Agor genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • Agor

@antimülakat şahsına cevap olarak değil de üstad ne zaman kıdem tazminatı dense aklıma bu geliyor 😄

https://www.youtube.com/watch?v=7fvmgoC7BEE

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • Antimülakat

@agor bunu da buraya bağlamadan geçmeyelim üstad!
                                  https://www.youtube.com/watch?v=6DGX1clG4dY

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • Agor

@antimülakat o zaman geçmişi anma noktasında bununla bağlayayım ben kendi adıma, biraz daha uzun ama izlenir 🙂 bu arada ikincisi de geliyor, geç oldu ama inşallah güzel bir şey gelir.

https://www.youtube.com/watch?v=mEkxcY8Ic2o

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • genclerbirlikli
                                      genclerbirlikli @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat kıdem tazminatı alabiliyo muyuz ya benim mayış bile yatmadı daha 🙄😄

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • P
                                        paretowilfredo Son düzenleyen:

@Antimülakat @Agor @genclerbirlikli N'aber?

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                        ...

...her dem taze doğarız,
                                        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

Antimülakat genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat @paretowilfredo Son düzenleyen: Antimülakat

@paretowilfredo gençlere yol gösterici olma minvalinde bir yazı yazmaya gayret ediyorum dostum! @Agor bayılacak bu yazıya 🙂 Sende ne var ne yok? 90 net var mı!

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • P
                                            paretowilfredo @Agor Son düzenleyen:

@agor, içinde söyledi: www.tercihiniyap.net Hakkında

@onuktekin gönderi düzenlemeyi geri getirdiğimiz anda olacaklar adlı yazı dizisinden bir alıntı yapmak gerekirse; hocam bir anda örneğin kaymakamlık sınav başlığında anlamsız iletiler dizisi ile karşılaşabilirsiniz, ben memur olmayı düşünen insanlar olarak tüm iletileri kaldırma isteğini doğru bulmasam da kendince haklı buluyorum fakat durum tam olarak bu. Bu bir de iyi niyetlisi, kelime anlamının tam karşılığı olarak manyağın biri çıkıyor ben ne de olsa kazandım bundan sonra kimse faydalanmasın diye iletilerini silebiliyor. Çok isteriz bu özelliği veya eksi puan vermeyi ama forumdaki herkesin yeterli olgunluğa sahip olduğundan emin olmadan çok zor hocam.

Eksi seçeneğini aç da ikinci @antiagor vakasını yaşayalım di mi? 😕

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                            ...

...her dem taze doğarız,
                                            bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 4 / 6
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti