İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@fernando-reges kac kurum ugurlandi yorgun gonlumdeinsallah umdugunuz gibi olur hocam
-
Bence haftaya cuma açıklanır..1 hafta daha geldd bekle
-
@didi61 hocam çalışan arkadaşınızdan bilgi alma şansınız var mı acaba ? Mesai saati bitmek üzere sanırım açıklanmayacak
-
Bugün açıklamazsa pazartesi açıklanır. Haftaya cuma çok geç geldi gözüme ihtimal veremiyorum. Puan belli değildir arkadaşlar(geçen cumadan bahsediyorum) belli olsa neden bu kadar bekletsinler. Ha 86 ile kapatabilir ama bunun geçen hafta cuma akşamı belirlendiğini hiç sanmıyorum.
-
@davetsiz mantık çerçevesinde bakmak gerek haklısınız ama insan işine gelene inanmak istiyor hocam
-
@hayal9 inşallah gönlünüzden geçen olur
-
@davetsiz hepimiz için inşallah
-
@hayal9 hocam agustos un ilk haftasına kalmıs belge eksikligi olanlar varmıs onları ayırmışlar ilkte 86 demistim ama listeden cıkarılanlardan dolayı taban puan 85 civari olabilir
-
@didi61 sağolun hocam puanların bu şekilde olması bile umut verici tekrar teşekkürler
-
@didi61, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@hayal9 hocam agustos un ilk haftasına kalmıs belge eksikligi olanlar varmıs onları ayırmışlar ilkte 86 demistim ama listeden cıkarılanlardan dolayı taban puan 85 civari olabilir
Hocam ağustos ayına kalma sebebi neymiş peki?
Geçen sene de belge eksiği olanları direkt silmişler 1160 kişi başvurmuş 67 si baştan elenmiş -
@davetsiz bunları duydukça ya benim belgelerde de eksiklik varsa korkusu sardı
-
@hayal9 aynen hocam bendede kesin benimdir hatta
-
@hayal9 bendede içimden ulan inş 2016 puaninin ciktisini alip gondermemisimdir diyorum
-
@hayal9 ben de acaba diyorum telefonda bir de ozellikle bi sorun eksiklik olursa arayıp söylüyoruz demislerdi bilemedim simdi
-
Boşverin arkadaşlar açıklanmaması iyi şuan için bide kurum sınavlarına falan denk getirirler mülakatları
-
@davetsiz hocam muhtemelen askerligi tecilli kabul etmediklerinden tecilli başvuru yapanları çikartiyorlardır sahsen ben askerlik durumumdan dolayı başvuru yapmadm ama yapan arkadaşlar olmuştur illaki
-
@didi61 peki o yapan arkadaşlar hangi kafayla yapıyorlar ben de anlamış değilim. Boş yere insanları uğraştırıyorlar. Şartlar belli işte kurum kabul etmiyor
-
Dayanamayıp mesaj attım facebook üzerinden tahmin edin ne dediler
-
@davetsiz en kısa sürede açıklayacagız demişlerdir
-
@davetsiz duyuruları takip edin