2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sofuoglu hocam ben eğer olursa mecbur köpeğimle beraber gelicem evde de hiç bakmadım bahçemizde duruyor burda baya da irice bi arkadaş büyük balkonlu bir ev kiralamak istesem bana ne kadara patlar acaba
-
@herhangibiri Yok öyle bir şey birader olsa zaten insanlar bu kadar korkmaz İstanbul'dan.Olsa iyi olurdu tabi.
-
@herhangibiri dostum evi nereden tutacağına göre değişkenlik göstermekle birlikte ortalaması 1500 olur ki dediğin standartlarda bir evi arkadaşım maltepe civarından 1600 liraya tuttu. Tabi eski bir ev ve muhite göre bu fiyat çok da aşağı inmese bile ufak bir değişkenlik gösterebilir
-
Aydın alım yapmayalı çok mu oldu?
-
@hoyuelo GUY'a bakışta ego da devreye giriyor haklı olarak, iyi bir stratejiyle 73 puanla girebileceğiniz kanaatindeyim.
-
@demirzihin işte o stratejiyi bir bilsek...her ilde farklı senaryo oluyor. 73.81 puanla İstanbul yazıp çekileceğim bu gidişle ben.
-
@marjinalfaydali hocam sizi tanımam etmem keza siz de beni... fakat ben ısrarla bu puana iyi bir stratejiyle mülakat aşamasına geçebileceğiniz kanaatindeyim. İstanbul için sanırım herkes bu kanaatte "ulan pahalı şehir, zaten kalabalık da, ee çok kişi de alıyor, yaz gitsin" gibi. umarım yerleşirsiniz bence empati yaparak yazmakta fayda var: örneğin "83 puanım var, iyi puan GUY olacağım nereyi yazardım" gibi.
-
8400 sıralamayla Denizli riskine girmeye değer mi arkadaşlar
-
@demirzihin sağolun hocam. malesef yüksek puanlı arkadaşlar da kendini garantiye almak istiyor haklı olarak.o yüzden yüksek puanım olsaydı nereyi yazardım sorusuna pek farklı yanıt alamıyorum: ((
iller çok iyi.bi kaç doğu ili var.ya herkes oraya yüklenecek ya istanbula...
bide şöyle düşünüyorum ne kadar yüklenilse de istanbul pek yüksek kapatmıyor...ama çok riskli işte.nasip deyip yazacağız bir yeri: (( -
silinmiştir
-
silinmiştir
-
@gozde41 5 yıl önce 100 alan kurum 5 yolda 20 kişi alıyor Denizli gibi dengesiz bir il yoktur
-
@de_lorean kendi isyan ettiği duruma kendisi yorum yazıyor, vatsapmış gibi de cümle cümle entry giriyor!! Sen kimseye küfredemezsin böyle bir hakkın yok! az sakin ol, geri bas nizamla yaz. Millet "acabalarla" yorum yazıyor başkasına zarar vermek için değil
-
@gozde41 bence en iyisi kendi hislerine guvenerek yaz 20 kisi alsa 100 kisi cagiracak burda toplasan 10 kisi o ili yaziyorum diyecek ve bu diyenlerinde 2 veya 3 kisinin dedigi puanlari dogru olur digerleri manipüle etmek amaciyla yazacak
-
@marjinalfaydali hayırlısı hocam. Ben sadece umudunuzu yitirmeyin diye teşvik etmek istemiştim. Ayrıca ısrarla şunu da belirtmek isterim: GUY'a GUY olduğu için başvurmama kanaatinde olan fazlaca insan var çevremde (iyi puanları olup başvurmak istemeyen). İnş istediğimiz yerlere en müsait zamanlarımızda atanma şansı elde ederiz, hep birlikte.
-
@demirzihin kime küfür ettim?
-
@de_lorean yahu "pis küfrederim" diye entry girdin ya az evvel, sabah sabah neyse küfretme hakkın yok, hele ki böyle bir platformda asla.
-
1 yıldan fazla beklet sonra 1000 kişi versinler hafta sonu güzel hediyeler vereceğim şahsım adına kendilerine iibf ti bitirmişler ettiğim yazdığım şeyler az bile bu insan müsvettisi devlet yöneticilerine
-
@demirzihin ederim dedim etmedim
-
@de_lorean ettin demedim edemezsin dedim neyse uzadı başka insanların "verimli entry" beklentisine uymuyor bunlar.