İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@olursaolur bir arakadaş 85 le kapattığını yazmış.
-
http://www.ilksan.gov.tr/Haber-Detay/14-UZMAN-YARDIMCISI-ALIMI-MULAKAT-LISTESI/434 İlan yayınlanmış..başvurum geçersiz sayılmış mal bunlar harbiden mal.iyi kide kazanmamışım..kendim götürdüm belgeleri baktı tek tek eksik var mı diye bide arkadaş baksın dedi bir de o baktı tamam sıkıntı yok dediler..neyse sakinim zaten puanım tutmuyordu..
-
Bir de beklediğim p19 yoğunlukta..42 kişiden 11 erkek 31 kadın mülakata davet edilmiş.. hayırlı olsun arkadaşlara mülakatta başarılar
-
85,4 le kalamadık mükemmel sınrda kalmış
-
Kazananlara tebrikler puanı tutmayana gecms olsn arkdslar bi sorum olcak bayan olarak mülakata giderken nasıl giyinmeli türbanlı olarak
-
@ltfye
Hocam ben erkek olarak pek anlamam, bayan arkadaşlar daha çok yardımcı olur ancak düğüne gider gibi gitmeyin yeter, bazısı çok abartıyor -
@ltfye Halkbank'ta tesettürlü arkadaşlar vardı genelde pantolon üzerine uzun ceket veya yelek giymişlerdi hocam içlerinde beyaz gömlek tabi. Etek giyen bi kişi de vardı tercih sizin önemli olan sade ve şık görünmek
-
Tskr edrm mülakat sorularına gelince geçmiş sayfalara baktm belirli bi konu yok normal hayatinzla ilgili sorular fln demiş bi arkds neye göre eleme yapcaklar acaba
-
@ltfye puana göre
-
@ltfye geçmiş sayalarda okumuştum sanırım. Word ve Excel de bi kaç basit işlem yapmaları istenmiş onun dışında sohbet havasındaymış alanıyla ilgili soru alanlar da olmuş
-
Ay hayırlı olsun hepimize..3.mülakatım olacak ama hala aynı heyecan
-
@ucanbalon trenle cebeci durağında inerseniz 5 dk yürüyerek varış noktasında olursunuz:)
-
İlksan telefon etti diplomani al mulakata gel dedi
-
@davetsiz son sıralardaki adayların mülakata gelmesine gerek yok diyorsunuz yani
-
@yasaklı hocam olması gerekeni söylüyorum aslında. Arkadaş gayri ihtiyari sormuş ve bir an düşündüm sistem bizi nerelere sürüklemiş. Emek verip kpss ye giriyoruz o kadar puanlar alıyoruz başvuru yapıyoruz ve mülakata giderken aklımızda neye göre kabul edilecegimiz var..hepimizin aklında var. Arkadaş için söylemiyorum.sence de bu biraz ilginç degil mi?
-
@asdfghjkl, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
İlksan telefon etti diplomani al mulakata gel dedi
Beni de aramışlar 2 kere açamadım uyuyordum. Inşallah kızıp 43. Adayı aramamışlardır benden sonra
-
@davetsiz ya beni aramadılar Mesaj geldi sadece
-
@hayal9 iptal senin basvuru o yuzden
ben konuştum yarım saat önce kendim aradım. 4 5 kere aradım ancak düştü. Çok önemli değil sadece şunu söylüyorlar. Hayırlı olsun mülakat tarihiniz şu, gelirken diploma aslını getirin.
Dahili no 328 tuşlarsan direkt begüm hanım yardımcı oluyor. -
@davetsiz hocam yapmayın o kadar bekledik Mesai saati geçti artık yarın arayım da içim rahat etsin sağolun
-
@kpszede tamam hocam cebecide ineyim o zaman ben demirlibahçe duragı daha yakın olur diye düşünmüştüm