11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@rorschach159 vmy için 70 barajı mı imkansız geliyor kulağa hem neden herkes girsin desin ösym yapmıyor ki sınavı para gelecek diye herkesi alsın kurumun bi itibarı var onu zedelemez önüne geleni sınava alarak. tek olabiliri sınavın teste dönecek olması onun dışında ertelenme işi bence kurumla alakalı bir plansızlıktan kaynaklıdır
-
Simdi kesin ertelendi diyebiliyor muyuz? Ona gore yarindan itibaren test mantığıyla sayistay ve guya odaklanacagim.
-
@beveridge-eğrisi başkan bile demedi kesin diye p.tesi belli olacak
-
Ertelenme sebebi makul olmali yoksa ziraat ptt sinavlari bu issizlikte cok iyi giderdi bekleyip gorelim.Haftaya ertelendi diyelim bn ziraate pttye katilamayacagim.
-
Vdk son alimda 300 ksiide 183 kisiyi aldi.Sayiyi arttirma olayi duyum falan mi?
-
@rorschach159, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Bence giren kişilerin hakkı korunacak şekilde arta kalan kontenjan için 70 barajı koyacak herkes girsin diyecek sınavı da süreç hızlı bitsin diye test yapacak. Şuan listeye girenler aynen kalacak bence
Ne yaptin müdür
Vdk hayatta böyle seyler yapmaz ya. Bana göre su anki basvuranlar girecek sadece , yine klasik usul olur.
Belli ki kurumdan kaynakli sebepler var ertelenme konusunda. Yoksa vdk daha cok kışı girsin diye böyle isler yapmaz . -
@emre1910 hayır maalesef ancak yakınlarında tanıdığı olan varsa daha net bilgi alır tabi. Benim çok net bilgi alabileceğim biri değil keşke olsa.
-
@gizo11 anlaşıldı.yarını bekleyecegiz artık..severiz beklemeyi
-
İtalik yazı*
-
@aroma pardon yaa.. arkadaşlar vmy sınav dolayısıyla ertlenmis olsa sonraki hafta da guy var ardından bayram tatili derken bayram sonuna mi kalacak acaba
-
@shady1 hocam bana gore ertelenmeyecek.Ertelencekse benim giremedigimd ziraat ptt hatta sayıstay ne olcak?
-
Yani sorun erteleme degil.Sonuclari cok maliyetli.Vdk bunlari dusunmus olacagindan ertelemeyebilir.
-
Mesajlar gitmisti mufetyislere durum yine ayni mi?
-
@zenginmemur Arkadaşlar benim vm olan arkadaşıma gelecek hsonu tatil planına devam et dendi. %90 ertelendi sinav. Bilginize.
-
@andy-dufresne hocam sebebi nedir sordunuzmu
-
@zenginmemur Aynen sordum sınavların özelliklede sayistayin çakişması dedi bana. Sayistayin sinav tarihini 12 ağustos olarak belirtmesi sıkıntı yaratmis, Vmy sinav inin tarihi belki iken.
-
@andy-dufresne hocam simdi biz sayistay icin iptal olduysa hic basvurmayanlar giremeyecek zaten bnce bu degil sebeb.Ona bakilirsa ziraat sinavi belliydi ama vmybicin vazgectik
-
@zenginmemur bana söylenen bu, bende yardımcı olmak amacli paylaşma ihtiyacı hissettim.
-
@andy-dufresne tesekkur ederim ancak böyle bir sey olursa sayıstay icin kurum mahkemelik olur.
-
18 Ağustos Guy
25 26 Ağustos Bayram
2Eylül Kaymakamlık ve Ysk var.En erken 8 9 Eylül olur o zaman..
tabi 9 Eylüldeki Yds sınavını dikkate almazlarsa