TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

KPSS A
    2018 devlet gelir uzman yardımcı ilanı
    553
    13509
    2293858
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • U
      uruk-hai Yasaklı @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri soru çok zordu ama kimse umursamayinca yanlış okuduğumu anladım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        zenginmemur @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 kardesim sen tecrubelisin bunu aktariyosun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • İlanbekleyenbiri
          İlanbekleyenbiri @tobıntax Son düzenleyen:

@tobıntax belki doğruyu soruyodur:D

• Y
            yasaklı @casanova*** Son düzenleyen:

@casanova haksızsın kardeş bi kes artık ne uzattın ya boş yere meşgul ediyorsun burayı hayır 80 üstü kapatacak dedirtsen ne geçecek eline amaç ne yani neyin yarışı bu

paca08 Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • paca08
              paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @yasaklı Son düzenleyen:

@yasaklı Bırak konuşsun dünkü ergen işte

• Z
                zenginmemur @yasaklı Son düzenleyen:

@yasaklı hocam bnde onu yazmistim ayni konuya degindinzi.Millet ne zannediyo bir tek bn biliyorum bir tek bn calisiyorumBir tek bn cari orani yapiyorum.Ya zaten sen mülakata kaldigini dusunuyosan simdiden basla.Birakta sınavda kacirdigikiz basit soruların acisini yasayalım 75 e dusmesini bekleyelim buna bile karısiyolar.Acıklaninca her sey ortay cikacak.

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • B
                  beveridge eğrisi Son düzenleyen:

Bu gruptan 600 un icinde cok kisi olacaktir. Bu isle kafayi bozmus, gecenizi gunduzunuzu bu işe vermis insanlarsiniz.Daha burada 90 dogru diyeni görmedim. En fazla 10 kişi 80 uzeri yaptigini soyledi. Vmy 85 ile dguy 82 ile kapayacak dediginizde @can-mavi dostumuz inatla 80 uzeri alan hazirlansin dedi. Ben yine kendisinin dedigi gibi 77 gibi kapayacagini dusunuyorum. 600 kisi az bi sayi değil. Ve herkes bizim gibi hazirlanmiyor ve son olarak gecen seneki guy sorulari gayet kolaydi burada tartistigimiz en az 10 soru var. Sadece biraz rasyonel dusunelim.

• A
                    alika28 @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri ya doğruyu soruyordu diyenlerin kitapçığı neydi merak ediyorum mesela benim a kitapçığıydı ve birkaç kez okudum doğruyu soruyordu diye yaptım ama yanlışı sorduğunu belirten o kadar çok kişi var ki direk kabul ettim. Acaba bir baskı hatası olabilir mi çok merak ediyorum 🙂

Bir insan bir insana elbette yeterdi.

ahmetcky İlanbekleyenbiri S H 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • paca08
                      paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur Bu sınav açıklanacak ve bu arkadaş bu forumda yüzsüzce yazmaya devam edecek. Bu gibi tipleri 4 yıldır görüyorum. Bıkmadan da eğitmeye çalışıyorum ama nafile. Ya burada derece yapmış adamlar bile 80 yapamamış. Adam hala konuşuyor. @can-mavi arkadaşımız kaymakamlık mülakatından daha yeni elendi. Birçok sınavı da kazanıyor. O bile 80 yapamamış bu neyin inadı anlamadım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • ahmetcky
                        ahmetcky @alika28 Son düzenleyen:

@alika28 benim b idi ama bende doğru diye okudum

“Ölmekten müthiş bir şekilde korkuyordu; çünkü henüz gerçek anlamda yaşamamıştı.”

| Kafka

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • İlanbekleyenbiri
                          İlanbekleyenbiri @alika28 Son düzenleyen:

@alika28 a kitapçığı benim de. Sol en üst teki soru belki bizim kitapçıkta doğruyu soruyodur. Bu kadar insan yanlış okumuş olabilir mi

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • C
                            casanova*** Yasaklı Son düzenleyen: paretowilfredo

@pareto_wilfredo @genclerbirlikli @Antimülakat @Agor buna gerekeni yapın. Geçmişe döneklik tüm gönderileri karşılıklı inceleyin lütfen, eğer üstünüze düşeni yapmazsanız forumun elitliğinden gerçekten şüphe ederim ve gölge düşürmüş olursunuz. Hayır gerçekten Allah korkuma susuyorum şu yaptığına. Son 20 30 50 gönderimi inceleyebilirsiniz, kimsenin tavuğuna kışt demedim, kimse için kötü bir temennide bulunmadım ki ben sınav yüksek kapatsın bile demedim, sorularda aklı takılan herkese yardımcı olmaya çalıştım. Gerek resim attım, gerek cevabını çözdüm söyledim. Üzüleni teselli etmeye çalıştım, bakabilirsiniz gönderiler ortadadır. İzin vermeyin artık böyle şeylere, benim elim armut toplamıyor sadece seviyesine düşmek istemiyorum o kendi kendine sövüyor hala oyalayıp diye bekle dedim.

paca08 Agor 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • otuzyılsavaşı
                              otuzyılsavaşı @ahmetcky Son düzenleyen:

@ahmetcky
                              doğru değildir? 🙂

• S
                                ShankS @alika28 Son düzenleyen:

@alika28 b ve doğruyu okudum 1, 2 değil sadece forumda onlarca doğruyu okuyan var.

İlanbekleyenbiri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • B
                                  beveridge eğrisi @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri hocam benimde a di bende dogruyu soruyor diye okudum. Hatta yanlis mi okudum bi daha bakiyim dedim yine doğru olarak gordum.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • paca08
                                    paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @casanova*** Son düzenleyen:

@casanova Sen bana dana dersen evlat bende sana hakettiğini söylerim. Sende yürek olsa gelir yüzüme söylersin ama ben orada yazdıklarımı yüzüne de söylerim. Çünkü hakediyorsun. Sen forumun ortasında bana dana diyeceksin. Bende sana gel yüzüme söyle dedim. İki dakka delikanlı ol diyeceğimde nerede peh!!!

G C 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      ShankS @beveridge eğrisi Son düzenleyen:

@beveridge-eğrisi Eğer basım hatası varsa hiç şaşırmam iptal olur soru

• İlanbekleyenbiri
                                        İlanbekleyenbiri @ShankS Son düzenleyen:

@shanks acaba şu olabilir mi
                                        b c d şıklarında merkezi yerel yazıyordu millet soruyu tam okumadan farklı olan şıkkı (a) şıkkını işaretlemiş olabilir mi

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • İlanbekleyenbiri
                                          İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

Doğruyu soruyor diye okuyanlar hangi şıkkı işaretledi? Bu da önemli:)

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • S
                                            ShankS @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri olabilir ama ne bileyim bu kadar çokta olmaz sanki hepimizin mi kafa gitti 😄

• 1
                                            • 2
                                            • 168
                                            • 169
                                            • 170
                                            • 171
                                            • 172
                                            • 675
                                            • 676
                                            • 170 / 676
                                            • İlk ileti