Hakim - Savcı Adaylığı Sınav Başvuruları Başlıyor!
-
@paretowilfredo 75 yazsada ödenmesi gerek 150 diyor bu şekilde 150 yatırsak bi problem olur mu sizce ?
-
@jokerr bende o şekilde 150 yatırdım
-
Yo o noktada sorun yok. Sistem otomatik kesmeli +75 tl yi ancak 75 ödediğini söyleyen belki de sananlar var. Kulağıma geldi arz edeyim dedim
-
Henuz parayi yatirmadan osym basvuru kagidini cikarttirip yollayacagim fakat para ödenmedi yaziyor o kisim sorun olur mu? Parayi odeyip odendi yazildiktan sonra mi yollayayim kuruma.
-
arkadaşlar yok mu hiç ösym veya pgm yi arayıp bilgi alan. Ben mezun olmuşum transkript yok elimde hadi onu geçtim hem ösym üzerinden başvuru yapıp hem de tekrar adalet bakanlığına belgeleri göndermek niye?
-
@paretowilfredo askerlik belgesini nerden alacağız peki
-
Askerlik için belge sadece avukatlar için iibf mezunlarının askerlik belgesini eklemesine gerek yok değil mi orda biraz tereddüte düştüm yazıdan o anlaşılıyor ama bi şüpheye düşüyoruz
-
@uA1905 benden istenmedi bugün
-
@Muas55 Hakim - Savcı Adaylığı Sınav Başvuruları Başlıyor! içinde söyledi:
Henuz parayi yatirmadan osym basvuru kagidini cikarttirip yollayacagim fakat para ödenmedi yaziyor o kisim sorun olur mu? Parayi odeyip odendi yazildiktan sonra mi yollayayim kuruma.
Tam da bu soruyu soracaktım. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz. OSYM'ye gidip başvuru yapıcam, ordan çıkıp adliyeye gidip diğer evraklarla gerekli işlemleri yaptırdıktan sonra adliyedeki ptt den göndericem ve gelip başvuru ücretini yatırıcam. Bu şekilde yapılabiliyor mu?
-
Arkadaslar bir adalet bakanligi pgm sitesindeki basvuru formunu bilgisayar ortaminda mi doldurup ciktisini alicaz acaba
-
Odeme osym yi ilgilendiren bir kisim bence. Ilgili teyitleri bakanlik osym den alacaktir. O yuzden farketmeyecegi kanaatindeyim. Basvuru ve odemeyi iki ayri surec olarak degerlendiriyor osym cunku.
-
Merhaba arkadaşlar ben ilçede oturuyorum bu belgeleri merkezdeki (mersin) adliyeden yollasam bi sorun olmaz di mi bütün adliyeler olabilir mi
-
@emreblr iikametgahınızın bir önemi yok , yollayabilirsiniz.
-
İibf için askerlik belgesi şart mı? Belgesiz başvuru yapan çok var
-
@genclerbirlikli Yok kardeşim belirttik onu sadece Avukatlar için o. Başta biz de farklı algıladık. Yazının akışında ayrı bir madde imiş.
-
@paretowilfredo eyvallah. Gözümde baya büyümüştü
-
@paretowilfredo ve diğer arkadaşlar
İdari hakimlik için geçmiş yıllarda mülakat aşamasına geçebilmek için yapmamız gereken ortalama netler nedir acaba?
-
@Şakir 25 gk 58 alan kurtarmsdi
-
@aliveli sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu ?
-
Arkadaşlar idari yargı başvuru formunda onaylama işlemini katip mi yapacak yoksa savcı mı