TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kpss a için kolları erkenden sıvamak

KPSS A
    kpss a
    12
    36
    3161
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      MMmustafa Son düzenleyen:

Üstadlar merhaba. Bu sene Ankara siyasalda maliye 3.sınıfa geçiyorum başlıkta da belirttiğim gibi kpss a için dönem başından itibaren bir çalışma içerisine girmeyi planlıyorum.Şu an için yds çalışmakla işe başladım.Siz değerli büyüklerimden ben ve benim gibi olan arkadaşlarım için tavsiye bekliyorum.Sizce nasıl bir yol haritası çizmeliyim?

genclerbirlikli Willsmithh 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        Hegia sophia Son düzenleyen:

Yds +90 ales +90 mutlaka cebinizde dursun derim. Hukuk derslerine hiç bulaşmayın son bir ayda halledilir. Bol bol muhasebe iktisat maliye çalışın okuyun çözün takip edin gündemi. Geri kalan teferruat.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          kussesi Yasaklı Son düzenleyen:

yds yi halletmeye çalışmanız iyi olur son sınıfa gelmeden. Son sınıfta ağır oluyor dersler siyasalda. Son sınıfa kadar en azından iktisat ve muhasebe de sağlam bir alt yapı oluşturmanız çok iyi olur. Bu derslerde kpss sorularına göz atmanız fikir verir sınavın içeriği usulü hakkında da. Son sınıfta okul derslerini boş verip sınava yüklenen arkadaşlarım oldu bazen iyi yapmışlar diyorum bazen de o okul günleri bir daha gelmeyecek diyorum. Bu konuda bişey diyemem son sınıfa gelince ona siz karar verirsiniz. Bizim alanlarda işler daha da zora gidiyor gün be gün. Şimdiden kolaylıklar dilerim.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • genclerbirlikli
            genclerbirlikli @MMmustafa Son düzenleyen:

@mmmustafa yds çalışmak iyi fikir, siyasallilar zaten bunun bilincinde 3. 4. Sınıfta başlıyorlar. Bunun haricinde muhasebe veya iktisadın zayıfsa onlara çalışabilirsin. Hukuktan da kanun okuyabilirsin.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• otuzyılsavaşı
              otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

YDS'yi hallet yeter hocam.gerisini zaten yaparsın :).yolun açık olsun...

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • 1
                1903bjk @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı
                "Yolun açık olsun"u "lanet olsun"olarak okudum.

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                • 1
                  1903bjk Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı
                  "Yolun açık olsun"u "lanet olsun"olarak okudum.

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • otuzyılsavaşı
                    otuzyılsavaşı @1903bjk Son düzenleyen:

@1903bjk
                    :)) "yaran yanlış okumalar" :)) yine de kpss'ye lanet olsun :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • genclerbirlikli
                      genclerbirlikli @1903bjk Son düzenleyen:

@1903bjk sebebi neydi ki

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        MMmustafa @kussesi Son düzenleyen:

@kussesi forumları,ilanları düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum dediğiniz gibi bizler için işler her gün daha kötüye giderken hukukçu arkadaşlar için 4-5 bin atama haberlerini görünce insanın morali bozuluyor.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • M
                          MMmustafa Son düzenleyen:

Hepinize cevaplarınız için ayrı bir teşekkür ederim.Bu sene yds işini hallederek üzerimden bu yükü kaldırmak mantıklı gibi duruyor.Buna ek olarak da üstten ders almak 3.sınıf için yeterli olur fikrini çıkartıyorum yazdıklarınızdan 🙂

• otuzyılsavaşı
                            otuzyılsavaşı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli
                            "lanet olsun"u çok sık kullanmam 🙂

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • K
                              kussesi Yasaklı @MMmustafa Son düzenleyen:

@mmmustafa moral bozmayın şimdiden hocam, elden geleni iyi bir şekilde yapalım da. Üstten ders almak mantıklı, yaz okulu imkanı da varmış bizim okulun şimdi.Dersler çok sorun olmaz,siz de son yıl sınava yüklenirsiniz. Yolunuz açık olsun.

• genclerbirlikli
                                genclerbirlikli @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı dıırııd dıırııd lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim

K otuzyılsavaşı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • K
                                  kussesi Yasaklı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli :))) ya benim de aklıma @otuzyılsavaşı lanet olsun diyince hep bu geliyordu ama demiyordum :))

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • otuzyılsavaşı

@genclerbirlikli
                                    nedir ki bu ? :))

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • genclerbirlikli
                                      genclerbirlikli @kussesi Son düzenleyen:

@kussesi 😄😄😄😄hocam aklıma geliyorsa yaz geç 🙂

• genclerbirlikli

@otuzyılsavaşı ciddi olamazsın 🙂

otuzyılsavaşı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • otuzyılsavaşı

@genclerbirlikli
                                          lanet olsun ki ciddiyim hocam :))

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • genclerbirlikli

@otuzyılsavaşı youtubea hayatım leyla yaz izle hocam 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti