Kpss a için kolları erkenden sıvamak
-
Üstadlar merhaba. Bu sene Ankara siyasalda maliye 3.sınıfa geçiyorum başlıkta da belirttiğim gibi kpss a için dönem başından itibaren bir çalışma içerisine girmeyi planlıyorum.Şu an için yds çalışmakla işe başladım.Siz değerli büyüklerimden ben ve benim gibi olan arkadaşlarım için tavsiye bekliyorum.Sizce nasıl bir yol haritası çizmeliyim?
-
Yds +90 ales +90 mutlaka cebinizde dursun derim. Hukuk derslerine hiç bulaşmayın son bir ayda halledilir. Bol bol muhasebe iktisat maliye çalışın okuyun çözün takip edin gündemi. Geri kalan teferruat.
-
yds yi halletmeye çalışmanız iyi olur son sınıfa gelmeden. Son sınıfta ağır oluyor dersler siyasalda. Son sınıfa kadar en azından iktisat ve muhasebe de sağlam bir alt yapı oluşturmanız çok iyi olur. Bu derslerde kpss sorularına göz atmanız fikir verir sınavın içeriği usulü hakkında da. Son sınıfta okul derslerini boş verip sınava yüklenen arkadaşlarım oldu bazen iyi yapmışlar diyorum bazen de o okul günleri bir daha gelmeyecek diyorum. Bu konuda bişey diyemem son sınıfa gelince ona siz karar verirsiniz. Bizim alanlarda işler daha da zora gidiyor gün be gün. Şimdiden kolaylıklar dilerim.
-
@mmmustafa yds çalışmak iyi fikir, siyasallilar zaten bunun bilincinde 3. 4. Sınıfta başlıyorlar. Bunun haricinde muhasebe veya iktisadın zayıfsa onlara çalışabilirsin. Hukuktan da kanun okuyabilirsin.
-
YDS'yi hallet yeter hocam.gerisini zaten yaparsın :).yolun açık olsun...
-
@otuzyılsavaşı
"Yolun açık olsun"u "lanet olsun"olarak okudum. -
@otuzyılsavaşı
"Yolun açık olsun"u "lanet olsun"olarak okudum. -
@1903bjk
:)) "yaran yanlış okumalar" :)) yine de kpss'ye lanet olsun :)) -
@1903bjk sebebi neydi ki
-
@kussesi forumları,ilanları düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum dediğiniz gibi bizler için işler her gün daha kötüye giderken hukukçu arkadaşlar için 4-5 bin atama haberlerini görünce insanın morali bozuluyor.
-
Hepinize cevaplarınız için ayrı bir teşekkür ederim.Bu sene yds işini hallederek üzerimden bu yükü kaldırmak mantıklı gibi duruyor.Buna ek olarak da üstten ders almak 3.sınıf için yeterli olur fikrini çıkartıyorum yazdıklarınızdan
-
@genclerbirlikli
"lanet olsun"u çok sık kullanmam -
@mmmustafa moral bozmayın şimdiden hocam, elden geleni iyi bir şekilde yapalım da. Üstten ders almak mantıklı, yaz okulu imkanı da varmış bizim okulun şimdi.Dersler çok sorun olmaz,siz de son yıl sınava yüklenirsiniz. Yolunuz açık olsun.
-
@otuzyılsavaşı dıırııd dıırııd lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
-
@genclerbirlikli :))) ya benim de aklıma @otuzyılsavaşı lanet olsun diyince hep bu geliyordu ama demiyordum :))
-
@genclerbirlikli
nedir ki bu ? :)) -
@kussesi hocam aklıma geliyorsa yaz geç
-
@otuzyılsavaşı ciddi olamazsın
-
@genclerbirlikli
lanet olsun ki ciddiyim hocam :)) -
@otuzyılsavaşı youtubea hayatım leyla yaz izle hocam