2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Vay Arkadaş demek ki forum da sessiz olabiliyormuş
-
@can-mavi uyumuslardir hocam
-
@bg2603 eh tartışmaktan yorulduk tabi
-
@can-mavi bir haftadir ayni sorular tartisildi keske hergun cikmis bir guy tartisaydik simdiye hazirdik guy sinavina neyse saglik olsun
-
@can-mavi üstad bize uyku yok. bana geçmiş guyun gece 3.30 da açıklandığını söylemeyeceklerdi . gece nöbeti bende
-
@enki ben biraz arastirdim rıza ve istek farklı anlamlarda ama ikiside doğru.istek küçüğün talebi burda sıkıntı yok.kucugun rizasida talebiyle isteği arasında bir fark olmadığı yani baskı ve etki altında kalmadan özgür iradesiyle bu kararı alması.hakim küçüğün talebi(istegi) var ama rızası yoksa ergin kılmayı reddediyor.sacma sapan bı şey eski hukukçuların lafebeligi yüzünden bir sorum boşa gitti.
-
@uruk-hai hocam soruyu resmen yokluktan doğru yaptım yoksa size katılıyorum resmen laf ebeliği
-
Gunaydin arkadaslar mesaiye baslayalim hala foruma gelmemis olanlariniz var daha dikkatli olalim lutfen
-
Keşke sabah uyanmasaydım dolar 5.74
-
Guyla birlikte mi açıklancak?
-
@uruk-hai bu soruda şıklardan birisi hakimin küçüğün menfaatini tespit edeceğiydi. Ben o şıkkı yaptım. Çünkü 15 yaşında olmak zaten 15 yaşını doldurmaktır.
-
Yanarım da sayıştaya bakamadık ona yanarım
-
Dolar 5.75 ve 6 ya doğru ilerliyor sizce bize nasıl yansır. Memur alımı memur maaşları gibi vs ( Sadece kendimi düşündüğümu zannetmeyin bu sayfa memur olmak istiyenler olduğu için ve burdaki arkadaşların bilgi birikimi olduğu için soruyorum) yoksa bu durumun Türkiye yi köşeye sıkıştırmak için yapıldığını pekâlâ biliyorum.
-
@engi̇n hocam 15 yaşında olmak 14 yaşını doldurmuş 15 inden gün almış ama henüz doldurmamış demektir
-
Arkadaşlar bu ciro primi sorsuna psdg hesabı demiştik ciro primini veren için şimdi vmy bakarken denk geldim satış iskontoları hs kaydetmeli diyor şıklarda öyle bişey var mıydı hiç hatırlamıyorum
-
@umuttukenmez" zalimin zulmü varsa sevenin allahı var " temalı haberler görüyorum. yani haberlere bakınca etkilememeli. etkilemez o yüzden merak etmeyin
-
Dolar 6 lira oldu.allah sonumuzu hayir etsin
-
Şakamı bu nasıl 6 oluyor 1 saatte ya
-
@sessessc bebekler 1 yaşındami doğuyor.bitirdigin yılı söylersin 15 yaş demek 15 yılı doldurmuş demektir.
-
@toranj inşallah dediğin gibi olur. Doların yükselmesi zannediyorum ki her türlü yansıyacak. Belki A grubu alımları belki dondurulur.