2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@narca bence bir şey yazdıktan sonra yapilacak yorumlara takılmayın hocam. Siz duyumlarınızı yazıp insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz zaten. Yorumlara geri dönüş yapmayın sağlığınız için
-
@narca dostum buradaki çoğu kişinin senin iyiniyetli olduğunu biliyor yaptıgın açıklamalarda gayet netti yanlış anlayanlar kasıtlı yapıyor.
-
Hızır idi yunus idi , her gün bugün değil yarındi derken akşam 6 da olaysız dağılır yarın burda buluşuruz yine bana öyle geliyor yine
-
Bugün için bastıralım arayalım hemen şimdi!!! Yoksa bayramdan sonraya kalabilir
-
@george Çoktan kaldı bence
-
@atkinsons ben narca nın da benim de yalan söylediğimizi düşünmüyorum .ikimiz de merkezdeyiz ama farklı birimlerdeyiz.kaç tane üstad var .hepsi sınav komisyonunda değil ki.arayıp öğreniyorlar .belki de üstadlar başkalarından duyduğunu diyor .neden toplanıyor diyorsunuz .her şeyle ilgili olabilir .yeni yapılanmada ne olacak belli değil ki.belki bunu konuşuyorlar .ayrıca sınavla ilgili bir toplanma olsa her üstad çağırılmaz .ama bu toplantılara müdürler bile çağırılıyor .düşününce bunun olmadığı anlaşılıyor .yani soruyorum size kaç tane tartışmaya açık soru var .3 bölümde toplasan 30 etmez .10 günde karar verememişler öyle mi
-
@narca Hocam hep söyledim,bu forum meyve veren ağacı daima taşlayacak,buna göğüs germen lazım.. Sen bir yükümlülüğün yokken bizimle bildiğini paylaştın,biz sana ancak teşekkür ederiz.Senin samimiyetine ve doğruluğuna inanıyoruz.İçin son derece ferah olsun.
-
4 gün olmasa derken kaç gün oldu işe bak
-
@voice benim de sizin iyi niyetinizden kuşkum yok lakin her üstadın sınav komisyonunda olmadığını ve herkesin sağlıklı bilgiye ulaşamayacağını bizzat kendiniz söylüyorsunuz. hatta kendinizin birebir bilgi almadığını da aktarmıştınız. ben ise tam tersi şeyleri söyledim..geçen haftaki toplantıların guy için olduğunu ve itiraz edilen sorular için dün toplandıklarını açık ve net bir şekilde yazdım..net olarak bilgi sahibi olmadığınız hususlarda bana cevap hakkı doğuracak şekilde yorum yapmamanızı rica ediyorum..
-
Ben bu musibetten öyle dersler çıkardım ki .. Aptal diyorum kendime aptal ! Ne işin var senin sonuçlarla sen dersini çalış olumlu olumsuz bir arayan olur elbet. Sen on gündür forumda sitede nöbet tutunca sınavı açıkladılar mı? Arkadaşlar işte bundan ders almak lazım. Bunun reçetesi bana acı oldu. İnşallah tekrarlamam.
-
@moonlight Kardeşim bende sonuç bekliyorm ama dediğğn gibi düşündüm burda beklemekle açıklanmaz biri birşey yazıyor Umut ediyorsun sonra yine yıkım en iyisi dersine bakmak ondan anca aralarda girip bakıyorm sende öyle yap çok önemli sınav var önümüzde çünkü
-
@maesteo Kendimi öyle zora soktum ki .. planlarım bambaşkaydı , 5-12 ağustos arası kaymakamlık , 12-17 ağustos arası GUY çalışacaktım , DGUY eğer kazanırsam moral olacaktı eğer kazanamazsam ümidimi kestiğim için hırs yapacaktım .. Ama elimden aldılar morali de hırsı da .. Ne diyeceğimi bilemiyorum ..
-
@narca şimdi son durum nedir?
-
@johnash Sonunu düşünen kahraman olamaz.
-
@johnash Beklemekten espirilerim bile bozuldu
-
Rüyamda 80le kapatıyordu.kazanıp kazanamadığımı göremedim:(
-
@victory-carleone hocam hangisi üç tane yapılmış o yıl
-
@narca senlik bişey yok hocam sen üstadın sana aktardığı cümleyi paylaştın. her an açıklanabilir açıklanmayı bekliyo denilince biz de heyecan yaptık. sınav okunmayı bekliyo olsaydı daha sakin olurduk
-
@alika28 onu hatırlamıyorum ama bursa antalya sınavı vardı o bir tık zordu
-
@victory-carleone mahvetti beni ya