2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
istinaf 10 gün temyiz 2 hafta
-
@bindokuzyüz3 birde şimdi hocam ben bu yolda yeniyim eskisini pek bilmiyorum
-
@zenginmemur hocam ben bu sınavda 4 şık üst üste yaptım ,böyle olmaz dedim en fazla 3 olur ama soruları kontrol ettim yok yine aynı şıklar doğru geliyor bende degistirmedim.sonuç bir tanesini yanlış yapmışım
-
@moonlight Her türlü bayram sonrasına kaldı zaten aksini düşünebilecek bir ihtimal kalmadı ortada
-
@bindokuzyüz3 tesekkğrler hocam
-
Çalışmalarımız devam ediyor lafı hikayeden ibaret. Bir dakika sonra da açıklanacak olsa, 2 ay sonra da açıklanacak olsa öyle diyecek onlar. Hatta biz aradığımızda hatta çıkanların pek bir bilgisi olduğunu da sanmıyorum
-
Artık aciklanmasin cumartesi guy var
-
@istatistikçik teşekkür ederim öğleden sonra arıyacağım
-
@narca hocam beni etiketlemeyin diyorsun ama senden başkasına da güvenemiyoruz . Sana inanıyoruz varsa bir duyumun bizle paylaş lütfen.
-
Arkadaslar Tugrul Kocer twit atmis gordunuzmu? Tartismali sorularin izinli komisyon uyeleri oldugu icin karara baglanmasinda aksaklik yasandigini ve bu yuzden surecin uzadigini yazmis
-
@rul0kat Ya ben artık bir şey yazmak istemiyorum.Ondan sonra koçerciler değiller hemen bir kutuplaşma..Artık bırakalım herkesten bir şeyler ummayı bekleyelim bayram sonrasını.Bu sene beklemekle geçecek ömrümüz.
-
@rul0kat ben de gördüm doğrudur. bayram izniyle birleştiren memur çok. sınav hizmetleri, bilgi işlem birimlerinde de bu durum vardır.haliyle altından kalkamıyolar
-
@bindokuzyüz3 değişiklik olmadomı? Geçen bir kitapta gördüm farklı süre yazıyodu
-
@rul0kat Bu ülkede bu kadar lakayıt adamlar olduktan sonra dolar alır başını gider.
-
@kuşçubaşıeşref Temyiz suresi 10 gundu iki hafta olarak degisti diye biliyorum. Sadece genel iflas yolunda temyiz ve istinaf 10 gun olmali.
-
@toranj peki YouTube daki çözüme ulaşabilirmiyim
-
Sildi şimdide tweeti
-
Bu Tuğrul Bey iyi niyetli zannederim lakin yaptığı açıklamalar duyumdan ziyade sanki "en fazla şöyle olmuştur" şeklinde fikir yürütme gibi. Geçtiğimiz haftalarda şu Twitter kapatma muhabbetinde de zannederim "4 gün oldu banko açıklanır artık bugün bir risk alalım." dedi gibi gelmişti. Şimdi de yok komisyondakiler tatilde falan filan komik akıl yürütmeler bunlar bana kalırsa.
-
Eğer olay gerçekten keyfiyet ise bulup kemiklerini kırsak az.
-
@lilith hocam bilemiyorum. Umarım paylaşan arkadaş yardımcı olur