...
-
Arkadaşlar geçen hafta eğitimdeydim bizzat gib personel daire başkanına sordum ne zaman açıklanacak diye? haftaya dedi . Yani bu haftayı kastetti. Yarına kadar açıklanır muhtemelen.
-
@uzman29 dostum bunu ana başlığa yazsan ? okumazlar burayı bir de yazacaksan kesin değil ya da açıklanmazsa benden bilmeyin falan de çünkü bir çoğu duyum la taahüt ayrımından bihaber.
-
@uzman29 bi de sen salla bakim belki tutar.
-
Ehliyet Sınavı mı ?
-
@thorstein-veblen kardeşim yeni katıldım yazamadım bu sayfaya. yani sordum ben sınav hizmetleri müdürlüğüne geçen hafta. merak edin merak iyidir dediler. bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta açıklanır dediler.yani bu haftayı kastettiler.muhtemelen yarına kadar açıklanır.zaten hafta sonu GUY var.başka ne zaman açıklayacaklar
-
@uzman29 hocam sınav hizmetlerinde çalışanlara mı sordun personel daire başkanına mı
-
@sucuklu_oralet artık elektronik sistem ehliyet sınavı salondan çıktıktan sonra belli ehliyetin sistemi daha gelişmiş ️
-
@ultras06 bir grup çıkıyordu öyle ortaya doğru sordum ilk önce gençler biz bilgi veremeyiz dediler snra personel daire başkanı önümüzdeki haftaya kadar açıklanır dedi.DGUY sınavı hocam ehliyet değil
-
@uzman29 ahaha gibin cevabı kes ağam bizimle sağlam eğleniyiii. https://forum.tercihiniyap.net/topic/4010/2018-devlet-gelir-uzman-yardımcılığı-alım-i̇lanı-300-kişi/9334?page=467 Sayfa bu dostum yalnız kalkanını zırhını giyin öyle yaz malum içerisi pubg bekleme alanı gibi.
-
@teklif-eğrisi attığım bişey yok kardeş
-
@uzman29 birşey soracağım ?
Yarına kadar kesin mi açıklanıyor diyorsun şimdi ? -
çoluğun çocuğun maskarası olduk la. gelmiş üç noktalı başlık açıp dalga geçiyor.
-
@thorstein-veblen asasas:DD: pubg bekleme alanı bizim ordan sakin hocam
-
@secret Kardeşim şu yazdıklarımın hangisinde kesin açıklanır yazıyor?
-
@thorstein-veblen valla şuan tek merak ettiğim PUBG ne demek. CAHİLİM emmee meraklıyım.
-
@fişek-morgen online oyun hocam
-
@uzman29 ben yazıyor mu demiyorum sana soruyorum işte kesin mi yani
-
@fişek-morgen estağfurullah online battle royal tipinde bir oyun hocam kardeşim oynuyor oradan biliyorum bu bekleme alanında herkes birbirine dalıyor ama round başlamadığı için kimse hasar almıyor ehehe
-
@thorstein-veblen ben bi nfs 2 vardı o da arkadaşla ekranı bölüp oynardık. Bide cs. Az dı ama çok güzel günlerdi bee. Neysee dguyaa devamm