GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
- 

@minsipo her türlü 25%. 20 diyenlerle sonuçlar açıklandığında burada buluşalım. 
- 

Alacak devir hızı ve cari hesaplı sorular tam olarak neydi arkadaşlar 
- 

Performansa bütçe sorusu merak edenler nisan 2012 guy sorularina baksin yada imece 468. sayfa 
- 

@ilanmılano neymiş cvp hocam 
- 

@emr Sonuçlar açıklansa da cevabı öğrenemiyoruz, sorular açıklanmıyor 
- 

@gkhn-gnr hangisi likidite oranlarından biri değildir soru tarzının eş anlamlısını sormuş aslında dolandırmışlar soruyu sorarken . 3 tane orandan biri olmayan şıktı cevap ama likidite değil cevap yani 
- 

@bankacıkız anlamadım tam ama bi soru daha vardı cvp devir hızı olan onu demek istedin galiba 
- 

Bir kira sorusu vardı zihni kayıt mi cevap dostlar. Ne yaptınız 
- 

@yea-sbf zihni kayıt evet 
- 

@gkhn-gnr çok doğru   
- 

dernek sorusu vardı yanlışı soruyordu sanırım cevap tüzel kisiligini .... birsey yapinca kazanir olan şık olacaktı Ticari mal alinıp 1000 tllik kismi iade ediliyordu kdv belirtmemesine rağmen %18 kdvliydi şıklar 
 Satıcılar 1180
 ------------ Ticari mallar 1000
 ------------ Hesaplanan Kdv 180
 Cevap bu tarz biseydi sanırim
- 

@okanugur eyvallah  
- 

@yea-sbf Zihni kayıt, daha önce sorulmuştu sınavın birinde 
- 

@gencburokrat eyvallah  
- 

@gkhn-gnr ben de program yaptm ama performansmış. bi bakın isterseniz soru aynı sanırım. 
- 

@fs bende öyle yapmıştım program  çok mutluyum şu an çok mutluyum şu an 
- 

@ilanmılano dernek tüzüğünde olmayanlar için kanun uygulanır gibi bişey vardı bunu yaptım ama emin değilim 
- 

Arkadaşlar bu arbitraj sorusunda tam ne diyordu hatırlayan var mı çıkmış bir soru var cevabı varant ve bana çok yakın geldi bugün biri açıklayabilir mi farkını 
- 

@ilanmılano hocam soru aynı değil ben baktım oradaki birim maliyetler diyor ben zaten birim maliyet maks çıktı performans dedim en başta , sorular farklı burda optimal kaynak fayda maliyet diyordu program olacak 
- 

Limited şirketler hangisini kullanmaz diyordu 1 4 attım onu bilen varmı muhasebe öncülü soruydu