GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@james-buchanan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@davetsiz inşallah olur hocam. Balıkesir bende.
Inşallah kardesim bilmukabele
-
@james-buchanan gibin sınavları zorlaştı deyip kızanlar oldu ama ben buna sevinen oldum herşeyde bi adaletsizlik var zati bari emeğimizin farkını sorularda görelim diyen taraftayim .Çalışan ile imece çözmenin farkı olmalı
-
@fernando-reges tahmin sadece. Şahit olduğum hikayeler var ne yazık ki. Puana dayalı bir önceliğin GUY için olmayacağına kani oldum.
-
@gameover hocam 2015 guy sınavı taban puanları bayağı yüksekti. ankara 85 istanbul 84 oldu.
-
@baybatur inşallah hocam inşallah.
-
@james-buchanan ama o tarihin en kolay guy sınavıymış hocam. Bu bence en zoruydu
-
@james-buchanan evet o sınava ben de girdim önceki sayfalarda buna dair girim de var yine de tekrar edeyim çok çalışmadan girdiğim sınavdı İstanbul için girmiştim ve mülakata kalmıştım mülakata kalmama şaşırmıştım inanılmaz kolaydı o yüzden yüksek kapattı @JKeynes arkadaşım da aynı fikirde onun da aynı yönde girisi var önceki sayfalarda benim yazdığımı destekleyen o yüzden rahat olun bu sorularla o soruların kıyası kabul dahi edilemez keşke sorular olsa da bakabilseniz
-
@james-buchanan o sınava bende girmiştim. Çok az şey bilmeme rağmen 75 aldım. Bence de şimdiki sınavla kıyaslanamaz bile.
-
@baybatur 2015 kasımda nasıl bir lanet varsa artık hemen herkesi 2018’e devretmiş maşallah :)))
-
@james-buchanan hocam o sınava girmediğin belli mukayese bile kabul etmez o sınavla alayı çıkmış soruydu o sınavda ben 80. dakikada çıkmıştım 100. dakikada ise salonun yarısı çıkmıştı o sınavdan eğer öyle bi sınav olsaydı 90+ uçuşurdu ortalık o dönem öyleydi
-
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. Umarım her şey gönlünüzce olur. Umarım kurtuluruz şu işsizlik çilesinden tez vakitte. Bir sonraki bayrama meslek sahibi olarak girebilmek dileğiyle... :)) selametle.
-
@gameover hocam dua edelim de bı üç yıl sonraya daha atmasinlar bizi
-
@baybatur emek verenler er geç karşılığını alır kim bugüne kadar çalışmış da Allah’tan karşılığını alamamış inşallah bu sınavdan sonra içerdeyiz demek nasip olur
-
@gameover inşallah kardeşim. Üç yıl sonra girecegimiz sınav uzmanlığa geçiş sınavı olsun artık
-
@baybatur amin inşallh
-
@kaderik16 bende eminim 1 ve 3 d şıkkı idi hocam ilk 4 eledim sonra ikiyi eledim sadece d şıkkı 1 ve 3 kaldı
-
2015 Eylül'den beri bu işin içindeyim. Girebildiğim sınavlar 2016 Kaymakamlık ve 2017 GUY. PTT mülakatına gidemedim, katiplik mülakatından elendim. 2015-2016 Mayıs arası GKGY çalıştım, 2016-2017 Alan, kaymakamlık, GUY çalıştım. 2016 da 2017 de beklediğim gibi gelmedi. O sene bu sene mi acaba diyorum bazen En kısır dönemdi 2016-2018 arası. Vardır bir hayr... Dershaneye de gitmedim, kısmi süreli işlerde de çalıştım bu süre zarfında. Tüm emek verenlerin son işsiz geçirdiği bayram olması duasıyla.
-
@gameover hocam o sınava bende girmiştim ve 86 almıştım. soruları kontrol ettim zorluk derecesi bakımından, şimdiki sınav daha zor. herhalde dediğiniz gibi tarihin en kolay guy sınavı o sınavmış.
-
Arkadaşlar etrafınızda böyle yıllarca mülakatlardan elenipte kazanamayan oldu mu ? İlla ki bir yerde gol olacak değil mi bu vurduğumuz şutlar
-
Aydın kaç ile kapatır acaba ??