Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması devam ediyor.
-
@zizek zaten rekabet hakkında tahmini o yönde idi. Ben de abartılı buluyorum ama olursa da şaşmam
-
@vurdugungololsun hocam bence de dediginiz mantıklı olabilir çünkü mesela bana mülakatta hakimlige girdin mi diye sordular . Başka sorulan oldu mu bilmiyorum ama bu onlar için önemli bir kriter belli, ki bu da sizin argümanınızı güçlendiriyor
-
@kelime9345 hocam eyvallah bana da soruldu ilk tercihim rekabet dedigimde yüzler buruştu hatta
-
@vurdugungololsun sizin ideallerinizi bilmediklerinden demislerdir ki bizi mi yiyor bu arkadaş
-
hakimliği kazanan herkese sormuşlardır bu durumu ve çoğumuz da tercihim rekabet demiştir muhtemelen, hakimliğin açıklanması bekleyeceklerini zannetmiyorum onun açıklanması ağustosu bulur rahat, kaldı ki hazirandaki sınava girip tekrar kazananlar olacaktır aramızda. Aralıkta merkezi yerleştirme atananların bile açıklanmadı güvenlik soruşturmaları halen, yetkililer soruşturmayı yapan birimi sıkıştırmadıkça süreç kısalmaz diye düşünüyorum. Emniyet bu konuda hem yoğundur, hem de devlet dairesi gevşekliği de olduğu düşünülürse süreç muamma biraz. Referandum hakimlik konuları mülakat sonuçlarını etkilemez diye düşünüyorum, beklemeye devam mecbur.
-
@av.faruk hocam dedikleriniz mantık dairesinde doğru kere doğru. Fakat bu bizim bakış açımız. Duyumlar ise aksi yönde ve çelişki içermiyor. Güvenlik sorusturması devam ediyordur bu konuda da şüphe yok ama listeleri açıklama noktasında devreye ikinci bir engel olarak hakimlik süreci de girecek gibi gözüküyor. Kendimi kurumun yerine koyunca 9 kişi alıp bunların 5-6 sının hakimlik icin istifa etmesini istemem adalet bakanlığı da hesabını mülakatın mayıs ayının ortalarında bitip hazirandaki sınavın gerçekleşmesinden önce acıklanması üzerine yapmıştır bence.
-
@vurdugungololsun Hocam şunu dillendirmeyin artık valla kurumdan görüp aaa mantıklıymış ya diyecekler :)) Ayrıca cidden zor seçim hâkimlik-rekabet. O durumda kalanlara da ayrıca sabır diliyorum
-
@zizek konu hakkında susuyorum hocam bence hakimlik tercih edilir
-
@vurdugungololsun Biraz hayat beklentisiyle alakalı heralde hocam ben de emin değilim
-
Hakimlik mülakatlsrı mayısın ortasında bitiyor temmuzdan önce açıklanacagını zannetmiyorum, avukatlıktan hakimlige gecişin ne zaman açıklanacagını görüp tahmin yürütebiliriz. Ancak bu durumun etkili oldugunu düşünmüyorum kurumun personel ihtiyacı hat safhada oldugu söyleniyor, hakimlige geçmek idteyen kişinin muvafakat alma süreci derken zaten yeni ilana çıkılmış olur zaten çoktan
-
Kurum avukatlıgı noktasında diger memur kadroları olsun 3-4 aydır güvenlik soruşturması bekleyen arkadaşlar var, tek müzdarip biz olmadıgından yola cıkarak tahmin yürütüyorum
-
Gümrük müfettişliği için 110 gündür mülakat tarihi bekliyoruz.Güvenlik soruşturması bitmeden mülakat yapmayacaklarını söylediler.Artık süreç çok yavaş işliyor.Yanlız değilsiniz
-
Saglık bakanlıgında bir kadroya atanan arkadaşın soruşturması bugün sonuçlanmış imiş 5 ay bekledi kendisi bizdr de öyle sürerse halimiz yaman
-
Aynı tarihte tamamlanan ve 300 kişinin katıldığı çsgb uzman yardımcılığı sonuçları açıklandı. Ki açıklanacağı 10 gündür konuşuluyordu. Hızlı bildiğimiz rekabetten ise hiç ses yok, bu nasıl iş ?
-
@davetsiz o 13 kişiden 9'u alınırsa şaşırmamak lazım diye düşünüyorum...
-
@odtüsbky 2-3 tanesi zaten başka kurumlara yerleşti
-
Referandum da geçtiğine göre " Hakimlik sınav sonuçlarının beklendiği " ihtimali daha da güçlendi gibi
-
bilindiği kadarıyla sadece güvenlik soruşturması bekleniyor.
-
Sonuçlar geldi