TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Iktisat soru bankası yardımı!

KPSS A
    26
    93
    35541
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Rorschach159
      Rorschach159 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş hocam şimdi şöyle bi sıkıntı var 30'luk sistemde bu kitaplar net bıraktıracak kitaplardı ama şöyle düşün geçen sene themis hariç diğerlerini 3 defa bitirdim sıkılıyorum artık aynı sorulardan

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
      -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Rorschach159
        Rorschach159 @niloya Son düzenleyen:

@edgeworth ankara kariyer çok viral reklamı var sevmiyorum öyle kitapları arkadaşım veto almış bi onu inceleyeceğim külliyat 2017 çıkarsa aklımda o var yada libertus olabilir

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
        -Rorschach in Watchmen

• N
          Nles Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba bende şöyle hergun çözebileceğim muhasebe denemesi arıyorum soruları dağınık görmek anlaminda 30 soruluk olmasinsorun değil soru sorudur ama hangi yayin almaliyim bilemiyorum savas yukselis murat yayinlarini gördüm nette bir bilgialsinolan varmi

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • niloya
            niloya Son düzenleyen:

657 yayınlarının iktisat soru bankası hakkında fikri olan var mı? Geçen yıl savaş yayınlarının denemelerinde çok yanlış var denildi.Sadece maliyesine baktım çok iyi değildi.Kurum sınavlarının muhasebe kısımlarını çıkartıp çözebilirsiniz aslında,dediğibiz gibi karışık olur konu konu gitmez.Murat ve pegemin denemelerini öneririm.

• Rorschach159
              Rorschach159 @Nles Son düzenleyen:

@nles Muhasebede herşey standart olduğu için sıkıntı olmaz ama önerim her gün deneme yerine monografi çözmeye alışman

-Rorschach in Watchmen

• Antimülakat
                Antimülakat Son düzenleyen:

Muhasebede monografi çok önemli arkadaşlar. 20 test çözmek yerine 1-2 monografi bence çok şey öğretir. Adam akıllı bir monografi 3-4 saat sürüyor zaten evde rahat rahat çözünce. O yüzden monografi bulmanızı ve bunu da mümkünse kitap değilde varsa çevrenizde copy olarak bulmanızı tavsiye ediyorum. 3-4 kişi bir kaynakta alabilir, sonuçta üzerine yazılmıyor, kağıda çözülüyor monografiler bu nedenle ikinci el kitap satanlardan da alınsa olur.

• Rorschach159
                  Rorschach159 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat ilhan kılıç harici monografi önerin var mi hocam

-Rorschach in Watchmen

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • N
                    Nles Son düzenleyen:

@Rorschach159 hocam teşekkürler önerinizi uygulamaya başlayacağım deneme dusunmemin sebebi fazla vaktimi almasin ama muhasebeyle arama vakitte girmesini istememem başla bitir calsiiyorum çünkü

• Antimülakat
                      Antimülakat @Rorschach159 Son düzenleyen: Antimülakat

@Rorschach159 hocam isimlere takılmaya çok gerek yok. Monografi soruları zaten eski sınav soruları, özellikle Maliye Müfettişliği ve Hesap Uzmanlığı monografilerini içerisinde barındıran her kaynak iyidir.

• Rorschach159
                        Rorschach159 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat pdflerimde vardi dediğinize benzer kaynak vakıfin sınavına sona muhasebe bıraktım 20 gün kala konularım bitmiş olacak inşallah

-Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • E
                          ekstrafiskal Yasaklı Son düzenleyen:

@Rorschach159 Tesmer.org da Smmm sınavının geçmişten günümüze çıkmış sınav soruları monografileri ve çözümlerinin pdf leri var. Yaklaşık 25 tane vardır sanırım. Orrdan pdf indirip kullanabilirsin bosuna kitap almana gerek kalmaz. Hem cidden bayağı da güzel sorular. Her monografi sorusu tipinin örneği var hemen hemen.

Antimülakat Rorschach159 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • Antimülakat
                            Antimülakat @ekstrafiskal Son düzenleyen:

@ekstrafiskal teşekkürler güzel alternatif ☺

• E
                              ekstrafiskal Yasaklı Son düzenleyen: ekstrafiskal

@Antimülakat Rica ederim. Ben ilhan kılıç aldıktan sonra hocamin onerisiyle ulastım malesef bu monografilere, parayı vermiş bulundum:) En azından birilerine faydam dokunsun. Kolay gelsin, iyi calismalar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • M
                                maliyeciadayi Son düzenleyen:

arkadaslar idare hukuku vw iyuk icin hangi soru bankalarına bakmlı pekiştirmek icin

• E
                                  ekstrafiskal Yasaklı Son düzenleyen: ekstrafiskal

@maliyeciadayi ben Konsensus oneririm. Ama idare için konsensus'tan önce dönüşüm de çözmeni tavsiye ederim. Themis'i (kolaylaştırılmış) de başarılı buluyorum, onu da bi inceleyebilirsin ama bence öncelik dönüşüm ve konsensus'ta olmalıdır.

• Rorschach159
                                    Rorschach159 @ekstrafiskal Son düzenleyen:

@ekstrafiskal Tesmeri inceledim sorular baya kaliteli de insanlar bu soruları sınavda hesap makinesi olmadan nasıl çözüyor? Üniversitede bize tek düzen hesap planı ve hesap makinesi serbesti

-Rorschach in Watchmen

• E
                                      ekstrafiskal Yasaklı Son düzenleyen:

@Rorschach159 Sorular zaten smmm sorularıdır, ciddi anlamda kalitelidir. Zaten sen hesap makinesi kullanabilirsin, mufettislikte falan bu kadar agir hesaplama yok onemli olan kayitlari dogru sekilde yapiyosan hesaplamalari onlar bittikten sonra mufettislik sorulari cozerek halledebilirsin. Kayıtlarını ve tablolarini guzel bir sekilde yapmaya calisirsan o sorulari cozenin soru kaciracagini zannetmiyorum. Ama tabi hesaplama yapmayi da tamamen birakip korelmemek lazim. Neticede ne cikacagi belli olmuyor, hesap yapmayi da gelistirmek lazim.

• H
                                        Hipokrat Son düzenleyen:

O soruların çözümlerini nasıl kontrol ediyorsunuz çözümleri de var mı hocam

• Rorschach159
                                          Rorschach159 @ekstrafiskal Son düzenleyen:

@ekstrafiskal anladım hocam açılış kayıtları ve yevmiye kayıtlarını yapıyorum da iş o mizana gelince ben tıkanıyorum onu okuldan beri yapamıyorum okulda duvara kopya yazarak geçiyordum da bi sınavda karşıma çıkarsan naparım bilmiyorum 😄

-Rorschach in Watchmen

• Rorschach159
                                            Rorschach159 @Hipokrat Son düzenleyen:

@Hipokrat monografi için diyorsanız var hocam çözümleri

-Rorschach in Watchmen

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 4 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti