PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
-
@haticeaydinn onlarinda bildiklerinden pek emin degilim ben hocam
-
@ugurkuyumcu gişe için mülakat kesin yok.psikoteknik inceleme ve standart olarak güvenlik soruşturması var.Başlarda mülakat olmaması iyi diye düşünüyordum ancak keşke olsaydı zaten cogu ıl 2 veya 3 kişi alıyor en azından mulakatta 4 veya 5 katı cagırırlar ılk 15 te de bi şansımız olurdu
-
@S-taylan22 Şimdi 3 kişi kontenjanlı yere 3 kişi çağırıp alacaklar mı diyorsun?
Psikometrik incelemede de bence elenenler olacaktır.
Ben şöyle düşünüyorum:
3 kişil yere puana göre 9 kişi çağırıp, psilometrik incelemeden sonra ordanda puan verip ona göre ilk üçü belirlerler. 3 tanede yedek belirlerler. -
Ptt gişe için mülakat kesin yok mu?
Allah Allah ben var diye hatırlıyordum sanki
-
@haticeaydinn, içinde söyledi: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
@ugurkuyumcu Gişe için mülakat yok. Psikoteknik inceleme var. Gişe pozisyonuna ve müşteri ilişkilerine yönelik uygunluk testi gibi düşünün.
Gişe birimi için mülakatın olmadığını nereden ogrendiniz?
-
@rlg basvuruda yaziyordu..
-
Arkadaslar basvuruyu okumadiniz mi ya:)gise icin mulakat yok!psikoteknik dedikleri bir test ve guv sor var iliniz basvuru bransinizda ne kadar sayi belirtti ise kazanan o kadar olacak,tabi yedeklerde var
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
Arkadaslar basvuruyu okumadiniz mi ya:)gise icin mulakat yok!psikoteknik dedikleri bir test ve guv sor var iliniz basvuru bransinizda ne kadar sayi belirtti ise kazanan o kadar olacak,tabi yedeklerde var
Psikometrik..
-
@rlg aynen evet tesekkur ederim yanlis yazmisim:)icerigini hakkaniyetini pek bilemedigimizden karisiyor
-
Halk bank da bu sene boyle bir test ve grup mulakati yapti arkadaslar,ancak tabiki yapilan testin sonuclarini bizler hic ogrenmedik,hepimizin bildigi karaktere ozel hayata is hayatina huyuna suyuna yonelik katiliyorum katilmiyorum kesinlikle katiliyorum.. vs devam eden bir testti dikkatte olcuyordu,cunku bazi sorular 2 kere sorulmustu tabi tutarlilik da onemli,ama mulakat olmayinca yapilan bu tarz bir test ptt icin nasil olur bilmiyorum,yoksa buyuk sirketlerin yaptigi aslinda mantikli bir uygulama bizde nasil olur bilemem,orneklerini aratip bulabilirsiniz daha once hic karsilasan olmadi ise bakabilir..
-
@duyguuu37 Halkbank’tan ben de elendim Ordaki sorular çok uzundu inşallah öyle bir sınavla karşılaşmayız ya . Kurumlar genelde kişilik envanteri gibi sınavları işinde uzman şirketlere yaptırıyorlar. Bence bu sefer de öyle olacak . İnşallah hakkaniyetli adaletli bi alım olsun başka isteğim yok
-
@haticeaydinn benim pek kazanama durumum yok gibi ama tek dilegim hakkaniyetli olmasi
-
@haticeaydinn benim pek kazanama durumum yok gibi ama tek dilegim hakkaniyetli olmasi
Neden öyle diyorsunuz hocam ?
Gişe için gireceğiniz yer kaç kişi alıyordu ki?
-
@figo102009 hocam bankacilik icin basvurdum ben 3 kisi aliyor 75 80 arasi bir sey bekliyorum oda imkansiz gibi
-
@rlg hocam PTT yi onerir misiniz ? Görüşleriniz önemli
-
@umutkaan, içinde söyledi: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
@rlg hocam PTT yi onerir misiniz ? Görüşleriniz önemli
Yorum yapmak istemiyorum hocam..sartlarinizi durumunuzu bilmiyorum çünkü.
-
@figo102009 hocam bankacilik icin basvurdum ben 3 kisi aliyor 75 80 arasi bir sey bekliyorum oda imkansiz gibi
Yani diğerleri kesin 80 üstü yapmıştır diyorsunuz. 10 kişi alsaydı şans olur muydu peki hocam??
-
@figo102009 hocam bizim bolum kisitli bir alan yanlis anlasilmasin diger iibf ler icin farkli bir anlam.cikmasin,bankacilik finans mezunuyum ben bankacilik alani icinde maglum herkes bolumune basvurabildi,alan kisitli olunca cunku asiri bir universitede yok bizim bolum yeni yeni artiyor iste,bayag umutluydum bu sebeble ama simdi onceki sayfayi filan takip ettim 85 90 herkes e birde sinav kolaydi ben alanciyim ancak 80 i gorurum 3 kisi olunca da ne bileyim zor dediginiz gibi 10 kisi olsa galiba tadindan yenmez:)
-
Merhaba arkadaşlar. Gazisem’e psikometrik sınavı kurumunuz mu yapacak diye mail atmıştım, bugün cevap geldi, sadece yazılı sınavı hazırladıklarını psikometrik sınavı Ptt’nin yapacağını , sonuçların da Eylül sonu gibi açıklanmasını beklediklerini iletmişler. Psikometrik sınavı Ptt’nin yapması bir dezavantaj mıdır ?
-
@haticeaydinn, içinde söyledi: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
Merhaba arkadaşlar. Gazisem’e psikometrik sınavı kurumunuz mu yapacak diye mail atmıştım, bugün cevap geldi, sadece yazılı sınavı hazırladıklarını psikometrik sınavı Ptt’nin yapacağını , sonuçların da Eylül sonu gibi açıklanmasını beklediklerini iletmişler. Psikometrik sınavı Ptt’nin yapması bir dezavantaj mıdır ?
Yazılıyı geçen adam bu psikometrikten de geçer mi acep Nasıl bisey olur merak edilesi