TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. S.taylan22
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

S.taylan22

@S.taylan22

3
    İtibar
    201
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

S.taylan22 Takip etme Takip Et

S.taylan22 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@sinavparambitti diğeri için bir şey diyemem pek ayrıntılı bir bilgim yok onun hakkında ama ben Fluently olabileceğini düşünmüyorum. Fluently daha çok konuşma ya da okuma için kullanılıyor.O çok akıcı /pürüzsüz / şakır şakır konuşuyor ya da okuyor gibi ki genelde "speak veya read" ile beraber kullanılıyor.Zaten çoğu sözlükte örnek cümlelerine baktığın zamanda örnekler bu yönde

She speaks six languages fluently.
      Students are expected to read fluently in Arabic
      Three-quarters of children were reading fluently by the end of second grade.
      I'd like to speak English fluently.

örnekleri Cambrigde sözlüğünden aldım kafamdan sallamadım.İngilizce konusunda Boğaziçi'nin böyle basit bir hata yapacağını düşünmüyorum.Doğru yanıt comprehensively olmalı

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22
    • RE: PTT Personel Alımı 2018

@1acar1

Termik santraller en genel anlamıyla, ısı enerjisini elektrik enerjisine çevirmeye yarayan sistemlerdir. a b c ve d zaten eşleştirme olarak yanlışAmbarlıda ise dogalgazdan elektrik üretilmekte

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22

@figo102009 moğol sorusuna herkes takılmış soruda hata falan yok hocam
      2.kat ırak mog kos ken

1. kat fil sur afg hint

ırak fil in üstünde ise fil de bulundugu katın ilk sınıfı ise(ki ırak üstünde ise alt katta demektir fil) mogolda ırak ile yan yana ise zaten ırak mog fil yerlerini buluyor
      hin liler fillerin olgudu katın en sonunda ise hintler en alt katın sonuna gider
      kenyalılar da bulundugu sınıfın en sonunda ıse alt katta en sonda hintler var ise kenyada 2.katın en sonuna gider. 2. katın 3 yeri dolduguna göre

afg ve suri yan yana diyor zaten 2. katta 1 kişilik bosluk kaldı gidebilecekleri tek yer 1. kat. hangisi önce hangisi sonra gelecegı ıse zaten öncullerde yazılı KOSOVA lılar afganları üzerindedir diyor. Ben bir hata falan bulamadım umarım anlatabilmişimdir

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22

S.taylan22 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@sinavparambitti diğeri için bir şey diyemem pek ayrıntılı bir bilgim yok onun hakkında ama ben Fluently olabileceğini düşünmüyorum. Fluently daha çok konuşma ya da okuma için kullanılıyor.O çok akıcı /pürüzsüz / şakır şakır konuşuyor ya da okuyor gibi ki genelde "speak veya read" ile beraber kullanılıyor.Zaten çoğu sözlükte örnek cümlelerine baktığın zamanda örnekler bu yönde

She speaks six languages fluently.
      Students are expected to read fluently in Arabic
      Three-quarters of children were reading fluently by the end of second grade.
      I'd like to speak English fluently.

örnekleri Cambrigde sözlüğünden aldım kafamdan sallamadım.İngilizce konusunda Boğaziçi'nin böyle basit bir hata yapacağını düşünmüyorum.Doğru yanıt comprehensively olmalı

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22
    • RE: Komiser yardımcısı alımı 2018

@0626 Kesin olmamakla birlikte gözlük ile girebiliyor diye biliyorum .Sağ veya sol göz ün de 2.0 ın altında olması gerekiyor.Değil ise çizdirebilirsin.

POMEM içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22
    • RE: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)

@ugurkuyumcu gişe için mülakat kesin yok.psikoteknik inceleme ve standart olarak güvenlik soruşturması var.Başlarda mülakat olmaması iyi diye düşünüyordum ancak keşke olsaydı zaten cogu ıl 2 veya 3 kişi alıyor en azından mulakatta 4 veya 5 katı cagırırlar ılk 15 te de bi şansımız olurdu 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22
    • RE: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)

sigortacılık vs bilmem de düz gişe için çoğu yer en az 85 üstü ile kapatır gibi geliyor.Beeelki kırşehir kars vb illerde 80 lere düşebilir.Soruların baya kolay olması aslında calısan ıle calısmayan arasındakı farkı baya kötü etkiledi. sözel mantık ve bazı guncel sorular harıc bildiğin lise 4 te okuyan öğrenci düzeyinde hazırlanmıştı sorular.Coğ. sorusu hangisinin üretimi devlet kontrolunde degıldır diyor hadi tamam iyi soruda sen gidip oraya üzüm yazarsan bu soruyu kim yanlış yapar ? Zararlı cemiyet hangisidir diyor cevaba wilson prensipleri koyuyor İslam Teali Cemiyeti koy cevaba zorla bari biraz wilson u kım yanlıs yapacak?.Kast sistemi olan millet hint hindistana islamı yayan gazneliler ? Soruların baya kalitesiz ve yetersiz olduğunu düşünüyorum.Gruplarda elenen ülke sorusu nedir hadi erkekler bir nebze hollandayı biliyordur da sınava giren kadınların %95 inden 1 puan caldılar resmen

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22

Sorular açıklandı güzelde ben 5 soruda hangi cevabı işaretlediğimi hatırlamıyorum kitapçık veya optiklerimizi internete falan koyarlar mı acaba 😕

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22
    • RE: .:: PTT İstanbul Gişe Başlığı ::.

Sınav gerçekten lise düzeyinde idi.Türkçe tarih coğ ve mat gayet kolaydı.Günceldeki bazı sorular ve sözel mantık çok belirleyici olacak sonuçlarda.Moral bozmak istemem ama çoğu yerin 88 89 bandında kapayacagını düşünüyorum.Edirne gişe için 82 veya 84 üm var ama umudu şimdiden kestim bile

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22

@cem
      Ben direkt soruya odaklandım soru yanlış değil herkes yerli yerine gidiyor diye şıklara bakmadım hiç haklısınız E de doğru.Ayrıca soruda neresi baş neresi son diyede belirtilmemiş illa başı sol mu almamız lazım belki merdivenler sağ taraftadır :))

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22

@figo102009 moğol sorusuna herkes takılmış soruda hata falan yok hocam
      2.kat ırak mog kos ken

1. kat fil sur afg hint

ırak fil in üstünde ise fil de bulundugu katın ilk sınıfı ise(ki ırak üstünde ise alt katta demektir fil) mogolda ırak ile yan yana ise zaten ırak mog fil yerlerini buluyor
      hin liler fillerin olgudu katın en sonunda ise hintler en alt katın sonuna gider
      kenyalılar da bulundugu sınıfın en sonunda ıse alt katta en sonda hintler var ise kenyada 2.katın en sonuna gider. 2. katın 3 yeri dolduguna göre

afg ve suri yan yana diyor zaten 2. katta 1 kişilik bosluk kaldı gidebilecekleri tek yer 1. kat. hangisi önce hangisi sonra gelecegı ıse zaten öncullerde yazılı KOSOVA lılar afganları üzerindedir diyor. Ben bir hata falan bulamadım umarım anlatabilmişimdir

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22

@1acar1

Termik santraller en genel anlamıyla, ısı enerjisini elektrik enerjisine çevirmeye yarayan sistemlerdir. a b c ve d zaten eşleştirme olarak yanlışAmbarlıda ise dogalgazdan elektrik üretilmekte

KPSS B içinde yayımlandı
      S
      S.taylan22