28 Ağu 2018 13:03

Soru eksik haklısınız çokça kez de tartışıldı ben themis olsun devlet borclanmasiyla ilgili farkli kaynaklar olsun attım çoook önceden buraya. velhasıl soru bastan sona da yanlis olsa hazine cikip cevap şu dese de soruda tek bir şık yalnız başına duruyordu o da yurticindeki yabancı bir bankadan alınan borç. ki muhtemel cevap da bu olma ihtimali yüksek. ayrıca herhangi bir kaynak görüp aaa kesin cevap şu demek de dogru değil çünkü merak eden olursa buraya atılanları degil kutuphaneye gitsinler tüm devlet borclanmasi kpss yada akademik kaynaklara baksınlar kafaları karisacagina sahit olacaklar. net bir kriter yok neyin baz alınacaği mevzusunda bir fikir ayriligi var. gib neyi düşünerek soruyu sorduysa o kritere göre degerlendirecek. ayrıca kpssde bir kez cikmis ve piyasa kriterine gore sorulmus yine bize sorulan soruda hatirladigim kadariyla piyasa kriteri olmazsa yanit 2 tane oluyor. bu sebeple piyasa kriteri kabul edilme ihtimali yüksek. soru yanlışti eksikti dogrudur kabul ediyorum ancak pek iptal edilecegini sanmiyorum. ne zaman soru eksik hatalı olsa soru kesin iptal edilir edilmeli diyenler herhalde cikmis soru cozmemis arkadaşlar . 1 haftadir foruma giriyorum sürekli ayni konu bir de yeni gelip gecmis sayfalari okumayanlar soylenenlere hayret ediyor aaaa oyle miymis filan diye arkadaslar sayfalar once yazilmis seyleri biri tekrar yazıyor siz de okuyup sasiriyorsunuz amerikayı yeniden kesfetmediniz buyutmeyin 😂 bu soru yuzunden basliga girmiyorum resmen ne zaman girsem ayni mesajlar başlık çöpe dondu takılmayın şu soruya artık tamamen kurumun insafına kaldık.