Aktüel ürünler
-
@1umut hocam afiyet olsun ️ Aslında baklava da yiyebilirsiniz cheat meal olarak düşünün ️ Ödüllendirdiniz kendinizi o zaman bende fikirlerimi paylaşırım. Böyle bir sorumluluğa girerken de lütfen rahatsızlığı olanlar hamile arkadaşlarımız önerileri araştırarak yapsın ne olur ne olmaz. Sonra vicdan yaparım ben .
-
Tatlı krizi acil çözüm :
Nutellalı sandviç bisküvi
Tarif :iki tane petibör bisküvi alıyorsunuz .Arasına Nutella sürüp bisküvileri birbirine yapıştırıyorsunuz.Ben şu an bunlardan tepeleme yaptım.Yanında bir kupa çayımda var.
Not: Kilo sorunum vardır :)))) -
@çinkoçaydanlık göbekte yağlanma ve devamı artan tatlı krizine sahipsiniz. Ve bir dilim için en az 1 saat tempolu yürümelisiniz ️
-
@çinkoçaydanlık
35 tane yiyebilir miyiz acaba
Ben biraz çok severim de -
@çinkoçaydanlık ben gecen gun cok tatli yedigimden bahsedince @buseneatanıyorum dostum beni teselli etmek icin:
“Aman bosver, kul hakki yemiyoruz tatli yiyoruz” dedi. Oan cok rahatlamistim. Benden size gelsin, yiyin gitsin kul hakki yemiyoruz sonucta -
@1umut hocam biz zayıflatan tarftayız böyle öneri verirsek valla şişkolata olacak herkes
-
@1umut bence mantıklı konuşmuşum
Bunun şerefine tatlı yicem ama evde yok. Yeşil çay var olur mu -
@buseneatanıyorum
Secret' hocam bir dilime bir saat yürüyüş dedi.
Sizinki 35 saat çeker hocam :))) -
@çinkoçaydanlık yürürüm, yürürken de yerim ne olcak ki
-
@buseneatanıyorum
Tam benim kafadansınız:)) -
@çinkoçaydanlık ya valla komedisiniz yapmayın böyle şeyler Allahım iyi ki burdan önce vermişim kiloları
-
@buseneatanıyorum ilk hanımlar lokaline gitmiştim teyzeler kurabiyeleri yiyip biraz step yapıp ay içimiz kıyıldı diyip yine yemşlerdi o aklıma geldi
-
@1umut @secret @çinkoçaydanlık
Arkadaşlar gün teklif ediyorum kısır ve nutella evet ne diyorsunuz? -
@1umut
1umutcum ,senin tatiller bitmiyor maşaAllah.
Eve dönünce yabancılık çekeceksin -
@buseneatanıyorum ben güne katılırım ddiklerini de senin yerine de yerim çünkü 53 kiloyum en fazla yediklerim mideme 1 kilo iner hepi topu 400 kalori fazla alırım oda midemi bayram ettirir 30 dk yürürüm . 50 tane ip atlar bide mezdeke çalarım bitti yine 53 kiloyum
-
@buseneatanıyorum
İnanmıyorum yaa!!!
Benim bu gece kısırımda vardı söylemeye utandım:))) -
@secret 53 kilo mu
Şu saatten sonra düşmanız -
-
Hocam @Agor burda ne işim var bilmiyorum da şu son konuşmaları okuyunca gülmekten karnım ağrıdı çok değişik canlılar bu kadınlar
-
Film replikleri sayfasında @Agor
Burda @buseneatanıyorum
Neler oluyor mahremiyetim kalmadı:)
Ne izlediğim ne yediğim hep ayan beyan oldu:)))