TY zayıflıyor :)
-
@north-remembers hocam başka tariflerde verebilirim bir iletimde de topluca detoks paylaşımını anlatacağım siz isteyin yeter ki çok sevinirim ️Afiyet olsun
-
@secret isterim tabii ki hocam detoks da güzel olur bir de yüzdeki yağlanmaya karşı doğal bir maske öneriniz var mı?
-
@1umut Kesinlikle cilde etkisi var. Bunu kendi gözlemlerime dayanarak doğrulayabilirim Önemli olan doğal olanı ve doğadan olanı tüketmek.Emin olun halsizliğimizin,enerjisizliğimizin bir nedeni de yapay beslenme.
-
- Hareket-
Genellikle yoğun bir yaşamımız olduğu için malesef ki yapamıyoruz. Normal sadece ev içinde dolaşma ya da atılan 1000 adım asla spor değildir. Eğer teriniz akmıyorsa kalori yakamıyorsunuz demektir. İnstagramda youtube da çok güzel videolar var lakin . Ağırlık çalışmaya geçmeden önce vücudunuzu spor yapabilecek kıvama getirmelisiniz. Yoksa sıkıntı çıkabilir
İlk yapacağınız şeylerden birisi asansörü bırakmak olabilir. Merdivenleri kullanın. Cidden çok çok etkili bir süre sonra 13 kat çıksanız bile yorulmazsınız. Yürüyerek gidin her yere .
Ki imkanı olmayan kişiler için çok severek takip ettiğim birini paylaşacağım “Leslie Start Walk” başta ki fazla kilolarımı kaybetmemde esneklik kazanmamda çok faydalı oldu. Evde yapabilirsiniz.Onun dışında biz kızlar için bir önerim var tabi ki mezdeke. Açın ve 30 dk tepinin. Gerçekten hem insan mutlu oluyor hem hareket etmiş oluyor.
Onun dışında hayatımızda hareket için spor salonuna pahalı aletlere ihtiyaç yok. İlk kol hareketleri çalışırken külotlu çorabımı kullanmıştım. Bir süre sonra hafif gelince lastik almıştım. İlk 1 lt su şişeleri ile çalıştım sonrası dambıl aldım. İmkansızlık yok yeter ki isteyin.
Spor yapmadan önce şekersiz türk kahvesini 1 su bardağı su ile tüketin. Daha çabuk ısınır ve terlersiniz 2 kat kalori yakarsınız. Akşam yemeğinden önce yapıp protein ağırlıklı bir akşam yemeği yediğinizde yaptığınız spordan fayda gmrür kas yaparsınız ️
️️ - Hareket-
-
@secret guzellik guzellik guzellik
Olabilir:)) kullandigimiz ve memnun oldugumuz urunleri yazariz, cok da guzel olur:)
Instada filan “reklam” amacli yapiliyor cogu sey. Burda kendimiz test edip yaptigimiz seyleri yazariz. Indirimleri filan takip ederiz:) guzel olur aslinda:) -
@north-remembers hocam eger ciltte bi sivilce akne vs yoksa kesinlikle turk kahvesi ve limon.
turk kahvesini limonlu suyla balcik gibi yapin,cildinize surun. Oyle guzel gozenek aciyor ki:)Ben cilt bakimina da cok kafa patlatmis biri olrak, hatta zamaninda cok pahali peelingler almis biri olarak turk kahvesinin cilt temizlemesi > butun pahali peelingler!
Benim de cildim kurudur, ben limonlu suyla degil balla yaparim bazen. Bazen de sade yapar sonra nemlendiririm:) -
@north-remembers var hocam birkaç tarif verebilirim.
-
elma sirkesi uyumadan önce pamukla yüzünüze uygulayın 10 dk bekletin. Yüzünüzü yıkayın. Hem gözenek sıkılaştırıcı hem de yağlanma giderici
-
1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı kakao 1tatlı kaşığı nişasta 3-4 damla limon ve kıvamı olana kadar 2-3 yemek kaşığı sütü karıştırın. Yüzünüze uygulayın. 20 dk bekleyin kalan karışımı da uygulayın 15 dk sonra 2. Sürüşünüzde kuruduktan sonra yıkayın. Haftada 2 kere yapın yağlanma gidecektir. Lekelerin rengi açılır ve doğal beyazlık gelecektir yüzünüze
-
yarım limonu tuza batırıp yüzünüzü ovun. 2 dk boyunca sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın. 1 tatlı kaşığı yoğurt içine 1 tatlı kaşığı nişasta. 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip 10 dk yüzünüzde bekletin ve yıkayın. Yüzünüzün ph dengesi yerine gelecektir
-
-
@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@north-remembers var hocam birkaç tarif verebilirim.
-
elma sirkesi uyumadan önce pamukla yüzünüze uygulayın 10 dk bekletin. Yüzünüzü yıkayın. Hem gözenek sıkılaştırıcı hem de yağlanma giderici
-
1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı kakao 1tatlı kaşığı nişasta 3-4 damla limon ve kıvamı olana kadar 2-3 yemek kaşığı sütü karıştırın. Yüzünüze uygulayın. 20 dk bekleyin kalan karışımı da uygulayın 15 dk sonra 2. Sürüşünüzde kuruduktan sonra yıkayın. Haftada 2 kere yapın yağlanma gidecektir. Lekelerin rengi açılır ve doğal beyazlık gelecektir yüzünüze
-
yarım limonu tuza batırıp yüzünüzü ovun. 2 dk boyunca sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın. 1 tatlı kaşığı yoğurt içine 1 tatlı kaşığı nişasta. 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip 10 dk yüzünüzde bekletin ve yıkayın. Yüzünüzün ph dengesi yerine gelecektir
Hocam 2 ve 3. Tarife yarım tatlı kaşığı bal ekleyin yazarken unuttum
-
-
@secret hocam leslieden tut mezdekeye, su sisesinden dumbella her sey ayniii:))
Vaktim yok, ders calisiyorum, ben kim spor kim diyorsaniz uzulmeyin. Youtubedan 15dklik leslie videosunu acin yatmadan. Hem daha huzurlu uyursunuz, hem 15 dkkada bi sey kaybetmezsiniz:)
-
@1umut aynen bende doğal tarifler var artık diş macununa kadar kendim yapabiliyorum. Yemediğim şeyleri çok fazla suratıma sürmemeye çalışıyorum. Ama kullandığım güzel ürünler var onları anlatabilirim ️
-
@1umut ben kpss çalışırken yaptım bunları yemek yiyip dersin başına geçince uykum gelirdi ama şimdi öyle değil vücut rahat kafa rahat otura otura basen oluştu hepimizde birer yürüyen sandalye olduk ama gerçekten hepsi oluyor. İlk mekik yaptığım gün karın ağrısından uyuyamamıştım.
-
İki yıldır KPSS ile boğuşuyorum. Hayatımda almadığım kiloyu aldım bu iki senede. Dün bir iki tshirt alayım dedim. Bi sürü yer gezdim. En sonunda anladım ki şişkolar gömlekten başka bir şey giyemez:) benim de acilen 5-6 kilo vermem lazım en az, ancak işin kötü tarafı o kadar tembel olmuşum ki 30 dk yürümeye bile tahammülüm yok. Ne yapcam ben?
-
@samet06, içinde söyledi: TY zayıflıyor
İki yıldır KPSS ile boğuşuyorum. Hayatımda almadığım kiloyu aldım bu iki senede. Dün bir iki tshirt alayım dedim. Bi sürü yer gezdim. En sonunda anladım ki şişkolar gömlekten başka bir şey giyemez:) benim de acilen 5-6 kilo vermem lazım en az, ancak işin kötü tarafı o kadar tembel olmuşum ki 30 dk yürümeye bile tahammülüm yok. Ne yapcam ben?
Hocam siz istekli olmazsanız biz ne desek boş ️ Başkası için değil kendiniz için yapcaksınız. ️ Size vereceğim ilk tavsiye Ekmeği azaltın ️ Yemeklerinizi porsiyon usulü yiyin bol su için 15 dk da yürüyün başlangıçta kilo verdikçe daha çok istekli olursunuz. 5-6 kilo ne ben 1 ayda verdim ilk hafta o kadar istekliydim ki 2 kilo vermiştim
-
@secret bu gizli bir devrim mi?
-
tercihini yap kadınlar kulübü :))
-
@agor, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret bu gizli bir devrim mi?
Hocam siz bulaştınız bize
İçimizde uyuyan devi uyandırdınız
Devrim değil Devinim -
@samet06 Her şey ayakkabıları giyene kadar inanın. O seviyeyi aşınca saatlerce yürüyebilirsiniz. Yeter ki o kapıdan çıkın. Bir de kulaklık takın of yani.
Hem üç beş kilo fazlayla şişko olunmaz ama önlemini almak lazım. Rihanna'nın bile kilo aldığı bu dünyada bize acımazlar -
@secret
hangi burun bandını önerirsiniz hocam? :)) -
@secret düşüncesi mantıklı geliyor. İstekli de oluyorum. Ama fiiliyata dökmeye gelince üşengeçlik baskın çıkıyor forumun enerjisiyle başarabilirim inşallah
-
@otuzyılsavaşı burunda siyah noktalar için diş macunu sürün hocam kuruyunca yıkayın
Ben kullanmadım hiç band ️