10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@Baumol insanlar genelde cevabını bilmedikleri soruları tartışır cevabını bildiği halde tartışanı daha görmedim .. neyi soracağımı tartışacağımı çok iyi biliyorum sana ihtiyacım olursa danışırım kolay gelsin...
-
Ben danışma kurulu değilim arkadaşım. Ayrıca sen de bilinmeyeni tartışmaktan ziyade olmadık şeyleri ortaya koyup insanların moralini bozuyorsun. Biraz daha çalışırsan elbette sgk da olur. Bak burda yapamadığın anlamadığın ders olursa çekinmeden sorabilirsin hadi kolay gelsin.
-
@Baumol danışma kurulu değilsin ama soru sorabilirim?? önce yazdıklarını bi oku kendine iyice bir gül ...daha fazla can sıkma tanımadığın etmediğin ne iş yaptığını bilmediğin adamlara da ukelalık yapma işine bak varsa sıkıntın özelime yaz burada insanları meşgul etme bekliyorum..
-
@pareto_wilfredo 2018 kpss öncesi denetmen yardımcısı alımı olur mu?
-
@monopol hocam beklentiler o yönde mevcut mülakatların tamamlanması sonrasında böyle bir ümit var inş. Bakalım
-
@siyahbeyaz umarım öyle olur
-
@monopol kardeş etiketi yanlış paretoya yaptın galiba @paretowilfredo beyin dikkatini şimdi daha iyi çekip , cevap verebilir.Ek olarak ıhtimal var iseilan için aralık ocak dönemi mi beklenmelidir dönem olarak.Tesekkurler.
-
@engin0516 siz söyleyince farkettim etiketin yanlışlığını teşekkür ederim
-
SGK da duyum konusunda @paretowilfredo tek geçerim
-
-
@pareto_wilfredo yil sonuna dogru bir alimda puan kaca duser hocam denetmenlikde
-
@paretowilfredo birde hocam p23 un bir sonraki alimda olmama ihtimali olabilirmi
-
Bir umudum sen kaldın, anlıyor musun
-
Eğer ilan gelirse sanırım son taban puandan 2-2,5 puan aşağısı olur
-
@gonzaloluca p23 olursa 83 ten aşağı düşmez benim dusuncem .
-
İnşallah 2.ye ilana çıkar kurum ama bana bu olasılık baya bir düşük gibi geliyor
-
@engin0516 evet p23 karıştırıyor ortalığı 9.promosyonda bu kadar bellenmiyordu çok yüksek kapattı
-
çıkıp ta geliversen ansızın ne olur sanki...
-
@siyahbeyaz hocam sizin puan kaçtı sizi aktif görüyoruum bu başlıkta
-
@maxmin bu bir tahminmi duyummu yoksa?