2018 Yks yerleştirme sonuçları
-
Açıklandı hayırlı olsun
-
Odyometri kazanmışım. Ne iş yapar bu bölüm arkadaş gazına üniversite kazandık yav
-
sözelden 9 bininci olmuştum sadece mimar sinan sinema yazmıştım gelmedi
-
Henüz işsiz olsam da yeğenlerimin üniversite ye adım atmasi çok mutlu etti beni .İnş artık bunların hatrina bi iş güç sahibi olurum
-
Kardeşim Giresun Tıp'ı kazandı. Aramızda Giresunlu ya da Giresunu iyi bilen varsa üniversite, ulaşım ya da yurt durumu vs. çeşitli alanlarda sorularımı sorabilmem için bana özelden ulaşabilir mi?
-
5-6 yıl önce Ankara siyasal geldi diye çok seviniyordum sonuç mu buradayım
-
Arkadaşlar elektronik kayıt hakkında bilgisi olan var mı? Bizim zamanımızda böyle değildi Herkes için hayırlı olsun sonuçlar bu arada
-
@idealistbiri ama şimdi 18 yaşında olup yeniden üniversite okumak güzel olurdu be kardeşim, en güzel yıllar gençlere söylesen anlamazlar ama üniversite yılları paha biçilemezdi.
-
Sınıf öğretmenliği kazanmışım gençler :))
-
Tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, inşallah sonuçlar beklendiği gibi gelmiştir.
-
@odtüsbky hayırlı olsun
-
@agor bizim Eleman saka maka gazi türk halk bilimine girdi
-
53 K'ya devlette Hukuk elbette gelmedi. Yaptığımız analiz çalışması bizi yanıltmamışa benziyor. Devlette Hukuk için en son 40 K demiştik nitekim o civarda kapatmış. Bugün puanlar gelsin de taban puanlarla birlikte önümüzdeki sene derin analizler zamanı @Agor ? Bu arada @genclerbirlikli kardeşim bir kez daha tebrikler. Bu ara çok tebrikler sunuyoruz sana, nazar değmesin. Bir de kardeşinde ara ara sayısal bölümler hakkında fikir edinebilirsen çok memnun oluruz.
-
@antimülakat hocam sağolasın yalniz benim kuzenim sozelci, @odtüsbky ile karıştırdın galiba
-
@genclerbirlikli senin kuzen kaç bine girdi? Nereyi kazandı? Onun kardeşi kazanmış!
-
@antimülakat bizimki elini kolunu sallayarak girdi sınava, sözelde 360binlerde idi @Agor hocamla ankara'da sümeroloji dışında umudumuz yoktu gazi türk halk bilimi gelmiş
-
A kadro olmayınca B den gitmek lazım gibi artık, tekrar üniversiteli olduk diyelim, Okan üniversitesi inşaat teknolojisi 2 yıllık dan tekrar başlıyoruz canlar.
-
Arkadaşlar ben Ankara'da çalışıyorum ama hukuk okumak istediğim için tercihlerimde Ankara'dan sonra gittim en son tercihim Ankara dışında bir üniversite yazdim ve yerlestirildim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hukuk tan vazgeçmek olur mu Ankara kazanmak da zor. Ara ara gidip sınavlarına gitsem, olmaz sanırım dimi
-
@dnztrkn devam zorunluluğu olan bir okul mu hukukta devam zorunluluğu bazı okullarda var bazı okullarda yok sınavlara girip halledebilirsin
-
Teşekkür ederim Okulla konusucam. Hocalara mi bağlıdir ki bu işler acaba sorsam devamlılık şartı yok demezler gibime geliyor.