2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@monetary-theory hocam ağzınizdan bal damlıyo.İnsallah 75lere kadar düser.Hocam kykda mulakata kalmak icin kac gerekiyordu
-
@monetary-theory Hatta o sınavda mülakata kalan sonuncu adayın (400 küsürüncü) puanı 65 di.
-
@luthor hocam baraj 60miydi
-
@ultras06 Zerre kadar heyecanlanmadım bile.Duyum sahibinin kötü niyetli olmadığına eminim ama keyiflerinin kahyasını bekliyoruz sonuçta.
-
@luthor , @monetary-theory ; peki sınav mevzuatı da iki sınavda benzer miydi, eğer benzerse mantıklı bir çıkarım olur, eğer benzer değilse pek tutmaz, örneğin merkez göç veya il göz sınavları da kolay denebilecek bir durumda ama sınavda hatrı sayılır bir oranda yabancılar hukuku vs çıktığı için düşük kapatıyor, böyle bir durum söz konusu mu?
-
@monetary-theory, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ben de şunu eklemek isterim arkadaşlar, benim takip ettiğim kadarıyla kimse geçtiğimiz aylarda yapılan Kyk Müfettişlik sınavı örneğini vermemiş. O sınavda gayet kolaydı ve sınav barajını geçmek mülakata kalmak için yeterliydi. Hatırladığım kadarıyla sınava katılma taban puanı 85 lerde idi ve sınav sonuç listesini tekrar incelediğimde kurum sınavında 85 + alan birkaç kişiden ibaret. Dguy 78 ile kapattı ve mülakat aşamasına 600 kişi kalacak. Burada sürecin içinde aktif olarak bulunan arkadaşların durumlarının iyi olduğunu düşünüyorum ve burdaki arkadaşlara göre mukayese yapıp sınırda kalacağım korkusuna kapılmayın derim. Genel kanı 82 ve 78 bandı olmuş ama bu seviyelerin altını göreceği kuvvetle muhtemeldir ki ilk 400 kişi 80+ olsa bile bizim için önemli 600. kişi , Biraz uzattım kusura bakmayın, İyi Çalışmalar Dilerim.
Sayistay sinavı 90 soruda 70leri gordu ve ilk 225 ama nasil ilk 225 bir cok konuyu bitirmis yani basarı seviyesi yüksek kisiler.Demekki ilk 600ü falan alsa 65 60lari bile gorurdu.Muy sınavida iyi bir örnek kpss kapatma 89 tabi bundan 4 yil önce.İlk ilanlardan 25 ksi falan aliyo tam hatirlamiyirim ama 67 dogru falan ile kapatmisti herhalde
-
@can-mavi Dguy konularıyla ayni Hocam.Ben dguya gormedim ama kyk teftiş oldukç kolay bir sınavdı diyebilirim.
-
@zenginmemur 65 hocam
-
@can-mavi hocam bnzerdi benzer olmasa bile dguy sınavindada ingilizce tarih sorulari toplamda 4 tane
-
@luthor eğer öyleyse mantıklı bir karşılaştırma olmuş, ikinize de teşekkürler
-
ayrıca en baştan beri tahminimi söylüyorum 77 +1 -1 diye, ama bakacağız işte
-
Dguy sınavı kıst amortisman sorusunda ayın tam ortasini verereke bir cok adayi düsurdu.Uretilen malin maliyetini sordu sadece kanun dedi anayasa degisikilkileri hukukta dava acilir acilmaz ingiliece 2 soru yok ya gercekten bu sınav kaliteliydi ve anlayamiyorum bu anket nasil 80 üstünu gosteriyo
-
son yapılan 25 kişilik muy sınavı 80 soruda 60 doğru ile kapatmıştır.
-
‘Ben sadece duyduğumu sizinle paylaştımcılar' lütfen bu ayeti bir kez okuyun da biz de huzur bulalım siz de:
“Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.”[49/HUCURÂT-6] -
@otuzyılsavaşı
ve de mülakata 119 kişi kalmıştır.(normalde 100 kişiydi) -
o zaman 75 le dahi kapatsa şaşırtıcı olmaz
-
@zenginmemur hocam diğer başlıklarıda takip ediyomusunuz bilmiyorum fakat forumdaki pek çok arkadaş kpss de ilk 1000 i domine etmiş arkadaşlar ki ilk 500 de eminim çoğunluğu. yani ben bu forumdaki anketin yüksek çıkmasına hiç şaşırmıyorum çünkü hepsi ciddi seviyelere ulaşmış insanlar. beni sadece sayıştay aşırı şaşırttı
-
Dguy o kagittaki gibi 79 la kapattı diyelim İstanbul guy nasıl 81 le kapatır aklım almiyo eğer doğruysa
-
Arkadaşlar mesela grupta biri paylaşmıştı 90 üzeri almış ama geçen sene kpss puanı düşük olduğu için sınavlara girememiş ilk 1000 deki çoğu adamın girip girmediği meçhul yani bir de kpss ile bu sınavlar bir olmuyor orda çok yüksek yapanlar bu sınavda gayet sınıra kadar düşebiliyor inşallah güzel sonuçlar alırız bugün içimizi ferah tutalım
-
@frankell-p dguy bariz olarak daha zordu. guy'a girenlerin arasında dguy'dan ders alıp daha temkinli davrananlar vardı.