TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    118846
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kunterayata @secret Son düzenleyen:

@secret verilir alınır olur öyle şeyler çok da şey yapmamak lazım 🙂 mesela börekten cıkan o krem rengi duman ne güzel ya 🙂 hele taş fırından çıktıysa ustünde odun kokusu var hafiften bıçak üstüne geliyor o bıçak sesi çıt pıt edirek davet ediyor😂 sonra arkada "fel benim ol düşlerim ol 🎤🎤 şarkısı çalıyor vuhuuuu 😂😂😂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • K
        kunterayata @secret Son düzenleyen:

@secret bal dışında güzel bence 🙂 zeytin candır hocam. Bir kaç tanesinin çekirdeğini de yutarım potasyum var iyi gelir yorgunluğa 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          kunterayata Son düzenleyen:

herkese iyi geceler diliyorum yine gelicem 👻

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • S
            secret Yasaklı @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret verilir alınır olur öyle şeyler çok da şey yapmamak lazım 🙂 mesela börekten cıkan o krem rengi duman ne güzel ya 🙂 hele taş fırından çıktıysa ustünde odun kokusu var hafiften bıçak üstüne geliyor o bıçak sesi çıt pıt edirek davet ediyor😂 sonra arkada "fel benim ol düşlerim ol 🎤🎤 şarkısı çalıyor vuhuuuu 😂😂😂

Yok takıntım kilo konusunda aldık verdik konu kapandı 😂 ben Allah cc yarattığı herşeyden faydalanma düşüncesindeyim. Sebebsiz kuş bile uçmaz o yüzden herşeyin bir yaratılış sebebi var o zaman napacağız herşeyi yiyeceğiz 😊😊😊 ben böreği elle yemeyi seviyorum şöyle kıvırarak 😂 çatalla yiyen kızları çatallayasım geliyor 😒

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • North remembers
              North remembers @secret Son düzenleyen:

@secret dedeye sahip çıkalım hıııı ahsahshshjssh 😂😂😂

LioN S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • North remembers
                North remembers Son düzenleyen:

Cümleten iyi geceler pek keyifliydi sohbet 🙂 sağlıcakla kalın 👯🏻‍♀️💃🎈🤗

• LioN
                  LioN @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers tam boregi gomecegin sirada adedtendir deyip yaninda ki teyzeye yermisiniz diye sordun mu? Sonra o teyze utana sıkıla bir dilim alip sonrada senle sohbet etme kanallarini acmaya basladi mi 😄

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

North remembers S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • S
                    secret Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Ben o kadar aylardır spor yapıyorum yine istediğim gibi değil. 😒 ayrıca spor kilo aldırıyor. 😓 bence de sahip çıkalım. Benim işe başlayan arkadaşlarım yana doğru genişlediler hep 😂 gülmeyim diyorum da memurluğun da böyle bir şeysi var ya insanlar tiplerinden anlaşılıyor 🙈

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • North remembers
                      North remembers @LioN Son düzenleyen:

@lion yanımda teyze yok arkadaşım var löpledik baya ahshsjs ama tam önümün yanında yaşlı bir teyze vardı kıza alttan girdi üstten çıktı ben seni birine benzettim diye bir saat lafa tuttu 😂😂😂

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • S
                        secret Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@lion eğer sohbet kanalını açarsa teyzem uyur numarası yap @North-remembers 😂

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • North remembers

@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Ben o kadar aylardır spor yapıyorum yine istediğim gibi değil. 😒 ayrıca spor kilo aldırıyor. 😓 bence de sahip çıkalım. Benim işe başlayan arkadaşlarım yana doğru genişlediler hep 😂 gülmeyim diyorum da memurluğun da böyle bir şeysi var ya insanlar tiplerinden anlaşılıyor 🙈

Hocam bizler de inşallah bilinçli memur olalım gömelim ama sporumuzu da yapalım yani sağlıklı yaşam şart, yürüyüş şart. Faydasını görürsünüz hocam spor iyidir 😄😀😀

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • S

@north-remembers katılıyorum. Hoş muhabbetin için teşekkürler sana yeni tarifler vereceğim. En sevdiğim şey yemek yapmak ❤️ Sınavında başarılar dilerim bence uyumalısın artık ☺️

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • North remembers

@secret ders çalışıyorduk bize ilişmedi 😂😂 sadece şu sizin ışığımız biraz fazla parlak mi ne dedi teyzecim son yarim saat kapatacağız dedik de rahatladı 😂😂

• LioN

@north-remembers
                                Kizim siz nereye gidiyorsunuz?
                                Teyzecim biz kaymakamlik sinavina gidiyoruz.
                                Ooo masaALLAH benim torun var nahiyye memuru ona alam mi seni?
                                He teyze he hele bi ankaraya varalim sinava gireyim bakariz 😄

• North remembers

@secret hocam asıl ben teşekkür ederim 😊bence de uyumalıyım artık sağ olun inşallah 875 kişinin içinde olurum da bir işim olur 😞 size de bu çektiğimiz çileli yolda başarılar dilerim 🎈🤗

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • North remembers

@lion yok teyzem istemem 😂 ben işsizim ya birikimim yok. Ysk sınavı hocam😀😂kaymakamlık için gidenlere de buradan başarılar diliyorum 🎈

LioN 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • LioN

@north-remembers olsun kizim torunumun babasida mihtar noolcek sanki 😄

• LioN

@north-remembers isin sakasi bir yana ALLAH yardimciniz olsun. Umarim dilediginiz sonucu alirsiniz. Basarilar.

• S

@north-remembers Allah ol derse olmayacağı hiçbir şey yok. Kısmetimizin zamanı gelmemiştir 😍 tabi koca karı gibi düşündüğümü her şeye de nasip dediğimi düşünen bazı kesimler olsa da hatta böyle yaşlı teyzeler furyası kol gezse de birincil düşüncem her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. Ki zaten şu devirde tek maaşla da geçinmek zor. Neyse bunlar işten sonra düşüneceğimiz meseleler. Eğer hayırlı ise koşsun gelsin. Hayırsızsa da rabbim hayırlıya çevirsin. Beklemek sabretmek gerekiyor ❤️ İyi geceler

• North remembers

@lion amin hocam inşallah teşekkür ederim Ankara'nın ayazını otobüste hissettim şuan az kaldı inşallah 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 38 / 58
                                            • İlk ileti