2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Anayasaya göre savunma alınmadan işlem yapılamayacağı garanti altına alınan kesim? -sadece memur?
-
@genclerbirlikli hocam yasığınız cevaplara bakılırsa benim 30 netim var galiba hatırladıklarım tabi fazla da olabilir belki boş bıraktıklarım ve yanlışlarımda var net olarak iyi mi vahim mi
-
@kuzeyinkızı 30 a düşmesi imkansız hocam sağlık olsun
-
@genclerbirlikli türkçeyi saymadım hocam alan sadece
-
@kuzeyinkızı 66 da mı 30
-
@star-tmm2 üye tam sayısının salt çoğunluğu yaptım 301
-
@genclerbirlikli valla neyse boşver hepsi toplansında öyle bakarım hocam daha fazla olması lazım
-
@kuzeyinkızı tümünü yazdım nerdeyse hocam soruların neyse şurda ne kaldı açıklanmasına
-
@genclerbirlikli hatırlamadıkların ve enin olamadıkların var hocam kafam durmuş vaziyette 2 aydır limitlerimi fenaa zorladım mağzur görün
-
Tki kgm tcdd sorusunda TRT RTÜK farklı seyler konuşuluyor? Ben TRT hatırlıyorum RTÜK yoktu. Cevap ne sizce?
-
@star-tmm2 thk
-
@keynesinruhu perişan ettin bizi ösym dizlerim ağrıyor hale sauna gibi 2 saat sıcak sınıflar geçer not alamadın benden osym efendi
-
@murky irşad şıkkını yaptım hiç duymadım irşad kurumunu maarif sorusu gibi
-
@genclerbirlikli reis 70 neti görürmüşüm Senin çizgin önemli bizler için. Sen 70 i göremediysen 67-68 i görebilir bu sınav ..:)
-
@beyefendi tarihin pusulası kitabına bakın hocam. kesin ve net olarak 20. kolordu.
-
@captain yemek liste maliyetini işaretledim
-
En iyimser ihtimalleri değerlendirdim yine de 60 netin altında kalıyorum. Benden bu kadar, güzel bir sınavdı. İnşallah 2019'daki sınavda -açılırsa tabi- kazanmaya gayret edeceğim.
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
vali ile ilgili hangisi doğru; cbnin temsilcisi doğru olan şıkkı hatırlıyor musun?
-
@safitürk69 ben göremedim galiba hocam 69 filan diyorum ama benden çok daha başarılı arkadaşlar vardır. giremem yani
-
@keynesculuk önce2-3 çalışır yaşlı artar kanaatindeydim sonra hepside artar olarak değiştirdim