TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

TY zayıflıyor :)

DİĞER
    32
    641
    55953
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • onuktekin
      onuktekin @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers Kuzu göbeği mantarını ya da trüf mantarını kuşbaşı doğruyoruz. Parçalar küçük olmayacak. Zeytinyağında (iyi bir tereyağda olabilir) biraz tuz ekleyerek kavuruyoruz. Üstüne rendelediğimiz soğanı atıyoruz.Bunu yaparken iki tane orta boy soğan yeterli.Soğanla boğmuyoruz mantarı. Yazık günah o mantara. Kültür mantarıysa sorun yok ama. Hatta biraz boğmak lazım onu.Neyse 🙂 sonra diğer tarifle aynı.Kaşar rendelemek yerine yumurtadan sonra üstünü kaşar dilimleriyle kapatabilirsiniz.
      Şunu da unutmayım yüksek ateşte pişirmeyin bunu ki mantarlar özünü iyice salsın 🙂 Kuzu göbeği Aydın'da güz ve ilkbaharda çıkıyor. Sizin orada da bulunur mu bilmiyorum. Trüf mantarına tereyağ daha çok yakışıyor bence ama iyi tereyağ bulmak lazım. Bulamazsam zeytinyağ her türlü 🙂

Fortis fortuna adiuvat

North remembers S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • kilici
        kilici Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers Biliyorum hocam youtube da çok fazla vakit harcadığım için denk gelmişimdir büyük ihtimal o isme de 😄 Sırf para kazanmak için saçma sapan hareketler yapıyorlar işte.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • S
          secret Yasaklı @kilici Son düzenleyen:

@kilici öyle de ben yapamam ki çeşitli nedenlerden ötürü😂😂

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • North remembers
            North remembers @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin aç bir halde bu yazıyı okudum şuan markete gidip kültür mantarı alıp soğanlı biberli bol tereyağlı yumurtalı yapmak vardı 😀ama çok üşeniyorum 😞 o dediğiniz mantarlar istanbulda vardır mutlaka ama hangi semtin pazarında onun bir araştırmasını yapayım güzel tarif beğendim 🙂

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • S
              secret Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

@secret hocam siz de mi boğa burcusunuz benim gibi benim de hayat felsefem lezzetli yemekler😂 Yapamadım daha hocam yol yorgunuyum kendime gelemedim en kısa zamanda yapıp editleyeceğim başlıkta ama mükemmel olmama gibi bir durumu yok köz patlıcan yahu tabii ki mükemmel olur😍😍

Ay afiyet olsun hocam 😂
              Tam bir KOVA burcuyum 😅 zekamı daha hayırlı şeyler de kullanmak nasip olmadı ☺️☺️☺️ Sen yap onu ben sana ıspanaklı bir tarif vercem ❤️❤️❤️❤️

North remembers 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • onuktekin

@north-remembers pazarda trüf mantarı demeyin 🙂 domalan mantarı o. Makarnada çok daha güzel olur. Neyse diyetleri bozmayım :))

Fortis fortuna adiuvat

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • S
                  secret Yasaklı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

@north-remembers Kuzu göbeği mantarını ya da trüf mantarını kuşbaşı doğruyoruz. Parçalar küçük olmayacak. Zeytinyağında (iyi bir tereyağda olabilir) biraz tuz ekleyerek kavuruyoruz. Üstüne rendelediğimiz soğanı atıyoruz.Bunu yaparken iki tane orta boy soğan yeterli.Soğanla boğmuyoruz mantarı. Yazık günah o mantara. Kültür mantarıysa sorun yok ama. Hatta biraz boğmak lazım onu.Neyse 🙂 sonra diğer tarifle aynı.Kaşar rendelemek yerine yumurtadan sonra üstünü kaşar dilimleriyle kapatabilirsiniz.
                  Şunu da unutmayım yüksek ateşte pişirmeyin bunu ki mantarlar özünü iyice salsın 🙂 Kuzu göbeği Aydın'da güz ve ilkbaharda çıkıyor. Sizin orada da bulunur mu bilmiyorum. Trüf mantarına tereyağ daha çok yakışıyor bence ama iyi tereyağ bulmak lazım. Bulamazsam zeytinyağ her türlü 🙂

Bahsettiğiniz domalan kilosu 30 liradan filan satılıyor mantar yanında tırt 😋😋😋😋 dağ kenarlarına gidiyoruz toplamk için 😅😅

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • North remembers
                    North remembers @secret Son düzenleyen:

@secret öyle demeyin hocam zekanız taktire şayan ders yemek zayıflamak üçgeni ne güzel. Tarifleri beklemedeyim 😻😻😻

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • onuktekin
                      onuktekin @secret Son düzenleyen:

@secret ya işte tırt isimler koyuyoruz güzel şeylere 😄 restaurantlarda trüf mantarı yemeklerin fiyatını katlayan bir şey aslında. Bir dizi de gördüm gramına göre fiyatlandırıyorlardı bunu 🙂

Fortis fortuna adiuvat

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • S
                        secret Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

@secret öyle demeyin hocam zekanız taktire şayan ders yemek zayıflamak üçgeni ne güzel. Tarifleri beklemedeyim 😻😻😻

Allah razı olsun şükür bana yetiyor 😍😍
                        Aaa tabi verecem hocam 😋😋😋
                        Size püf noktalar da verebilirim en sevdiğim mutfak yemekler pastalar tatlılar 😂😂😂

( mesela pirinç pilavı yapacaksanız yapacağınız pirince 3-4 saat önceden 1 şişe madensuyuna ıslatın hem tane tane olur hem lapa olmaz hem de tereyağı lezzeti daha hissedilir. )

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • North remembers
                          North remembers @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin diyette değilim ben sorun yok 😀 mantarlı kremalı makarna efsaneee lezizdir. Yanına patatesli salatalıklı yoğurtlu bir meze tarifim var mükemmel oluyor soğuk soğuk o tarifi löp löp başlığında akşam kesin paylaşayım 🙂 mantarlar hakkında pek bilgim yok sadece kültür mantarını bi de kocaman bir mantar var adını bilmiyorum ama baya leziz onu biliyorum.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • S
                            secret Yasaklı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin öyle gerçekten aşırı lezzetti etle birebir 😅😅😅 ben biberli domatesli kavurmasını yapıyorum tavsiye ederim 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • kilici
                              kilici Yasaklı @secret Son düzenleyen:

@secret Yapmayın bence de hocam biz güzel mesleklere geleceğiz inşallah 🙂

• S
                                secret Yasaklı @kilici Son düzenleyen:

@kilici amin inşaAllah 😊
                                Özel hayatımı öyle deşifre edemem ben sakin huzurlu bir hayatın peşindeyim 😊😊😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • onuktekin

@north-remembers paylaşın hocam 🙂 istiridye mantarı olmalı dediğiniz mantar.

Fortis fortuna adiuvat

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • 1
                                    1umut @secret Son düzenleyen:

@secret yaaa kovamisin, senden korkulur 🙂 benim de yukselen kova, burc basak:)

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• S
                                      secret Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut yükselen akrep akıllı ol 😂😂😂😂
                                      Kız aşk olsun neyimi gördün.

1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • 1

@secret kovalar cok akilli olur, dahiler kovalardan cikarmisss:))) o yuzden dedim☺️☺️

S LioN 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • LioN
                                          LioN Son düzenleyen:

Bu baslikta zayifladiklarini iddiaa edenler var ne dusunuyorsunuz??
                                          Ne gonu bagimindaaan 😄😄😄

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • 1

@secret akrep iyi yine.
                                            Ikizler de olabilirdin, Allah korumus😅

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 27 / 33
                                            • İlk ileti