2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur metindeki yazım yanlışlarını bulunuz. Bence biraz dile özen gösterin gün gelecek klasik sınava gireceksiniz. Hiç girmeseniz de bu sizin diliniz.
-
YDS'ye girecek var mı arkadaşlar?
-
@turinturambar ben gireceğim,çok çalışmadım ama
-
@obra önemsemeden yazdım.Yalnız senin yazdıklarımdan sadece bunu anlamış olman ayrı bir sorun.Halinden memnun musun?
-
yeni ösym başkanı hayırlı olsun, eskisinden mağduriyetten başka bir şey göremedik maalesef.
-
Arkadaşlar dguyda 3 sene içinde 70 alma zorunluluğu, tez yazma, uzmanlık sınavı vs. var mı?
-
Dguy un açıklanmaması ve vdk nin ertelenmesiyle taşlar yerine oturdu bence risk analizin iptali ile ilgili.1000 dguy 1000 vmy bu iş için alınacaktı.vdk sınavı iptal etti gib ne yapacağını bilemiyor bence yeni başkanı bekliyorlar.guy yakından açıklanır bence
-
Dostlar bilgilerimizi teyit eden yeni haberler de geldi. Süreç net bir şekilde Sayın Bakan Albayrak nezdinde tıkandı. Bir onay süreci söz konusu bu sonuçlar kimin imzası ile çıkarsa çıksın Sayın Bakan olur vermedikçe açıklanmayacak. Ve söylediğim gibi yaklaşık bir haftadır işleyiş bu şekilde. Bunlar çok sağlam şekilde öğrendiğimiz defalarca teyidini aldığımız bilgiler. Gel gelelim sınav süreci nasıl işleyecek?
Sayın Bakan listeden haberdar dostlar ve müdahil olduğu hususlar var ancak bu konularda bazı pürüzler var. Bunlara dair karar alındığı anda sonuçlar açıklanacak.
Yeni gelişmeler olduğunda en doğru şekilde duyurmaya devam edeceğiz dostlar.
Dostlar konu liste değişikliği gibi bir husus değil kesinlikle. Başka tartışılan meseleler var. Ama bu dediğim gibi listelerde bir oynama değil burası çok net.
-
-
@paretowilfredo buradan çıkartacağımız sonuç yandaş olan listeye olmayan liste dışına mı başka bir izahatı yokki bunun .
-
@paretowilfredo Mudahil oldugu hususlar derken ustad? Ne gibi hususlar bununla ilgili malumat var mi?
-
@paretowilfredo hocam bu liste alt tarafı yazılı sınav listesi, niye bakan bey bu kadar müdahil oldu anlayamadım. Yazılı sınavda böyleyse, mülakatta düsünemiyorum
-
bakan beyin müdahil olduğu konular neler?
-
Dostlar konu liste değişikliği gibi bir husus değil kesinlikle. Başka tartışılan meseleler var. Ama bu dediğim gibi listelerde bir oynama değil burası çok net.
-
@paretowilfredo Ustad oyle olmadigini dusunuyoruz zaten onda sorun yok. Bu hususlar ornegin sayiyi azaltmak midir yahut surecin iptal edilmesi midir ya da herhangi baska bir durum mu?
-
@paretowilfredo bu durum guy içinde geçerli mi?
-
Arkadaslar olay yüzde 70 risk analiz merkezinin iptali ve biz elimizde kalan bu 300 kişi ile ne yapacagizin tartismasidir büyük olasılıkla. Sınav da oldu artık iptal etmek de zor,e 300 kişilik dguy da eğer böyle bir merkez olmayacaksa "gereksiz". Bakalım iptal olmaz inşallah ve koyacak bir yer bulurlar yoksa bakıldığında eski ilanlara gib de dguy ihtiyacı olsa çıktığı senelerde 60 kişi çıkıyordu(ki en son 2015). Şimdi ellerinde 5 senelik eleman var. Çizerler inşallah bu kordugumu ya da dguy un belirli bir bölümünü muy a falan cevirsinler atıyorum kazanan kişilerden içinde yds'si olanları ayrı bir mülakata almak vs. gibi. Her ne olacaksa inşallah bir an önce hallolur.
-
@paretowilfredo Üstad bir sınav sonucunun açıklanması hususunda ne gibi pürüzler olabilir ki? Bizi bu konuda aydınlatır mısın ya da bilgin var mı? Sanırım sayın bakan da alımlar-ilanlar konusunda tutucu bir tavır sergileyecek
-
Arkadaşlar Sayın Bakan listelerle falan uğraşır mı sizce?Gecikmesinin bir nedeni var risk analiz merkezi iptal oldu.Bu nedenle alım yapmanın maliyetini eğer bu alım olacaksa 300 dguyun nerde istihdam edileceği gibi sebeblerden dolayı fikrimce bekletiliyo.Guy ise bu Cumaya kadar acıklanabilir.
-
tasarruf tedbirleri deyip sınavı iptal edecekler. öyle hissediyorum.