YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah muhtemelen öyle olmuştur
-
Bırakın sınavı falan septik olduk çıktık yemin ederim şüphe duymadığım şey kalmadı şu sınava girdiğimden beri her ihtimali hesaplamaktan yoruldum. Kazandın hadi mülakata deseler kafama bi huni takıp kendimi salcam o mülakat odasına o dereceye geldim.
-
Kaimimakam ysk soru bankası kitabınının yazarının 91 doğrusu var belki diğer yazanlar güvenilmez ama 93-95-98 vs var mı bilinmez
-
@aslan-reyiz işte hocam kanuna hakim hoca bile gk gy den kaçırıyor ya da maliye iktisat yapamıyor. @MULKİ az önce paylaştı 100 alan var yazılı yapılan sınavdan olamaz demiyorum ama ben beklemiyorum bu sınavda
-
@aslan-reyiz hocam kaymakamlık mı ysk
-
@mulki̇, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz hocam kaymakamlık mı ysk
Tahmini bir şeyler söyledi.
-
Kaymakamlik basliginda hararetli ama bilgilendirici konusmalar mevcut. Kaymakamlik sinavinda 100/soru sayisi = katsayi katsayi×net=puanmis. Kaymakamlikta 4 yanlis bir dogruyu goturuyor. O zaman bu sistemi ysk sinavinda da yapiyorlarsa baya duz 1 soru 1 puan standart sapma yok oluyor. 80 dogru 80 puan oluyor ornegin ama nasi siralayacaklar insanlari. Donduk basa yine....sadece bu durimda bugun arkadasin ortaya attigi skorlar gercek degil tahmindir. Benden bu kadar gercekten bir yere varmiyor.
-
Kılavuzda olmayan şeyler, yok sapma yok yüze tamamlama, hem burada hem kaymakamlık başlığında kesin olacakmış gibi anlatıldı ve şimdi iki tarafta da büyük hayalkırıklıkları yaşanıyor.
-
@foucault Hepimizin kafası ortaya atılan bilgilerle o kadar karıştı ki hocam bunu konuştuk daha önce
Bizim ilanda 100 puana tamamlicaz dediler o konu da şüphe yok merak etmeyin oranın sistemiyle bura aynı olmayacak zaten metinlerde farklılık var -
@antoniogramsci Hocam bizim ilanda 100 puan yazıyor sapma için de net olmamakla beraber olması gereken,mantıklı olan budur diye konuştuk genel olarak
-
@aslan-reyiz kaymakamlık sınavında yanlış doğruyu götürmeseydi 84 neti olacaktı iki sınav arasında çok uçurum yok demek ki
-
(ALINTI) Bugün (perşembe) saat 16:40 itibari ike ysk'nin 10 39 ile biten numarısı aradım ve başvuru sayısını sordum. 13 bin küsür olduğunu söylediler. Rakam net mi diye birkez daha sordum net dediler. Çalışan memur küsüratı bilmediğini söyledi. Bilginize arkadaşlar.
-
@aslan-reyiz Garezleri bana herhalde ben de sordum sınav açıklanmadan sayısal verileri paylaşamam dedi
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz Garezleri bana herhalde ben de sordum sınav açıklanmadan sayısal verileri paylaşamam dedi
Ben cimere sordum ysk ya üst yazı yazıldı demiş ses çıkmadı
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
Arkadaşlar herkese tekrar merhaba biraz önce dguy sınavı 600 bilmem kaçıncı kişi 83 puanla kapatmış yani ordada bildiğim kadarıyla format ysk ile aynı yanlış doğruyu götürmüyor şimdi o 90 ile kaptacak diyen arkadaşlar bana bi mantıklı açıklama yapsın bakalım sınavların zorluk dereceside hemen hemen aynı kabul edersek 875. Adayın puanı kesinlikle 80 altı olacağı aşikardır bence kaçla kapatacağı konusu artık kapanmalıdır bugğn açıklanan sonuçlardan sonra o 90 la kaotacak diyende bence forumu terketsin
-
@pmprofx hocam o bahsettiğin kişiler daha çok ghetto bölgelerde takılırlar böyle kaliteli mekanlara uğramazlar rahat ol
-
@pmprofx 90 la kapatır diyen arkadaş bence şaka yapmıştır. sen baya ciddiye almışşın.
90 la kapatırsa ben bu eğitim sisteminden gurur duyarum :))))) -
@çölkaplanı hocam 56. Sayfaya giderseniz şaka yapmadığını anlayacaksınız arkadaşın
-
guyu 2 puanla kaçırdım tutunacak tek dal burası kaldı açıkla şunu ösym açıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa