2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Foruma arada bir siber saldırı oluyor başarılı oldu ama
-
@gncfb son 9 gün.
Bu saatten sonra netlerini paylaşanlar, mülakatı garantileyen puanlar şeklinde olacaktır.Nöbette olalım -
Demedi demeyin 71 neti olan 309 ila 311.sıralarda yer alacak.Geri kalan 89 kişi 68 veya 69 netleri paylaşacak.Bunu bir yere yazın veya not edin.En doğrusunu ALLAH bilir
-
dışardan 69,50 ve 66 net var ekleyebilirmisiniz?
-
Yahu bu sınavda da ne kadar 75 net üstü yapan çıktı arkadaş bazen düşünüyorum aceba YSK başlığıyla Kaymakamlık başlığını karıştırıp YSK netlerini mi buraya yazıyor diye düşünmüyor değilim?
Velhasıl yıllarımı uzmanlık, Müfettişlik, Kaymakamlık sınavına verdim, mülakatlarından elendiklerim oldu geçtiklerim oldu ve tecrübeme binaen diyorum ki (özellikle son 1 saat içinde üye olup yazanlar) yüksek puan çektim diyenlerin 90%'ı trol eğer bu sınavda bu kadar kişi yüksek çeksin bende bırakırım Kaymakamlık sınavına hazırlanmayı.
Son olarak söylüyorum ki bu sınan 74 netin üzerine çıkmaz ve 73 ve 74 net yapana 80 ve 80 küsür puan gelir. -
@27ömer27 tecrübelerin en düşük kaç netle kapatır diyor?
-
@27ömer27 geçen sene bile tarihin en kolay sinavinda 80 puanda kaldiysa bu sene de saçma ve zor bir sınavda 70-71 netle 77-78 puanda kapanması yüksek ihtimal. ben daha önce dediğim gibi rasyonel olan 69-70 civarı netle kapatmasi.
-
@özmerlin_06 72 Net
-
Benimde tahminim 70.25 ya da 70.75 net (küsüratını tam hatırlayamadım ikisinden biri)
rüyamda gördüm bakalım tutacak mı -
Sadece alandan 50 net yaptım geriye kalan öbür taraftan oda 23 net yeterli gelir mi bilmiyorum ÖSYM nin ne yapacağı belli olmaz puanlama hakkında hiçkimsenin bilgisi yok bunu kesin biliyorum da tahmin yürütürsem puanlama ÖSYM'nin yapmış olduğu diğer sınavlar da nasıl ise bunda da aynı olacaktır.oraya yazılan netlerin bence 2-3 aşağısı hesaplanması gerekiyor o şekilde hesaplarsak daha sağlam olacaginin kanaatindeyim
-
Gkgy ayrı hesaplarsa adaylar için çok daha farklı olacaktır
-
Kardeşlerim sakin olun ve Yalan sonuçları bekleyin :)) Her sınavda böyle egosunu tatmin etmeye çalışanlar çıkıyor. yok 75 yok 80 net diye. nedense sınavlar 60 netle falan kapatıyor. Birçoğunun söylediği net yalan ve sıkma. Netiniz 60 - 75 arası ise mülakat için torpil aramaya devam edin.
-
en son yapilan test sinavi 80 soruda 64 dogruyla kapatmis.
64/80= %80. yani sorularin %80'ini yapan mulakata kalmis.
bu sinavda yanlis dogruyu goturmedigi icin 64 dogru yapan aday 16 yanlis yapmis. yanlis dogruyu goturseydi 60 neti olacakti.
60/80= %75.
son adayin yaptigi 64 dogrunun tamamini bildigi icin yaptigini soylemek gerceklikten uzak olur. 16 yanlisi var ancak muhtemelen sallamasyon yontemiyle 3 soru daha tutturdugunu soyleyebiliriz. burada hesaplamaya 4 yanlis 1 dogru olayini katmiyorum. yani normalde 56.25 neti olmasi gerekir ama duz 57 yapalim. zira yanlis dogruyu goturseydi bos da birakacakti. o sebepten 57'yi baz alalim.
57/80= %71.25.
o sinavda mulakata 240 kisi kalacakken bu sinavda 400 kisi kalacak. 2 dogru da aradaki 160 kisi icin indirelim.
55/80= %68.75
son olarak hep asagi yonlu seyir izledik. yukari cikaralim. hesaplamada dikkate alinmasi gereken onemli bir kriter var: rekabet. 4 sene icinde kisilerin daha cok calismasi, bilgiye ulasimin daha kolay olmasi (kitaplar, uzaktan egitim kurslari vs) 2 net tekrar arttiriyorum.
57/80= %71.25
sonuc: 72 net yapan kazanir.
-
@varetopilfredo 4 sene içinde köpek gibi çalışanların kazanacağının bir garantisi var mı kardeşim. Nitekim törehan özdemir başta olmak üzere salt kaymakamlık için çalışan kişilerin birçoğu çok kötü yaptı birçok isim bu şekilde. 4 sene köpek gibi çalışırsin kazanamazsin garantisi yok ama ilk kez biri hazırlanır ve kazanır bu tamamen kapasiteyle alakali. Birisi ömrü boyunca çalışır kazanamaz biri gelir ilk seferde kazanır. Bir de 71.25 çıkmasına rağmen 72 nete çıkarmışsin 0.75 de düşür o zaman al sana 70.5 net yapar. Bu sınav sürprizlere gebe ama yukarı değil aşağı yönlü... Burda nesnellikten uzak net paylasimlarini dikkate almiyorum her sınavda olduğu gibi beklenenden daha düşük netler gelecektir binlerce kişinin. 69-70 netle kapatma ihtimali yüksek...
-
@city-of-justice aynen katılıyorum 69-70 net puan olarak 73-74 arasına denk gelir .
-
@city-of-justice hocam merhaba. rekabetten kastim sadece yillarca emek verenleri kapsamiyor zaten dediginiz gibi ilk kez girip kazanan da cok olacak. yayin sayisi artti, kurs sayisi artti, youtube'ta bile video izleyebiliyor artik kisiler. bahsettiginiz kisiyi tanimiyorum ancak son 2 klasik sinavi kazanamayip bu sinavda 77-82 arasi yapan 4 arkadasim var. yani "kopek gibi calisip" kazanamayanlar oldugu kadar kazananlar da olacaktir.
insallah dediginiz netle kapatir. hatta daha alti da kapatsin. bence bu sinavda 65 net ve ustu yapan kisiler cok net bir sekilde sinava emek vermistir. 65'e kadar dusmesini isterim ancak kendi tahminimi yazdim sadece.
-
@varetopilfredo son idari hakimlik sınavı olan 2016 yılındaki sınavda 25000 küsur kişi girdi 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyor saçma sapan sorular yok (tocquvelli gibi, bölge sorusu gibi v.b) her türlü atmasyon müsait cunku soruları boş birakma olmamasına karşın 600 kişilik listenin içine 67.5 netle yapan kişi sonlara doğru girdi gelelim şu an ki kaymakamlik sınavına ilk 400 kişi mülakata girecek arada 200 kişilik oynama var ve ilk başta bahsettigim şeyleri de düşünürsek 2 net kafadan artir 69.5 net yapar. işte bu yüzden 69-70 arası bırakır diyorum.
-
Hevesimiz kalmadı ya sonuçları bekliyoruz artık.
-
Beklemek cehennemdir. Ama beklerim seni. İyi kötü demeden suçlamadan keyfini. İyi bilirsin, benim aşk düşkünü yüreğim için en gü- zel, en değerli mücevher sensin. Senin karan en güzel kara benim kafamda. Yüreğinizden vurdular sizi, ruhunuzun yarısı uçup gitti elden.
William Shakespeare
-
@city-of-justice inşallah dediğin gibi olur kardeşim kol kola mülakata gireriz hep beraber.