PTT 2018/1 Sınav Sonuçları Açıklandı
-
@duyguuu37 hocam ben o kadar yere baktım kimseyi göremedim Sivas bankacilikta. Sizin var mı haberiniz kimseden
-
Bir sınavın asıl amacı sıralama yaparak başarılı adaylar belirlemektir. Puan açıklama işe alım sınavlarında süreci uzatmaktan başka hiçbir mantığı yoktur. Yani sınav başarı sonuçları açıklanmamıştır.
-
@0626 benimde 80,62 hocam doğru yanlış sayınız nedir
-
@abba58 hocam ben sosyal medya kullanmiyorum ama benimle mezun olan arkadaslarimin sivasli olanlar yani,onlarin isi var girmediler,bir tanidik var komsudan o girdi bankacilik icin ama kac aldi bilgim yok
-
Hesapladıgından daha fazla yanlışı görünen var mı?
-
@okahraman07 ben 17 yanlış diye hesapladım ama sonuç ekranında 16 yazıyor. İptal edilen sorunlar hangileriydi ki
-
hayır arkadaş millet 76 77 ile girecek şimdi 50 lik 80 lik ilanlara ben 88 le giremeyeceğim ona bozuluyorum nerden çıktı bu kontenjan davası ...
-
Özelden çok soru geldi. Yoğun gelen soruları cevaplamak için bugün youtube üzerinden canlı yayın yapacağız arkadaşlar izleyebilirsiniz. Youtube: PTT UZMAN (Kamu TV) kanalını takip edebilirsiniz.
-
@yalcinsakar sen kimsin ptt de filan mı çalışıyosun ?
-
bulundugumuz ilde alınacak bolumde barajı geçen sayısı açıklanan kadroyu dolduracak kadar değilse baraj düşer mi??
-
@hussle hocam baraj var mı yok mu belli değil ben de anlamadım biri var diyor biri yok diyor
-
GİŞE SİGORTACILIK 71 YETER Mİ ACABA
-
GAZİSEM SINAVA İTİRAZ RAPORU YAYINLANDI
-
@yalcinsakar baraj olayi hakkinda net bir bilgi var midir?
Bir de madem kesin siralamalar daha sonra aciklanacaksa neden sonuclar simdiden aciklandi? -
2018/1 alım sonuçları ile ilgili bilgilendirme videomuz yayında. İzlemek isteyenler bakabilir. PTT Sonuçları Değerlendirme Videosu
-
@yalcinsakar aman ne demek hiç kaçır mıyız sizin gibi bilgili insanları sınava binlerce insan girdi diye -çoğu araştırmaktan uzaklar- o insanlar üzerinden kendinizi önemliymiş gibi gösteriyorsunuz, bırakın bu işleri. öyle bi yazıyo ki izleyin takip edin gören de ptt aş genel müdürü sanacak kdhasd
-
1-) Alım sonuçları açıklanmadı sadece açıklanan sınav puanı var.
2-) Sıralamada açıklamadan puan açıklamak sınav sürecine zarar verir çünkü itirazlar sonucu kimin ne kadar sıralaması değişeceği belirsizdir.
3-)Sıralama açıklanmadan puanların ortaya çıkması sınavın kalitesini düşürmüştür. -
@hoffafd Karalamaya çalıştığın insan yıllardır bu işin içinde sadece 2018/1 değil bil istedim. Ayrıca seninle ptt genel müdürü muhatap olacak değildi herhalde. Karşılıksız verilen emeğe biraz saygın olsun. Girebilmek için bir tarafını yırttığın kurumda olan birine daha saygılı davranmalısın. Ayrıca takip etmek zorunda değilsin biz ediyoruz. tüm bunlara rağmen ben bir ergenim yorumlarımı dikkate almanıza gerek yok diyorsan ona diyecek söz yok.
-
foruma 20 dakika önce üye olmuşsun sana cevabı senın uslubunla vermeyeceğim bana yakışmaz @mervan ama kime ne şekilde davranacağımı sana soracak değilim, milletin de avukatlığını yapma, kurum gerekli açıklamayıı yapmış zaten daha bunlar kim, daha 2 cümleyi yan yana getiremeyip konuşmuşlar sınava 110 bin kişi girmiş bunların videosunu izleyen sadece 270 kişi bravo süper bi rakam.
-
@hoffafd Yahu insanlae üşenmeyip bilgi veriyor, sizin gibiler yüzünden bu tür insanlar forumlardan uzaklaşıyor. Biraz edep biraz saygı lütfen!