2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Şahsi fikrimdir.
Ben sınırdayım . Muhtemelen de olmayacak diye düşünüyorum .
Şimdi bir söylenti var 70 puanı geçen 400 kişi yokmuş ÖSYM düzenleme yapacakmış diye .
Arkadaşlar bu ne kadar adil olur ? 300 kişi varsa mülakatı geçen 300 kişi yarışsın .En azından sonradan listeye 70 altı puan alan 100 kişi daha eklenmesin ki iyi derece yapan arkadaşların haklarını iğrenç torpilleriyle Gaspedemesinler çünkü mülakat sonuçları açıklandığı gün ve sonrası bi hafta İnanın insanın çok ağırına gidiyor .
Çok gördük gecen sene bunun örneğini . Listeye son sıralardan giren hatta 400. Kişiyle aynı puanı alıp giren aday derece yapan adayların önüne geçti. (Geçen sene ki listeyi ilk 5 i bi incelemenizi tavsiye ederim)
Yani ÖSYM (ben kazanamayacağımı da düşünerek) insallah böyle bi uygulamaya gitmez. Oyun oynanırken oyunun kuralları değiştirilmez .
-
@olursaekime dostum dediklerine kısmen katiliyorum. Ama demissin ki böyle daha adil diye. Bende şunu söyleyeyim o zaman 300 kişi değil 100 kişi direk kazansın senin dediğine göre daha adil olur
-
65 net zor gibi ama 68 69 gibi kapatma ihtimali yüksek. 2016 kaymakamlık 24 nette kapatmıştı. 2018 kaymakamlık da 2016ya benzeyecek 68 69 bandı yüksek ihtimal.. Hayırlı olsun
-
@sehri-emin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime dostum dediklerine kısmen katiliyorum. Ama demissin ki böyle daha adil diye. Bende şunu söyleyeyim o zaman 300 kişi değil 100 kişi direk kazansın senin dediğine göre daha adil olur
Tabii ki keşke öyle olsa ama sınav ilanı üzerinden yaptım bu yorumumu kardeşim . Sınav ilanında en yüksek puanı alan 100 kişi demesini tercih ederim .
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İHTİMALLER
1-70 barajı kaldırılabilir
2-önceden 1 net 1 puan planlanmış olsa da bu sistem değiştirilebilirNot: bu konuda daha bir şey yazmak istemiyorum sonra trollükle filan suçlarlar
3 gün önce paylaştığım ancak pek de itimat etmediğiniz paylaşımımı tekrar şuraya koyayım
-
Arkadaşlar hiç belli olmaz. Sonuç epey bir sürpriz olacak gibi 65 66 ilede kapatsa şaşırmamak lazim. @amirim hocamın tahmini 65-68 arası idi. Tecrübeye kulak vermek lazım
-
@can-mavi 70 yapan 400 kişi olmadığı kesin bilgi mi?
-
@olursaekime dostum dusuncene saygı duymakla birlikte şunu da göz önünde bulundurarak "4 katı cagirilir ibaresi olduğu için ve sinav ilanında geçtiği icin" dusuncene katilmiyorum
-
@kaymakamadayi_00 ben bilgiye kulak vermek istiyorum. Artık bomba bilgi neyse bi paylaşsada neymiş ne değilmiş görsek
-
Bir de soru iptali hakkında bilgisi olan var mi. Söz veriyorum şikayet etmeyeceğim bu konu hakkında bilgisi olan kişiyi
-
65 net ile kapatması imkansız gibi bir şey. Keşke olsa ama bence 70 altı ise en fazla 69 net civarı falan olur.
-
Her yıl aynısını yapıyoruz son ana kadar bir birimizi ümitlendiriyoruz, düşük kapatır tahminleri yapıyoruz..
Sınav açıklanıyor hüsran oluyor.
Hasbünallah Veniğmelvekil deyip sükut etmek en güzeli.. -
-
@can-mavi top sende ️
-
@amirim sen de açıklayabilirdin
-
@amirim Estağfurullah , bence herkes senden haber bekliyor
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi top sende ️
Amir bey açıklar mısınız lütfen
-
-
@mia_1071 hocam forumu tatmin edecek tek bilgi 400. adayın kaçla kapattığı Bu bilgiyi de galiba kimse veremez şuan. Arkadaşta haklı biraz her duyduğu bilgiyi paylaştı, yardım istedi etkinlik için kimse bu kadar ilgilenmedi.
-
Böyle bir Bilgi ÖSYMden çıkmaz. Ancak içişlerine 400 kişi geçemedi diye Bilgi verildiyse öğrenilebilir. İçişlerinden sağlam Bilgi alan arkadaşlara güvenmek lazım.