TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI

KPSS B
    47
    168
    27632
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      foucault @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd hocam benzerleri olur evet ama soru havuzu aynimidir acaba?

H S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        hoffafd @foucault Son düzenleyen:

@foucault hocam en azından bi öngörümüz olur zaten çoğu kişi soruları paylaşmaktan kaçınmış, umarım müdürlük mülakatında insanlar soruları saklamaz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

Yarın bir il seçim müdürü ile görüşme durumum olabilir, sormamı istediğiniz sorular varsa yazabilirsiniz.

M H U H N 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mavkav @Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

@pirinçkimirinçki kurum içinden haber alabilirse mülakat süreci ne zaman başlar ne zaman biter ? marttaki seçimlere yetişebilir miyiz kazanırsak, eğitim olur mu bide kardeşim, zaten aklına gelen şeylerdir diye düşündüm ama yine de yazayım dedim.

• H
              hoffafd @Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

@pirinçkimirinçki hocam şu atanma işini sor, kura mı olacak tercih mi ?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

Not alıyorum arkadaşlar maaş konusunu da forumda çok merak ediliyor yeni başlayan bir seçim müdürünün maaşı ne aralıkta olur şeklinde sormaya çalışacağım.

• F
                  foucault @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd hocam ben kendi fikrimi soyleyeyim en azindan ben tercih listesi bekliyorum. Katiplerden 30luk tercih listesi istemisler mudurlerden neden istemesinler.

Ha ilk dedim kim ugrasir siralama ile puana gore osym gibi atmayi ama adamlarin kendi bilgi islem birimi var. Tum datalari sisteme yukleyip kolayca tercih listesine gore siralamalari yaparlar. Nacizane fikrim ama bakalim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • U
                    uA1905 @Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

@pirinçkimirinçki hocam şu özlük hakları maaş meselelerini öğren tam olarak şimdi maaş 4 bin mi? 5 bin mi?

• B
                      bynkeynes @bynkeynes Son düzenleyen:

@bynkeynes neden beni dikkate almıyosunuz arkadaşlar wp grubu grup kimseyi almiycam 😂😂

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • G
                        grundig @bynkeynes Son düzenleyen:

@bynkeynes kurun hocam beni de ekleyin 😃

• I
                          iktisatsever Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar herkes için hayırlı olsun 89 puanla bende mülakata kaldım ins.

• G
                            gc1 Son düzenleyen:

82yle ben de varım 🙋 Grup işini bir an önce halletsek arkadaşlar ?

• H
                              hassan @Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

@pirinçkimirinçki hocam müdür yardımcısı ile müdür arasindaki fark nedir ve atamaların kaçı müdür olacak(en azindan bir tahmini var mı) sorarsanız sevinirim..

• O
                                ozge17 Son düzenleyen:

ZİRAAT BANKASI etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!(iletişim formunda başvuru tipini talep olarak şeçiniz)
                                ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.
                                ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
                                Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu

HALKBANKASINA etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!!!
                                HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
                                Mail:dialog@halkbank.com.tr

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • O
                                  ozge17 Son düzenleyen:

arkadaşlar yarın halkbank ve ziraat bankası için saat 15.00 etkinlik düzenliyoruz lütfen destek olun

• N
                                    nevfel Yasaklı @Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

@pirinçkimirinçki seçim müdürü ne iş yapar ? güzel bir cevap alabilirsen mülakatta işimize yarar 🙂

• B
                                      bynkeynes Son düzenleyen:

Arkadaşlar grubu açtım ama burda nasıl link paylaşicam acaba

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • B
                                        bynkeynes @bynkeynes Son düzenleyen:

@bynkeynes herkesin numarasını kaydetmekle uğraşamam özelden yazmayın lütfen 🙄

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • S
                                          Shadowmoon @bynkeynes Son düzenleyen:

@bynkeynes hocam grup bilgisinin orda link ile davet et var oradan sanırım .

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • B
                                            bynkeynes @Shadowmoon Son düzenleyen:

@shadowmoon diğer sayfada paylasmisim hocam pardon https://chat.whatsapp.com/IZ8RJRzF9Om450hQpFV75q

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 2 / 9
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti