Ama gerçekten insanlığın kaç km/saniye hıza ulaşmış gücü olduğunu merak etmek isterdim. Albert Einsteinin izafiyet ve kuantum mekaniği videosunda hız-zaman ilişkisinin ne kadar önemli olduğunu anladım. Brian Coxtan dinlemenizi tavsiye ederim bu arada. Işık hızının saniyedeki hızı geçilebilirse zaman bükülmesi yaşanabileceği ihtimali var.
Diyelim ki çok derin bi uykuya daldınız ve uyandığınızda (yıl 2100) Google da aratacağınız ilk şey ne olurdu?
-
Diyelim ki çok derin bi uykuya daldınız ve uyandığınızda (yıl 2100) Google da aratacağınız ilk şey ne olurdu?
Cok ilginç cevaplar çıkacağını umuyorum
-
sgk 8. promosyon sonucları açıklandı mı diye bakarım yalnız da olmam bu konuda
-
Anneme sordum dizimin haftaya olan bölümünü aratırım dedi şok oldum.
-
Ajda Pekkan'ın son albümü ne zaman çıkacak yazarım
-
Guy 2100 alımı
-
2099 kpss cikmis sorular
-
tercihiniyap.net yazarım
-
Aziz yıldırım fenerbahçenin başkanı mı
-
msn patlatma
-
Gümrük mülakatları açıklanmadı mı hayla
-
Haritalar kısmına girip: Türkiye yazarım.
-
2100 Avrupa Futbol Şampiyonası grupları ve başlama tarihi .Türkiye inşallah vardır
- topic:timeago_later,1 yıl
-
güncel dünya siyasi haritası. uluslararası kuruluşlar. Türkiye siyasi tarihi. Türkiye ekonomisi tarihi. son 100 yıldaki teknolojik gelişmeler.
-
2100 Hakimlik Sınavı ne zaman yapılacak?
-
2100 GUY Sınavı Ne Zaman?
-
İbrahim Erkal-Çare gelmez enter
-
Robot yönetimi nasıl, yapay zekalar ne yapıyor, insan tarlaları nerede?
-
2099 guy çıkmış sınav soruları
-
Ama gerçekten insanlığın kaç km/saniye hıza ulaşmış gücü olduğunu merak etmek isterdim. Albert Einsteinin izafiyet ve kuantum mekaniği videosunda hız-zaman ilişkisinin ne kadar önemli olduğunu anladım. Brian Coxtan dinlemenizi tavsiye ederim bu arada. Işık hızının saniyedeki hızı geçilebilirse zaman bükülmesi yaşanabileceği ihtimali var.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Diyelim ki çok derin bi uykuya daldınız ve uyandığınızda (yıl 2100) Google da aratacağınız ilk şey ne olurdu?
Haritalar kısmına girip: Türkiye yazarım.
google'a tercihiniyap yazarım. 🤭