10 Bin Polis Alımı İlanı
-
On bin kişilik yeni polis alımı ilanı geldi. Lisans ve ön lisans başvuru yapabiliyor. 01.10.2018 ve 14.10.2018 tarihlerinde başvuru alınacaktır.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/10-bin-polis-alimi-ilani -
Şu dönemde güzel ilan. Sayı da oldukça iyi. 3.000 ek gösterge, 4.500 TL maaş. Görev yerine göre iş rahatlığı olabiliyor. Bence tam zamanında gelen bir ilan.
-
@antimülakat gecesi gündüzü yok.
-
@gagelessh bir hayat sunuyor hocam. Ben değerlendirecek arkadaşlar olacağını düşünüyorum.
-
Şu şartlarda gayet mantıklı. Hiç bir işin garantisi yok, kendini geliştirene saygı yok, emek veren dalga konusu oluyor, militarizm güzel prim yapıyor şu ortamda hiç kafa yormayacak garanti üniformalı iş. Daha ne olsun??
-
İnsanlar, bana göre P3 puanı ile düz memurluk düşüneceklerine polislik düşünebilirler. Sonuçta maaş ve özlük hakları gayet iyi. Ve çok rahat çalışan polislerde mevcut, herkes sıkıntılı birimlerde çalışmıyor.
-
10.000 nedir ya ! 2.000 de kosmer aliyolar herkes polis olsun istiyo bunlar heralde.
Egitim planlasi yapsalardi, simdi herkesi polis yapmaya calismazlardi.
-
Diyelim doğu görevini yaptık sonra bir ile gidip uzun süre orada kalabiliyor muyuz? Yoksa sizin talebiniz olmadan zamanla başka ile tayininiz çıkabiliyor mu? Tayin konusunda bilgisi olan var mı?
-
@fernando-reges hocam doğu görevinden sonra topladığınız puana göre başka bölgeye tayin istiyorsunuz. Puanınız yeterse ve sizin üstünüzde puanda kişiler talep ettiğiniz yeri yazmaz ise atanırsınız.
-
@antimülakat 2 kere doğu görevi var sanırım, yanlış mı biliyorum abi?
-
@sr hocam öncelik çevik kuvvet veya koruma hizmetleri olarak yapılıyor. Çok detay mevcut, bunun için şuraya bakabilirsiniz: https://icisleri.gov.tr/emniyet-hizmetleri-sinifi-mensuplari-atama-ve-yer-degistirme-yonetmeliginde-degisiklik-yapilmasina-dair-yonetmelik
-
@sınavsayar evet. Eniştem bundan 10 yıl önce fetöcüler için toplum merkezli polislik biriminde çalışıyorlar, en rahat yerlere kendilerini verdiriyorlar derdi. Kendisini de karakola.,trafiğe nerde yıpratıcı birim varsa ona veriyorlardı. Hatta ablam da sen de onlara katılsan mı, rahat çalışırsın demişti. Sonuç, en rahat şekilde çalışan fetöcüler atıldı.
-
Öyle rahat birimde çalışmak tesadüf eseri olmuyor. Görüşüne göre..
-
Kamuya alımlar artık sağlık ve güvenlik hizmetlerinden oluşacak sanırım... Hoş üniversite oku , yüksek lisans yap girdiğin mesleklere baktığında zamanında üniversite okumak yerine polis olan arkadaşlarınla aynı özlük haklara sahip oluyorsun. Hatta o daha avantajlı üniversite, yurt, kitap vs. masrafı yapmamıs oluyor.
-
Alandan yüksek puan alan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor?Artık öyle bir hale geldik ki kendisini ülkesi için alanında hazırlayan kalifiye insanlar bile umudunu kesip ''Polis olayım da kurtulayım'' derdinde.
-
Yaş şartı 35 olsa ne olurdu sanki. ..
-
@kurwa Eğer zorunlu görev belli bir süre çalışma şartı olmasa çoğu alan puanı yüksek kişi başvurur. Zorunlu görev 5 sene deniyor.
-
Güncell..
-
kimler başvurmayı düşünüyor?