TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Önemli

KPSS A
    6
    8
    1660
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      haytanınbiri Son düzenleyen:

Arkadaşlar bilmiyorum benzer bi başlık açıldı mı ama yazmak istedim. Yazım asla şahsa yönelik değildir.
      İibf'li olanların büyük çoğunluğu bu bölümleri puanı anca buna yettiği için okuyor. 200 puanla alan okul bile var. Bir de okumaya meraklı sosyal bilimlere ilgisi olan kendini yetiştirmeye hevesli bölümü de puanı nedeniyle değil istediği için okuyanlar var. Zaten A grubuna heves etmek demek kendini en baştan bu minvalde yetiştirmeye başlamış artı üzerine dil öğrenme çabası hevesi içinde olmak demektir. Başlangıçta herkes bi şeyleri basamak olarak görebilir bu da hayat şartları gereğidir. Biliyorsunuz ki A grubundan atanmak da pek kolay bi iş değil. Hiç kolay değil.
      Dünyanın en kötü bölümleri bizimkiler değil. Her yere üni açıldığı için çoğu bölüm buna mühendislik filan da dahil çok düşük puanlara okunabiliyor. O yüzden diyorum ki A'dan atanmaya kafayı koymuşsanız ezikliği üzerimizden bi atalım. Okuduğu bölüme ilgi duymamış kitap okumamış kişiler de bu daha fazla görülüyor. A grubu sizin yanlışlıkla okuduğunuz bölümün telafisi olamaz arkadaşlar. Değer vermiyorsanız farkına varmamışsınızdır. Herkese iyi günler diler. Kimseyle atışacak enerjimin olmadığını en baştan belirtmek isterim.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • J
        James Buchanan @haytanınbiri Son düzenleyen:

@haytanınbiri sen atandın mı?

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Agor
          Agor @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan herhalde atanmış, 8 aydır uğramamış foruma. 😄

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Antimülakat
            Antimülakat Son düzenleyen:

Yazdıkları gayet makul şeyler. Katılıyorum arkadaşa, sosyal bilimlerin bu hale gelmesinde bir çok neden var. Yoksa emin olun, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler bölümlerinde okuyanların bir bölümü bu bölümü istedikleri için okuyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • A
              adamslani06 Yasaklı @Agor Son düzenleyen:

@agor Farklı her sese muhalif olman, kendince küçümsemen sana bir şey katmaz, seni tanısaydım bir çift lafım olurdu bu ve benzeri hareketlerine. Neyse başkasının hesabından okuyoruz sadece, hesap zeval görmesin. Hayırlı günler.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • veblenist
                veblenist Son düzenleyen:

Bu yazı ne için yazıldı, anlamadım. Önemli başlığı altında konuyu açtıktan sonra önemli olan şeyin ne olduğunu bulmaya çalıştım ama bulamadım. Sanırım komünist manifesto bu. Memlekette insanların iş bulamamadan yakınması, geleceğe dair umutlarının kaybolması eziklik olarak görülüyor artık. Bunlar hep aydınlanmacı kafalar. Ne günlere kaldık Ya Rabbim.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • J
                  James Buchanan @veblenist Son düzenleyen:

@veblenist komünist manifesto. 😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Agor
                    Agor @adamslani06 Son düzenleyen:

@adamslani06 ne anlatmaya çalıştığını anlasaydım daha rahat cevap verebilirdim sana. @James-Buchanan ile ilgili tavırlarımı diyorsan arkadaş ile aramızda bir espri gelişti, adam yazdığımı beğenmişken sen kendince ne kuruyorsun bilemiyorum, yok başka biri ile ilgili tavırlarımda bir şey gördüysen ne gördün de bu yorumu yaptın merak ediyorum. Ayrıca şahsımı eleştiren birini forumdan atacağımı düşünmen bile çok garip gerçekten, yazdıklarımı daha dikkatli okumanı önermek zorundayım.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • 1 / 1
                    • İlk ileti
                      Son ileti