Mali hizmetler uzman yardımcılığı sinavı
-
Bu sınav hakkında duyumu olan paylaşabilir mi dostlar ?
-
arkadaşlar mhuy ile ilgili 3 tane başlık açılmış zaten neden sınav arefesinde sürekli ilan gelmiş gibi başlık açıyorsunuz ??? inanın sadece boş heyecandan öteye gitmiyor milleti de boşuna umutlandırıyorsunuz bir zahmet başlıkları inceleyip ona göre ordan yazınız.
-
Başlık açma konusunda biraz daha dikkatli olmak lazım.Forum düzeni adına her kafamıza esen soru için başlık açmayalım.
-
@tyr61 duyum yok şu an.
-
@james-buchanan hocam tarzını çok beğeniyorum
-
@hickskaldor en son 2015'te vardı. 2019'a 4 sene oluyor. hiç mi ihtiyaç yok.
-
Bu aralar duyumlar çoğaldı ve popülaritesi artmaya başladı arkadaşlar şu an bi yayılan 375-425 kişi arası alım diyorlar 1 ay içinde ilana cıkılabilirler bu aralar herkeste aynı söylenti var .
-
@mascott hocam nereden bu duyumlar acaba biraz daha açar mısınız ?
-
Kimse bu ilanin geleceğine inanmıyor o yüzden pek dikkat çekmemiş duyum:))
-
Artık duyum muyum tutmadığı için itibar eden az oluyor. Ne diyelim inşallah gelir. Hayırlısı
-
İnşallah duyum doğrudur. İlaç gibi geldi Bi anda
-
Bian ilan geldi sandim ya off:))
-
Duyum denilince içerden bir yerlerden direk alınan bir bilgi değil ama söylentiler çoğaldı, ben etrafımda çoğu yerde duymaya başladım pareto’nunda dediği gibi geçen sene talep toplanmış Isparta’da çalışan bir uzman arkadaşım bizden talep geçen sene aldılar diye söylemişti , üstüne bu sene 20 -30 küsür üniversite 2’ye bölündü bunların hepsinin uzmana ihtiyacı var, birşey çok dillendiyse çıkar umuduyla ben gelecek diye umut ediyorum ama dediğim gibi kesin bir bilgi değil, sadece söylentilerle kuvvetlendirilmiş bir umut diyelim
-
İlan geldi hissine kapılanları piste alalım...
-
Benim de dört gözle beklediğim ilan. Bu ilanın gelmesi için etkinlik yapsak katılım olur mu ne dersiniz ?
-
@mascott, içinde söyledi: Mali hizmetler uzman yardımcılığı sinavı
Bu aralar duyumlar çoğaldı ve popülaritesi artmaya başladı arkadaşlar şu an bi yayılan 375-425 kişi arası alım diyorlar 1 ay içinde ilana cıkılabilirler bu aralar herkeste aynı söylenti var .
@paretowilfredo Üstad bir malumatınız var mı? -
5018 degisecek diye 3 senedir mhuy almiyorlar
-
@mhd bence yapmalıyız bir şekilde dikkate alındığını düşünüyorum ben.
-
@kd16 her türlü desteğe varım. İlanların gelmesi için etkinliklere başlamalıyız. En azından yerel seçim öncesine kadar aktif olmalıyız.
-
hala ses yok mu?