ANKARA KPSS KURSLARI DEĞERLENDİRME FORMU
-
Merhaba KPSS kurs kayıtları başladı. Seçim yapmak zor oluyor. Özellikle de KPSS A için deneyimli arkadaşlardan acil cevap alabilir miyim? Özellikle Yükseliş Kariyer hakkında bilgi almak istiyorum
-
forumda ankaralı yok.
-
hocam yükselişe bir arkadaşım gitti özellikle haftasonu hocalarını epey bir övmüştü. ben murat kızılaya gitmiştim bende gayet memnun kaldım. dilerseniz gidin dershanelerle görüşün derim. hangisi içinize sinerse ona yazılırsınız. başarılar
-
@nitrogb Çok teşekkürler hocam giden birilerinden tavsiye almak istedim. Dershanelere gittiğinde hepsi iyi gözüküyor neredeyse
-
@brkytn Size tavsiyem kendi motivasyonunuz varsa dershaneye para vermeyin onun yerine kütüphaneler candır Eğer çok temel eksiği yoksa sistemli çalışmayla halledersiniz. 2016 KPSS için benim programım yaklaşık 8 ay günde ort 6-6.5 saat çalışarak geçti giremediğim kurum sınavı yoktu.Ama bu 6 saat gerçekten 6 saatti yani telefonla konuşurken dinlenirken etrafa bakinirken falan hiçbirini saymadım sadece kemiksiz ders. Normalde dinlenme aralığına göre değişmekle birlikte 9 saat ile 10 saat arası yapar. Düzgün kaynaklar,gerekirse video dersler, arkadaşlarla tartışma ortamı bunlar çok daha faydalı ve ücretsiz ama şunu söyleyebilirim ben hukuku çok sıkıcı bulduğum için az çalıştım onun yerine dershane de dinleseydim daha iyi yapardım yani sadece belli dersler izin gidilebilir gy gk gibi yada alan dan tek ders gibi.Dershanenin yol yemek arkadaşlarla sohbet gibi zaman aldığını unutmayın. Şimdiden başarılar.
-
@brkytn birde kendi notlarınızı çıkarın
-
Merhaba arkadaşlar, data ve makro akademi arasında kararsız kaldım. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ?
-
Hocam ben de baskent kariyer ve kuzey akademi arasinda kaldim. Var mi tavsiyesi olan ?
-
@brkytn illa ki dersane diyorsanız ankara da birincisi hangi dersiniz zayıfsa ona göre hoca ismi arastirarak kurslari degerlendirin çünkü her kursun bir iki dersi iyiyse alandan biri muhakkak kötüdür hepsi iyi olan bir kurs olsa herkes oraya giderdi misal murat hukukta iyidir, dosya iktisatta iyidir ama hukukta ne kadar iyi veya pegem iktisatta iyidir ama maliye büyük sıkıntı..ikincisi temeliniz varsa atıyorum murat pegem gibi büyük dersanelerden uzak durun bence çünkü bu yerlerde size bir kaynağı ikinci üçüncü defa vermez veya tekrardan derse zor sokarlar ama küçük kurslar öğrenciyi patlatmak ister sizi 3 kere de derse sokarlar kısacası kursların danışma kısmina aldanmadan dersanedeki beklentinize göre kurs belirleyinayrıca şunu baştan unutmayın temeliniz zayıfsa doğru bir kursun size katkısı çok olur çünkü piyasada çok kitap olduğundan yanlış çalışma veya içinde bogulabilirsiniz çünkü alan istikrarli bir sekilde calisma ister ama bunun dışında dersanenin dezavantaji derslere girmek disinda çalışmak için az bir vaktiniz kalır..basarilar..
-
ankara kpss kurları arasında belli başlı yerler var kafaya oynayan. Benim tavsiyem kalabalık dershaneler bir şey katmıyor o açıdan uzak durmak mantıklı. Mantar gibi 50 farklı ilde açılan dershanelerde ticarethaneye dönmüş durumda ben önermem. Reklam olmasın diye dershane adı vermiyorum ama ankara'da takdir ettiğim 3 tane kpss kursu var.
-
@nameless pegemde isteyen istediği derse istediği kadar girdi valla. Hatta hoca beğenmeyenler başka hocanın dersine de girdi.
-
Başkent kariyer ile mutlaka görüşün derim. Ben ve bircok arkadaşım derece yaptı. Zaten dershaneye giderseniz gösterirler sonuçları. Bir de hocaları lütfen çok iyi araştırın. Kolay gelsin.
-
Adı bilindik bir dershaneden uzak durun, 5 para etmez. Vaadlerini hatırlattığınızda: o kaba, o kapitalist, o sığ, o köy çocuğu gibi görünmeye çalışan ama gayet de şehir varoşu olan yönetici/hoca var ya hani, hah şu iktisat derslerini anlatıyormuş gibi gösteren ama vermesi gereken derslerin yüzde 40'ına gelemeyen gelmeyen, o hemen sizi "ya piyasa hep cemaatçilerde, bi tek biz sosyalist kaldık bizi kötüleme, yapacağız ama ne zaman?" deyip etkisi altına almaya çalışır, yediği hakkı ajite ederek üstünü örtüp, mağdur eder. Velhasıl oraya gitmeyin, ders programı bitmez, hocalar garantör olarak gördükleri o meşhur sarhoş hoca/yöneticinin bunları pohpohlaması sebebiyle gerektiğinde "anlatmıyorum yığaa" derler, diyebilirler ve dersten çıkabilirler. Kitaplarını 2000'li yillarin basinda atanan sacma sapan konumlardaki adamlara yazdirirlar vs vs Bence monopole gidin, Sinan Hocanın yeni dershanesine gidin.
-
@adamslani06 hocam söyledikleriniz bir yerde hakarete de giriyor. Bu yazınızı düzeltebiliriz, tercihiniyap olarak kimsenin yazmış olduklarından dolayı mağdur olmasını istemeyiz.
-
@antimülakat Hocam karar sizin fakat ben isim vermedim, kurum adı dahi belirgin değil. Yalnızca insanların yanlış adımlar atmaması açısından fikrimi belirtmek istedim. Ama tabi ki de sizin bu hususlardaki bilginiz, tecrübeniz bizlerden fazla. Benim adıma problem olacağını düşünüyorsanız düzeltebilirsiniz.
-
@adamslani06 hocam kalkar birisi hocam böyle böyle bir şeyler konuşulmuş der. Onun da eşref saatine denk gelir, olmaz olur. Ufak oynamalarla istersen düzeltelim. Ama diyorsan ki, benlik sıkıntı yok o halde dokunmayız.
-
@antimülakat sen sorma nezaketini gösterdikten sonra entrym silinse de hiç mühim değil. Nasıl dersen öyle olsun.
-
İleti Kaldırılmıştır.
-
Ankara kızılayda makro akademi ,idari hakimlik kursu için 2019 eylül ayında kayıt yaptırdım kurstan hiç memnun kalmadım kalmamamın sebepleri :türkiyede isim yapmış bazı hocaların kayıt anında derse bu hocalar girecek denmesine rağmen farklı hocaların girmesi, sürekli ders programının birbiriyle yer değiştirilmesi,ders olacak günlerde derslerin yapılmaması,türkçe ve matematik derslerinin işlenmesine söz verilmesine rağmen bu dersleri hiç işlemedik ve konu anlatım kitapları dersene vereceğini vaat eetmesine rağmen kitaplar verilmedi. Kısacası sakın o dersaneye gidip paranızı çarçur etmeyin kurumsal isim yapmış dersaneleri tercih edin
-
reklam ileti kaldırılmıştır