Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
SÖZLEŞMEDEN hakkında fikri olan
-
@diablo6146 Bakanlığın sitesinde bugün yayınlanan örnek sözleşmeyi incelediniz mi?Şimdilik sadece o var haricinde her kafadan bir ses çıkıyor
-
Örnek sözleşmedeki ücretler mi geçerli başlayanlar yazarsa eğer
-
@yelizaktay herhalde o kadar degildir ya. Bende muhafaza kazandim iyi arastirdim da maaslar muhafazada en az 3500 civarinda. Yolluk ve ek gostergede hesaba katilirsa 4000-4500 buluyor.
-
Sözleşmedeki rakamlar örnek olarak verilmiş haklar yükümlülükler acısından yayınlanmış görünüşe göre ama maas konusu muamma."Normal çalışma saatleri dışında veya tatil günlerinde yapacağı çalışmalar karşılığında ilgiliye herhangi bir ek ücret ödenmez." Standart bi maas mı belirleyecekler görücez
-
Sözleşme imzalayan arkadaş var mı aramızda brüt maaş ne kadar yazılıyor? Bir de ek ücretler hakkında bir bilgi aldı mi?
-
Aynen ek bi ücret ödenmez yazıyor hiç kimse göreve başlamadı mı en azından sözleşmede ne yazıyor Bilgi verseler ama tahminim bu fiyatlar olacak gibi
-
@yelizaktay Imzalayan burayı bırakmış galiba
-
@yelizaktay ben de öyle düşünüyorum. Diğer sözleşmelere de baktım ücretler farklı hep. Normalde nasıldı bilmiyorum ama muhafaza ile büro arasında brüt olarak 800 tl muayene ile 600 tl fark görünüyor.
-
Hayırlı olsun dostlar. TB sayfasına hoş geldiniz. Size en büyük tavsiyem dinazorlara kulak vermeyin. Gümrük bitti, boşa geldiniz, bu iş sözleşmeli yapılır mı? Diyecekler. Onlar bunu söyledikçe işsiz olduğunuz ve kaldığınız günler aklınıza gelsin. Sonuçta min. sözleşmeliden dolayı bir terslik olmaz ise 4 bin TL aylık elinize para geçecek. Bunun yanı sıra size bir diğer tavsiyem, en erken ne zaman başlangıç yaparsanız, o zaman başlayın. Özellikle Doğuya atanan arkadaşlar, görev sürenizi bir an evvel tamamlamak için adaylığınız erken kalkmalı, adaylık süresi görev süresinden sayılmıyor. Son davayı Ticaret Bakanlığı kazandı. Adaylığın kalkması içinde göreve erken başlayıp, eğitime erken gitmeniz gerekiyor. 2 yılın sonunda adaylığı kalkanda var, 1 yılın sonunda kalkanda. Doğu da yeri 1 ayı bile hesaplarsın, bu nedenle 1 yıl çok önemli. Bir an evvel görevinize başlayın.
-
Bir de şu wp yi boşverip, gelin şuraya yazın. Yararlanmak isteyenler önümüzdeki senede yararlansın. Kimse Van-Kapıköy, Şırnak-Habur, Ağrı-Dogubeyazit, Artvin-Sarp, Iğdır-Dilucu hakkında bilgi alamıyor. Seneye kurum açarsa sınav bir kişi de sizin yazdıklarınızdan, tecrübelerinizden faydalansa kötü mü olur? Zaten bizde herkes yabancıya hizmet eder, wp, face, twit başka bir şey yapmayalım. Her zaman bütün desteğimizi yabancıya verelim, şurayı hep birlikte büyütelim dedik mi, herkes sırt döner. Ne diyeyim ben artık biz elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Birileri de kalkıp hala wp yok mu? Wp yok mu? Diyorsa ne diyelim, ne yapalım. O yüzden bu İİBF birlik olamıyor, tasını tarağını alan gidiyor. Şurada bir TY ekibi kalıyor, bir de bir kaç değerli insan. Kaç kişi bir çok kuruma girdi, kurum sınav açıyor adam maaşı bile söylemeye imtina ediyor. Biz de kalkıp fii tarihinden kalma bilgilerden arkadaşlar yararlansın diye bulmaya çalışıyoruz. Gerçekten İİBF her anlamda hayal kırıklığı yaratıyor maalesef.
-
@antimülakat sözümüzü tutmak üzere buraya yazacağız hocam. Siz darılmayın, o kadar yardımcı oldunuz, bizim de o derece katkımız olsun.
-
@sawyer21 bende merak ediyorum anladığım kadarıyla measi yok ve büronun net maaşı 2 bine geliyor birde istanbul bu sene biraz daha fazla verirlerse 2 bin 300 filan olsun şakamı bu örnekte değil imzalamamız için paylaşılan sözleşmezded ek ücret ödenmez yazıyor
-
@şozunbirnumara, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@yelizaktay ben de öyle düşünüyorum. Diğer sözleşmelere de baktım ücretler farklı hep. Normalde nasıldı bilmiyorum ama muhafaza ile büro arasında brüt olarak 800 tl muayene ile 600 tl fark görünüyor.
büronun neti 2bine geliyor geçen yıl ki rakamlara göre anladığım kadarıyla üstelik mesai yok gerçek mi bu
-
-
@bbaharrr içişleri sözleşmeli büro personeli aşımında da maaşı bu şekilde belirtmişlerdi ama sonra göreve başlayınca 600-700 tl civarı fazla ödenmişti. Göreve başlamadan tahmin etmek zor.
-
@fişek-morgen ama mesai yok ben mi yanlış yorumladım arkadaşlar sözleşme imzalayan yok mu hiç bizimle aldığı bilgileri paylaşsa
-
@bbaharrr sözleşme imzaladım ama ücret kısmı bostu onlar daha sonra yazilcakmis yani rakamları bizde görmedik
-
@didos88 herhangi bir yorum yapılmadı mı peki şu kadar olur bu kadar olur diye kurum sayfasındaki aynı hizmet sözleşmesini mi imzaladınız birde orada fazla çalışma karşılığı ek ücret ödenmez yazıyordu. hayırlı olsun başladınız mı peki başlamak için ne kadar zamanımız var
-
@didos88 sözleşme maddelerine baktınız mı hocam? Bir örnek alsaydınız biz de maddeleri merak ediyoruz. Görev yeri ile ilgili madde var mıydı ve süresiyle ilgili?