3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
Adli mezun ve adli avukat alımı kesin diyebiliriz .
-
@hgrotius neye gore?
-
@siddharta mart sonunda 20. dönemimin atanıp göreve başlayacağını heaba katarsak alınmaması zaten süpriz olur .
-
@kml hocam umarim dediginiz gibi olur. Bosuna umutlanmak da istemiyoru dogal olarak. Gecen sene de ayni olayi yasadik cunku.
-
@siddharta geçen sene sınav protokolü hazırlandı ama sınav bekletildi , garip bir durum vardı ortada .
-
@hgrotius martta mi ilan gelir ozaman? Bu konudaki dusunceniz nedir
-
@siddharta bunu en son 30 mayıs 2015 sınavında yaşamıştık , ilan sınavdan 71 gün önce gelmişti .
-
@hgrotius sagolun. Umitle bekliyoruz.
-
@hgrotius Kaynak ?
-
Mayısta idari yargı mezun alımı olacak mı?
-
@cerenımo Hakimlikte MAYIS 2017 Alımı. içinde söyledi:
@davetsiz ben resmen dondum kaldım hıc bıseye baslıyamıyorum bır ya oldu hala kıtap acmadım ne yapacagıma bılmıyom sınav acılır mı mayısda ıdarı ıcın oyle kalakaldım
Benim acilacagina dair cok buyuk ümidim var nedense..
-
@paretowilfredo son dk değiştiripte yanlış yaptığım soru yüzünden 79,17 ile mülakata kalamadım, içim içimi yiyor. İdari mezun duyumunu dört gözle bekliyorum, dök bizi sokaklara.
-
bir kıvılcım olmadan yani ilan gelmeden başlayamayacağım sanırım.1 aydır yatışta oldugum için tekrar adapte olması oldukca sıkıntılı benim için.şubatta veya en gec martta ilan gelmezse ümidi keseceğim.mayıs 2015te arkadaşların dediği gibi 70 gün önce gelmişti ilan...inşallah daha erken gelir de şansımız artar...@paretowilfredo dostum duyum aldıgınyere bir daha sormanın tam zamanıdır hem kendin hem bizler için teyit edersen cok sevaba girersin;)
-
@kulfet Hakimlikte MAYIS 2017 Alımı. içinde söyledi:
bir kıvılcım olmadan yani ilan gelmeden başlayamayacağım sanırım.1 aydır yatışta oldugum için tekrar adapte olması oldukca sıkıntılı benim için.şubatta veya en gec martta ilan gelmezse ümidi keseceğim.mayıs 2015te arkadaşların dediği gibi 70 gün önce gelmişti ilan...inşallah daha erken gelir de şansımız artar...@paretowilfredo dostum duyum aldıgınyere bir daha sormanın tam zamanıdır hem kendin hem bizler için teyit edersen cok sevaba girersin;)
@paretowilfredo dostum idariden alım olur mu bu baharda ne dersin?
-
idari hakimlik için muratın uzaktan eğitim videolarını önerirmisiniz?
-
@arap-atı hocam uzaktan eğitim yetersiz kalabilir .
-
pareto,
bak mayısta idari mezun sınavı ve kontenjanı hakkında duyum var mı? Konu netleşmeyince çalışamıyorum şu an.
-
@mauro-camoranesi Hakimlikte MAYIS 2017 Alımı. içinde söyledi:
pareto,
bak mayısta idari mezun sınavı ve kontenjanı hakkında duyum var mı? Konu netleşmeyince çalışamıyorum şu an.
bak hakimlere zam da geliyor yazmıştım, sadece bak çıkmış
-
@mauro-camoranesi Soruşturuyoruz kardeşim netleşir yakında sanıyorum
-
@paretowilfredo Tetikteyiz kardeş